ewatr Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 oj zeby ta doba miała jednak 48 h [SIZE=2]ale nie zapominamy :shake: Quote
olifka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Neruniu gdzie twój domek?? Wskakuj na górę! Quote
Pianka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kurde zawsze jak widze Nera za tymi kratami i nie moge z nim wyjść na spacer to mnie normalnie krew zalewa:shake: A on dzisiaj tak prosił:-( Quote
Pianka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dlaczego nie możesz?? Takie zasady:shake: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Neruś w górę!!! :roll: Może jak Ania (żaba14) bedzie w schronisku to go zabierze na spacerek, bo szkoda psiska, żeby non stop za kratami siedział :-( A tak w ogóle to co u niego słychać? :roll: Quote
Pianka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jak jej się uda go rzemycic do weźmie. Mnie niestety ktos tam nie lubi i zaraz by poleciał poskarzyć:shake: Neruś nawet obrazy nie nosi, a więc można wnioskowac, ze od bardzo dawana nie był na żadnym spacerze:-( Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Qrczę, biedny Neruś :( A gdzie on teraz jest? :roll: Quote
zaba14 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 :-( eh... Monika ja sie dziwie tym zasada... Chcialabym w koncu dojechac do schroniska ... ciekawe czy mnie by się udało, tylko czy w sobote bylaby pani Beata? bo chciałabym z nią pogadac.. Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 w weekendy chyba u was jest ten facet, prawda? :roll: Aniu, Ty zawsze brałaś pieski z praktycznie każdego miejsca, teraz nie można? :( Quote
zaba14 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Tak jest Pan Przemek. Psy z boksu moga byc brane, ale całym boksem nie pojedynczo, dlatego ze jakis czas temu jeden pies przy wprowadzaniu do boksu zostal pogryziony, a w Rudzie nie ma zbyt wiele wolontariuszy aby zabrac cały boks.. :roll: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 aha :( Szkoda..... A około ilu piesków jest w jednym boksie? :roll: Quote
Pianka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 "Mysia_Zabrze" napisał(a):w weekendy chyba u was jest ten facet, prawda? Ostatnio we weeknedy jest p. Beata. Pan Przemek zazwyczaj nic nie mówi jak biore psy z boksu. "Mysia_Zabrze" napisał(a):Aniu, Ty zawsze brałaś pieski z praktycznie każdego miejsca, teraz nie można? Kiedys ja tez brałam z każdego miejsca. Od końca wakacji nie można już. I właściwie tu nie chodzi o kierwonictwo, bo to bardziej pracownicy zabraniają, a ja mam pecha zawsze trafić na tych co mnie nie lubią:roll: "Zaba14" napisał(a):Psy z boksu moga byc brane, ale całym boksem nie pojedynczo, Kiedyś mogły być brane, teraz nie. I wcale nie całym boksem, bo ja zawsze brałam pojedyńczo, chyba, że byłam z siostrą, to po dwa. Ja myśle, ze jak bym sie postarała to by szło wybłagac wzięcie psa z boksu. Ale jak sa ci pracownicy to nie bardzo:roll: "Mysia_Zabrze" napisał(a):A około ilu piesków jest w jednym boksie? Ok. 10 Quote
Justyna_wolontariat Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Faktycznie ostatnio jeden z piesków z boksu został pogryziony bo wolontariusze esadzili go do inego boksu niż był:-( naszczescie juz jest zdrowy. Wydaje mi sie ze i Pianka i Zaba bez problemu moga brac psy z boksu tylo potem trzeba zwrocic uwage na zachowanie reszty psiaków a boksu po jego włozeniu. Z Nerusiem nie ma tak zle staram sie codzinnie lub co frugi dzien puszczać go z boksu, on jest tak madry ze biega sobie około godzine po terenie czasem do biura zajrzy i wraca pod swój boks czeka aż go ktoś wypuści, ale spacerek napewno by mu sie przydał jka większości tych psiaków w boksie:roll: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 nic dziwnego, ze tamten piesek został pogryziony skoro ktoś go dał do innego boksu :( biedactwo :( Dobrze, że Justyna wszystko sprostowała :razz: Quote
Pianka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Justyna owszem moge wziąśc psa z boksu, ale jak jestes ty w schronie, jak jest ktos inny to nie. Tutaj więcej pisac nie będe chcesz to ci napisze na gg albo na PW;) Quote
Mysia_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Justyna, a nie można by było napisać jakiegoś regulamniu, który dotyczył by wszystkich? Bo troszkę szkoda, że Nero może wychodziź tylko wtedy na spacery kiedy Ty jesteś.... A jakby określić co wolno, a czego nie i spisać w jakieś punkty to wszyscy by się do tego stosowali ;) Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Justyna, a nie można by było napisać jakiegoś regulamniu, który dotyczył by wszystkich? Bo troszkę szkoda, że Nero może wychodziź tylko wtedy na spacery kiedy Ty jesteś.... A jakby określić co wolno, a czego nie i spisać w jakieś punkty to wszyscy by się do tego stosowali ;) wtedy to już chyba niczego nie będzie wolno :roll: Quote
Mysia_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 aha :roll: U nas w schronisku wolontariusze mają regulamin, że nie wolno im wchodzić na kwarantannę i wybiegi (co jest równoznacze z tym, że nie mogą zabierać psów na spacery z tych miejsc)... A tak poza tym to inne psiaki z boksów moga być zabierane na spacerki :) Quote
Pianka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 I tak wyciągne Nera na spacer. Wymusze. A jak mi nie pozwolą to:mad: Quote
Recommended Posts