Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neruś w górę!!! :roll:
Może jak Ania (żaba14) bedzie w schronisku to go zabierze na spacerek, bo szkoda psiska, żeby non stop za kratami siedział :-(
A tak w ogóle to co u niego słychać? :roll:

Posted

Jak jej się uda go rzemycic do weźmie.
Mnie niestety ktos tam nie lubi i zaraz by poleciał poskarzyć:shake:

Neruś nawet obrazy nie nosi, a więc można wnioskowac, ze od bardzo dawana nie był na żadnym spacerze:-(

Posted

:-( eh... Monika ja sie dziwie tym zasada...

Chcialabym w koncu dojechac do schroniska ... ciekawe czy mnie by się udało, tylko czy w sobote bylaby pani Beata? bo chciałabym z nią pogadac..

Posted

Tak jest Pan Przemek.
Psy z boksu moga byc brane, ale całym boksem nie pojedynczo, dlatego ze jakis czas temu jeden pies przy wprowadzaniu do boksu zostal pogryziony, a w Rudzie nie ma zbyt wiele wolontariuszy aby zabrac cały boks.. :roll:

Posted

"Mysia_Zabrze" napisał(a):
w weekendy chyba u was jest ten facet, prawda?

Ostatnio we weeknedy jest p. Beata.
Pan Przemek zazwyczaj nic nie mówi jak biore psy z boksu.

Aniu, Ty zawsze brałaś pieski z praktycznie każdego miejsca, teraz nie można?

Kiedys ja tez brałam z każdego miejsca. Od końca wakacji nie można już. I właściwie tu nie chodzi o kierwonictwo, bo to bardziej pracownicy zabraniają, a ja mam pecha zawsze trafić na tych co mnie nie lubią:roll:

"Zaba14" napisał(a):
Psy z boksu moga byc brane, ale całym boksem nie pojedynczo,

Kiedyś mogły być brane, teraz nie.
I wcale nie całym boksem, bo ja zawsze brałam pojedyńczo, chyba, że byłam z siostrą, to po dwa.
Ja myśle, ze jak bym sie postarała to by szło wybłagac wzięcie psa z boksu. Ale jak sa ci pracownicy to nie bardzo:roll:

A około ilu piesków jest w jednym boksie?

Ok. 10

Posted

Faktycznie ostatnio jeden z piesków z boksu został pogryziony bo wolontariusze esadzili go do inego boksu niż był:-( naszczescie juz jest zdrowy.

Wydaje mi sie ze i Pianka i Zaba bez problemu moga brac psy z boksu tylo potem trzeba zwrocic uwage na zachowanie reszty psiaków a boksu po jego włozeniu. Z Nerusiem nie ma tak zle staram sie codzinnie lub co frugi dzien puszczać go z boksu, on jest tak madry ze biega sobie około godzine po terenie czasem do biura zajrzy i wraca pod swój boks czeka aż go ktoś wypuści, ale spacerek napewno by mu sie przydał jka większości tych psiaków w boksie:roll:

Posted

Justyna owszem moge wziąśc psa z boksu, ale jak jestes ty w schronie, jak jest ktos inny to nie.
Tutaj więcej pisac nie będe chcesz to ci napisze na gg albo na PW;)

Posted

Justyna, a nie można by było napisać jakiegoś regulamniu, który dotyczył by wszystkich? Bo troszkę szkoda, że Nero może wychodziź tylko wtedy na spacery kiedy Ty jesteś.... A jakby określić co wolno, a czego nie i spisać w jakieś punkty to wszyscy by się do tego stosowali ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Justyna, a nie można by było napisać jakiegoś regulamniu, który dotyczył by wszystkich? Bo troszkę szkoda, że Nero może wychodziź tylko wtedy na spacery kiedy Ty jesteś.... A jakby określić co wolno, a czego nie i spisać w jakieś punkty to wszyscy by się do tego stosowali ;)

wtedy to już chyba niczego nie będzie wolno :roll:

Posted

aha :roll: U nas w schronisku wolontariusze mają regulamin, że nie wolno im wchodzić na kwarantannę i wybiegi (co jest równoznacze z tym, że nie mogą zabierać psów na spacery z tych miejsc)... A tak poza tym to inne psiaki z boksów moga być zabierane na spacerki :)