Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Poprosimy o to zdjęcie suni :lol: Neruś na 1 stronę wieczorny spacerek

prubowałam ale nie umiem wstawić linka z imageshack:shake:

Posted

my chyba Nerusia nie weźmiemy,rozmawiałam z mężem i chyba on ma rację,Nero jest bardzo wystraszony i niepewny siebie więc nasza sunica by go terroryzowała na każdym kroku więc zamiast czuć się coraz lepiej byłoby odwrotnie,ale jak obiecałam że jak nie umnie to będę mu szukać innego odpowiedzialnego domku i zrobię wszystko żeby się tak stało bo po zobaczeniu takiej mordeczki nieda się jej zapomnieć

Posted

wiem że moja sunia by go źle traktowała bo była u nas przez jakiś czas sunia też niepewna siebie i moja jak tylko się okazja nadażyła rozstawiała ją po kątach aż sunia nie poszła do swojego domku,natomiast jak był dalmatyńczyk który się zgubił sprawa wyglądała inaczej on był pewy siebie dał się podporządkować ale miał że tak powiem swoje zdanie i sunia zrezygnowała z terroru a potem zgłosił się właściciel bo przeczytał ogłoszenie i piesek wrócił do siebie

Posted

:placz:więc mąż ma racje i Nero miałby przekichane a wziąźć go żeby tylko wziąźć i miałby się źle to po prostu szkoda psiaka,ale zrobię co w mojej mocy żeby mu znaleźć domek i przepraszam że tak wyszło:oops::-(

Posted

izyda przepraszam ze pisze dopiero teraz, ale lezalam w szpitalu..
Masz rację, że wasza sunia moze Nera sterroryzowac, ale pamietaj że jest to samiec, a nie suczka w takich kontaktach psy całkiem inaczej sie zachowują-oczywiscie sa wyjatki ;) Mozecie waszej sunia przedstawiac Nera stopniowa, nie isc na zywiol ze bierzecie psa pokazujecie jej go przed domem i tyle.. mozna by wziasc sunie na spacer na łąki kolo schroniska...

ale tka czy siak Nero napewno bedzie wdzieczny za szukanie mu domku! :)