Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie jest gdzieś blisko tylko się czai :cool3: :cool3: :cool3: .
Nerusiu kochany bidaku, mam nadzieję, że już niedługo sie ktoś w Tobie zakocha :loveu: ( tzn. zakochanych jest więcej, tylko ktoś kto jeszcze nie wykorzystał limitu zwierzaków w domciu).

Posted

Podobno jest ok ;) to grzeczny pies nie szuka zaczepki, wiec moze i te maluchy daja mu spokoj? :roll:

Dostałam dzis smsa w sprawie Nera.. ale jakos nie lubie tego typu wiadomosc, albo mail albo normalna rozmowa telefoniczna jakos smsy przez mnie nie przemawiaja.. a sama zadzwonic nie moge gdyz jestem w szkole. Zreszta pytano o rasowosc psiaka, a to przeciez TYLKO kundelek..:roll: mam nadzieje ze sie myle ..

Posted

Takim bidom jest najciężej. Czemu One nie mogą się zgadzać w swojej niedoli:-( :-( :-( tylko sa dla siebie niedobre.
Dobrze, że Nerusiowi z maluszkami jest bezpieczniej.

Posted

Słuchajcie jutro ktoś przyjedzie zobaczyc Nera, ogłoszenie ma z gazety wiec dzieki joannie :buzi: zobaczymy czy sie spodoba :) niestety ja nie bede mogła byc przy tym gdyz nad razem jade do Wisły i wroce poznym wieczorem pewnie... :roll:
Musze dac znac Ani ;)

Justyna dzis mi mowiła że Nero jest super, przybiega jak ktos podchodzi i skacze :loveu: