Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra wiadomosc Nero został przeniesiony na borokownie i zrobił się bardzo wesołym pieskiem, juz nie siedzi w budzie, podbiega do ludzi :loveu: mam fotki i pozniej wstawie ;)
Jeszcze jest przestraszony, ale zrobił się smielszy ;)

Posted

[quote name='Pianka']Żaba ja się tam nie łapie zabardzo w nazwach pomieszczeń, więc powiedz mi gdzie to jest. Chce go w końcu zobaczyc na żywo i mu zrobić fotki:p

Hm... za kwarantanną ;) jest taki mniejszy wybieg, tam z reguly sa małe psy wiec Nerusia tam przeniesiono :)

Gdybym miała więcej czasu zabrałabym go na spacer :)

A oto i on, jeszcze troszę przstraszony, ale jest ciekawski, macha niesmiało ogonkiem i patrzy tymi pieknymi mądrymi oczyma :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Jesli dzis przeczytam całe "wesele" to może będę mogła wpasc jutro do schronu co TY na to ?? miałabyś czas rano ?

Chyba nie dam rady.
Chociaz postaram się. Jak dzisiaj wykuje całą gere na sprawdzian i zrobie z wszystkie zada to będe mogła.
Dam ci odpowiedz pod wieczór;)

Posted

[quote name='zaba14']

On jest przecudowny:loveu: :loveu: :loveu:
A tak poza tym to ty naprawdę żaba chcesz Wesele przeczytać?!? Wow gratuluje ci ambicji ja mam od tego streszczenie :eviltong:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
On jest przecudowny:loveu: :loveu: :loveu:
A tak poza tym to ty naprawdę żaba chcesz Wesele przeczytać?!? Wow gratuluje ci ambicji ja mam od tego streszczenie :eviltong:

nie jestem ambitna ;) jak mus to mus :roll: przeczytałam pół ksiażki.. ale to jest tak daremnie pisane że czytam scene i streszczenie tej sceny :lol:

Posted

Neruś jest wręcz boski :loveu: mam nadzieję że szybko znajdziemy mu domek, on zrobił już pierwszy krok, pokazał że potrafi kochac mimo wszystko !! :loveu:

Posted

Nero juz jest na boksie z kilkoma innymi psami ;) małymi, mam nadzieje że mu się w głowie nie poprzewraca i bedzie grzeczny :evil_lol:
w końcu cicha woda brzegi rwie :evil_lol: