Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Trzymaj się Nerusiu domku ciągle szukamy!!! Quote
zaba14 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Trudno wyciagnąć aparat na duzym placu i schylic sie do budy zeby zrobic zdjęcie, grozi to przewroceniem i zniszczeniem aparatu :( Quote
Patikujek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 To mniej więcej tak jak u nas na wybiegach:evil_lol: , czasem psiaki tak skaczą i się cieszą żę równwagę można stracić!!! Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 zaba14 napisał(a):Trudno wyciagnąć aparat na duzym placu i schylic sie do budy zeby zrobic zdjęcie, grozi to przewroceniem i zniszczeniem aparatu :( biedny psiulek :( :placz: a co do zniszczenia aparatu to ostatnio jak robiłam zdięcia na wybiegu u nas w schronisku to najpierw szarpałam sie z Azim o pokrowiec na aparat, bo chciał mi ukraść... a w miedzy czasie Dołi ukradła mi aparat i musiałam ją gonić po całym wybiegu... straszną frajdę jej sprawiło uciekanie przedemną z aparatem w pysku :evil_lol: Aparat naszczęście działa :p trzeba swoje przeżyć Aniu :razz: Quote
zaba14 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):biedny psiulek :( :placz: a co do zniszczenia aparatu to ostatnio jak robiłam zdięcia na wybiegu u nas w schronisku to najpierw szarpałam sie z Azim o pokrowiec na aparat, bo chciał mi ukraść... a w miedzy czasie Dołi ukradła mi aparat i musiałam ją gonić po całym wybiegu... straszną frajdę jej sprawiło uciekanie przedemną z aparatem w pysku :evil_lol: Aparat naszczęście działa :p trzeba swoje przeżyć Aniu :razz: moj aparat jest juz w tak kiepskim stanie, że myśle o nowym ale potrzeba mi jeszcze troszke kasy :evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Zbieraj Żaba zbieraj to zaniedługo pochwalisz się super zdjęciami z nowego aparatu:evil_lol: Quote
paros Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Nero jest też tutaj: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=8307 Może szybciej znajdzie domek? :razz: :razz: Quote
jnk Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jeśli nie pilnujemy, żeby Nero był na początku, to się "zapodziewa" :-( Quote
Mysia_ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Neruś bardzo potrzebuje domku... Nie pozwólmy, żeby coś mu się stało :shake: Quote
paros Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Neruniu!!! :-o :-o A ciągle nie ma domku!!!!:crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts