eria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 wykastrować go - może akurat....Chyba że to tak beznadziejny przypadek jak Harnaś... Quote
ewatr Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 oj Nerus co sie człowiek ucieszy to znowu niepewnosc :shake: a jak ty sie z tym musisz czuc :-( ale moze sie wszystko ułoży jak wreszcie uwierzy ze to juz na stałe i nikt go juz nie zostawi :lol: Quote
paros Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 To smutne :shake: Nero nigdy nie miał domu, więc dla niego to obce miejsca!! Musi najpierw poczuć się u siebie i nauczyć zostawać w domu. A on zachowuje się jak szczeniak, chce pobiegać i boi się zamknięcia znowu (ograniczenia wolności). Bo nie rozumie o co chodzi, przecież nie było czasu aby zrozumiał, że pani niedługo wróci i go wypuści i .... :roll: Quote
Pianka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No i co z Nerem? Przyszli w końcu po niego? Quote
zuziaM Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ewatr napisał(a):czekamy na wiesci :oops: Zaraz minie 3 - ci tydzien i nie ma wiadomosci, ze Nerus biega po ogrodzie ........ Quote
tkacka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ...jesli interesuje sie jego losem to na pewno go zabiora tylko czy poradza sobie z nim juz w swoim domu? Quote
Pianka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jeju niech ktos sprawdzi czy Nero jest w schronie, ja nie moge mam szkołe. A mam osobe chetną:cool3: Quote
zaba14 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='Pianka']Jeju niech ktos sprawdzi czy Nero jest w schronie, ja nie moge mam szkołe. A mam osobe chetną:cool3: a ja mam mature :placz: w dodatku w piatek koncze o 20.. nie wiem o ktorej bede w domu :angryy: :angryy: :angryy: brak mi słów.. Justynko gdzie jestes?:cool3: Quote
Pianka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 "zaba14" napisał(a):a ja mam mature :placz: w dodatku w piatek koncze o 20.. nie wiem o ktorej bede w domu :angryy: :angryy: :angryy: brak mi słów.. Justynko gdzie jestes?:cool3: Mature to ja tez mam i to z 5 przedmiotów. Ale żeby kończyc o 20:crazyeye: O rany co to za szkoła:crazyeye: Justyna wiesz co z tym Nerusiem? Quote
Pianka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dobra juz sie dowiedziałam. Mijaja 2 tygodnie a Nero dalej jest w schronisku! Coztego prosze przenieś temat:-( Quote
Mysia_ Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A propo matury, też mam :eviltong: ale z 4 przedmiotów :roll: A ja ciągle mam nadzieje, że jednak Ci ludzie przyjdą po Nera... :roll: Quote
paros Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nero szuka domu z prawdziwego zdarzenia :roll: Quote
eria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czy ktoś coś wie, czy przyszli po Nera ?? Chyba nie bo teraz nawet ja dawno nie byłam w schronisku....:shake: Quote
Pianka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Justyna by powiedziała jakby przyszli. Nerus w góre! Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Z nim te same problemy co z Harnasiem :shake: Quote
paros Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jakie problemy z Nerusiem ?? :roll: Wygląda jak takie duże dziecię, na zdjęciu powyżej! Quote
Pianka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 eria napisał(a):Z nim te same problemy co z Harnasiem :shake: Nieprawda, nie te same. Harnas uciekał właścicielom, a Nero przeciwnie- szuka kontaktu z człowiekiem, dlatego jak zostaje sam to niszczy wszystko. Boi sie samotności:shake: Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No w sumie masz rację, ale oba i uciekają i demolują....:shake: Harnaś to juz chba przypadek beznadziejny, ale mam nadzieję że Neruś się zmieni jak poczuje się u siebie i poczuje że jest kochany.... Quote
zaba14 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Aniu Nero nie uciekał, przynajmniej przy mnie nie miał takich skłonności, chętnie przybiegał, dawał buziaka i znów gnał przed siebie, ale obracał się czy idę.. a jak wypuscilam go z boksu to fakt polecial przed siebie ale wrocil na wołanie :) Quote
Pianka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dokładnie tak jak pisze zaba. Ile razy to moja siostra sie z nim bawiła i mu sie kryła gdzies a on jej szukał:lol: Nerusiu musisz miec domek:loveu: Quote
Recommended Posts