paros Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Poprosimy o to zdjęcie suni :lol: Neruś na 1 stronę wieczorny spacerek Quote
izyda Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 paros napisał(a):Poprosimy o to zdjęcie suni :lol: Neruś na 1 stronę wieczorny spacerek prubowałam ale nie umiem wstawić linka z imageshack:shake: Quote
izyda Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 my chyba Nerusia nie weźmiemy,rozmawiałam z mężem i chyba on ma rację,Nero jest bardzo wystraszony i niepewny siebie więc nasza sunica by go terroryzowała na każdym kroku więc zamiast czuć się coraz lepiej byłoby odwrotnie,ale jak obiecałam że jak nie umnie to będę mu szukać innego odpowiedzialnego domku i zrobię wszystko żeby się tak stało bo po zobaczeniu takiej mordeczki nieda się jej zapomnieć Quote
izyda Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wiem że moja sunia by go źle traktowała bo była u nas przez jakiś czas sunia też niepewna siebie i moja jak tylko się okazja nadażyła rozstawiała ją po kątach aż sunia nie poszła do swojego domku,natomiast jak był dalmatyńczyk który się zgubił sprawa wyglądała inaczej on był pewy siebie dał się podporządkować ale miał że tak powiem swoje zdanie i sunia zrezygnowała z terroru a potem zgłosił się właściciel bo przeczytał ogłoszenie i piesek wrócił do siebie Quote
izyda Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :placz:więc mąż ma racje i Nero miałby przekichane a wziąźć go żeby tylko wziąźć i miałby się źle to po prostu szkoda psiaka,ale zrobię co w mojej mocy żeby mu znaleźć domek i przepraszam że tak wyszło:oops::-( Quote
zaba14 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 izyda przepraszam ze pisze dopiero teraz, ale lezalam w szpitalu.. Masz rację, że wasza sunia moze Nera sterroryzowac, ale pamietaj że jest to samiec, a nie suczka w takich kontaktach psy całkiem inaczej sie zachowują-oczywiscie sa wyjatki ;) Mozecie waszej sunia przedstawiac Nera stopniowa, nie isc na zywiol ze bierzecie psa pokazujecie jej go przed domem i tyle.. mozna by wziasc sunie na spacer na łąki kolo schroniska... ale tka czy siak Nero napewno bedzie wdzieczny za szukanie mu domku! :) Quote
paros Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dlaczego Nero nie masz jeszcze domku, to jakiś pech by taka psina ..... :cool3: Quote
zaba14 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Znow jest iskierka nadzieji... ale to nic pewnego, bo ludzie wybieraja sposrod kilku psow, a m.in. jest Nero... :kciuki: Quote
paros Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A to 100-na strona wątku to musi wreszcie los usmiechnąć się do Nerusia :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
zaba14 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 no i nic nie wyszlo :( Pani obawia się, że Nero nie dogada się z jej psami i kotami :( Quote
jnk Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czy ta pani wzięła chociaż jakiegoś innego nieszczęśnika ze schronu? Quote
zaba14 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 jnk napisał(a):Czy ta pani wzięła chociaż jakiegoś innego nieszczęśnika ze schronu? Owszem zdecyduje się na szczeniaka. Quote
paros Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Co za pech prześladuje naszego Nerusia :shake: Quote
zaba14 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nerus na górę.... domku gdzie jestes? :roll: Quote
zaba14 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Nero na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167614515 Quote
Recommended Posts