Patikujek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nerus jeśli chcesz domek znaleźć to musisz sie na pierwszej stronce trzymać Quote
Mysia_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 szukamy domku intensywniej cioteczki :mad: nie pozwólmy by zbyt daleko spadał! Quote
joannal Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dam jutro ogłoszenie do gazety tylko jakis nr kontaktowy bym potrzebowała :roll: . Quote
Mysia_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 joannal napisał(a):Dam jutro ogłoszenie do gazety tylko jakis nr kontaktowy bym potrzebowała :roll: . kochana jesteś :loveu: Quote
Pianka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 joannal do roboty. Napewno ogłoszenie pomoże tak jak w przypadku Green:loveu: Quote
joannal Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Mam nadzieję, że z tego ogłoszenia się cosik wykluje, dobrego dla Nerusia. Tak mi Go szkoda, taka bida. Quote
jnk Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zmiataj na początek listy, bo tak daleko domku się nie szuka. Quote
zaba14 Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Nerus szuka domku, kochajacego domku, gdzie taki znajdzie?? :cool3: Quote
joannal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Pewnie jest gdzieś blisko tylko się czai :cool3: :cool3: :cool3: . Nerusiu kochany bidaku, mam nadzieję, że już niedługo sie ktoś w Tobie zakocha :loveu: ( tzn. zakochanych jest więcej, tylko ktoś kto jeszcze nie wykorzystał limitu zwierzaków w domciu). Quote
zaba14 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Podnosze biedulka :loveu: :loveu: Gdzie ten dom hm ?? :roll: Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nero mam nadzieję, że jakoś sobie radzisz w boksie z mniejszymi pieskami :-( . Quote
zaba14 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Podobno jest ok ;) to grzeczny pies nie szuka zaczepki, wiec moze i te maluchy daja mu spokoj? :roll: Dostałam dzis smsa w sprawie Nera.. ale jakos nie lubie tego typu wiadomosc, albo mail albo normalna rozmowa telefoniczna jakos smsy przez mnie nie przemawiaja.. a sama zadzwonic nie moge gdyz jestem w szkole. Zreszta pytano o rasowosc psiaka, a to przeciez TYLKO kundelek..:roll: mam nadzieje ze sie myle .. Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Takim bidom jest najciężej. Czemu One nie mogą się zgadzać w swojej niedoli:-( :-( :-( tylko sa dla siebie niedobre. Dobrze, że Nerusiowi z maluszkami jest bezpieczniej. Quote
zaba14 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Słuchajcie jutro ktoś przyjedzie zobaczyc Nera, ogłoszenie ma z gazety wiec dzieki joannie :buzi: zobaczymy czy sie spodoba :) niestety ja nie bede mogła byc przy tym gdyz nad razem jade do Wisły i wroce poznym wieczorem pewnie... :roll: Musze dac znac Ani ;) Justyna dzis mi mowiła że Nero jest super, przybiega jak ktos podchodzi i skacze :loveu: Quote
eria Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oby ta pani z Katowic przyjechała i się zakochała ...Kurcze czy Nero ma jakiś numerek czy zgubił....... Quote
Recommended Posts