Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Nerus co sie człowiek ucieszy to znowu niepewnosc :shake:

a jak ty sie z tym musisz czuc :-(

ale moze sie wszystko ułoży jak wreszcie uwierzy
ze to juz na stałe i nikt go juz nie zostawi :lol:

Posted

To smutne :shake:
Nero nigdy nie miał domu, więc dla niego to obce miejsca!! Musi najpierw poczuć się u siebie i nauczyć zostawać w domu. A on zachowuje się jak szczeniak, chce pobiegać i boi się zamknięcia znowu (ograniczenia wolności). Bo nie rozumie o co chodzi, przecież nie było czasu aby zrozumiał, że pani niedługo wróci i go wypuści i .... :roll:

Posted

[quote name='Pianka']Jeju niech ktos sprawdzi czy Nero jest w schronie, ja nie moge mam szkołe. A mam osobe chetną:cool3:

a ja mam mature :placz: w dodatku w piatek koncze o 20.. nie wiem o ktorej bede w domu :angryy: :angryy: :angryy: brak mi słów..

Justynko gdzie jestes?:cool3:

Posted

"zaba14" napisał(a):
a ja mam mature :placz: w dodatku w piatek koncze o 20.. nie wiem o ktorej bede w domu :angryy: :angryy: :angryy: brak mi słów..

Justynko gdzie jestes?:cool3:

Mature to ja tez mam i to z 5 przedmiotów.
Ale żeby kończyc o 20:crazyeye: O rany co to za szkoła:crazyeye:

Justyna wiesz co z tym Nerusiem?

Posted

eria napisał(a):
Z nim te same problemy co z Harnasiem :shake:

Nieprawda, nie te same. Harnas uciekał właścicielom, a Nero przeciwnie- szuka kontaktu z człowiekiem, dlatego jak zostaje sam to niszczy wszystko. Boi sie samotności:shake:

Posted

No w sumie masz rację, ale oba i uciekają i demolują....:shake:
Harnaś to juz chba przypadek beznadziejny, ale mam nadzieję że Neruś się zmieni jak poczuje się u siebie i poczuje że jest kochany....

Posted

Aniu Nero nie uciekał, przynajmniej przy mnie nie miał takich skłonności, chętnie przybiegał, dawał buziaka i znów gnał przed siebie, ale obracał się czy idę.. a jak wypuscilam go z boksu to fakt polecial przed siebie ale wrocil na wołanie :)