joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nero czemu nikt Cie jeszcze nie zauważył i nie zabrał do domu??? Quote
Kar0la Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A ja byłam pewna, że Neruś już jest w nowym domku...:shake: Quote
zaba14 Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Dobra wiadomosc Nero został przeniesiony na borokownie i zrobił się bardzo wesołym pieskiem, juz nie siedzi w budzie, podbiega do ludzi :loveu: mam fotki i pozniej wstawie ;) Jeszcze jest przestraszony, ale zrobił się smielszy ;) Quote
Pianka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Żaba ja się tam nie łapie zabardzo w nazwach pomieszczeń, więc powiedz mi gdzie to jest. Chce go w końcu zobaczyc na żywo i mu zrobić fotki:p Quote
zaba14 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Pianka']Żaba ja się tam nie łapie zabardzo w nazwach pomieszczeń, więc powiedz mi gdzie to jest. Chce go w końcu zobaczyc na żywo i mu zrobić fotki:p Hm... za kwarantanną ;) jest taki mniejszy wybieg, tam z reguly sa małe psy wiec Nerusia tam przeniesiono :) Gdybym miała więcej czasu zabrałabym go na spacer :) A oto i on, jeszcze troszę przstraszony, ale jest ciekawski, macha niesmiało ogonkiem i patrzy tymi pieknymi mądrymi oczyma :loveu: Quote
Pianka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :loveu: Jaki śliczny. Żaba dzięku, chyba wiem, gdzie to jest. Quote
zaba14 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Jesli dzis przeczytam całe "wesele" to może będę mogła wpasc jutro do schronu co TY na to ?? miałabyś czas rano ? Quote
Pianka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 zaba14 napisał(a):Jesli dzis przeczytam całe "wesele" to może będę mogła wpasc jutro do schronu co TY na to ?? miałabyś czas rano ? Chyba nie dam rady. Chociaz postaram się. Jak dzisiaj wykuje całą gere na sprawdzian i zrobie z wszystkie zada to będe mogła. Dam ci odpowiedz pod wieczór;) Quote
Patikujek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='zaba14'] On jest przecudowny:loveu: :loveu: :loveu: A tak poza tym to ty naprawdę żaba chcesz Wesele przeczytać?!? Wow gratuluje ci ambicji ja mam od tego streszczenie :eviltong: Quote
zaba14 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):On jest przecudowny:loveu: :loveu: :loveu: A tak poza tym to ty naprawdę żaba chcesz Wesele przeczytać?!? Wow gratuluje ci ambicji ja mam od tego streszczenie :eviltong: nie jestem ambitna ;) jak mus to mus :roll: przeczytałam pół ksiażki.. ale to jest tak daremnie pisane że czytam scene i streszczenie tej sceny :lol: Quote
Pianka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Żaba niestety nie moge jutro. Mama zawalony tydzień sprawdzianami. Nie wiem, może za tydzień? Jakby co to pisz na gg;) Neruś na góre:loveu: Quote
zaba14 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Neruś jest wręcz boski :loveu: mam nadzieję że szybko znajdziemy mu domek, on zrobił już pierwszy krok, pokazał że potrafi kochac mimo wszystko !! :loveu: Quote
jnk Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dobrze przeczytać, że Nero nie siedzi już razem z innymi wielkoludami. Wśród maluchów chyba będzie mniej zagubiony. Quote
zaba14 Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Nero juz jest na boksie z kilkoma innymi psami ;) małymi, mam nadzieje że mu się w głowie nie poprzewraca i bedzie grzeczny :evil_lol: w końcu cicha woda brzegi rwie :evil_lol: Quote
Recommended Posts