joannal Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wysłałm zdjęcie Nera do gazety, te z tym wywieszonym jęzorem, ale ono jest zbyt słabej jakości, czy moge liczyć, na to samo zdjęcie w lepszej jakości, b. proszę??? Quote
zaba14 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 joannal napisał(a):Wysłałm zdjęcie Nera do gazety, te z tym wywieszonym jęzorem, ale ono jest zbyt słabej jakości, czy moge liczyć, na to samo zdjęcie w lepszej jakości, b. proszę??? a o ktore chodzi dokladnie?? ja mam juz wszystkie pozmniejszane... :oops: Quote
joannal Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Chodzi mi o te zdjęcie ze str. nr 36 "taki przystojniak". Quote
pixie Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" WPIS WOJEWODZTWAMI !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
Pianka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No i jednak Neruś był na dużym placu. Jak ja go zobaczyłam...on tak biednie wyglądał:placz: Siedział w budzie, jak go wołałam to próbował wyjść, ale tylko jakiś pies koło niego przeszedł to krył się. W końcu zrezygnował. Strasznie tam wyglądał. Poprosiłam panią Gosie o przeniesienie go. Troche potrwało zanim go stamtąd wyciągliśmy, za nic nie chciał wyjśc z tej budy. Ale w końcu się udało i pani Gosia powiedział, żebym sobie gdzieś go dała. Więc sobie go na boks wsadziłam:p Tam on juz wygląda lepiej, bo sie tak nie boi i się nie kryje;) Quote
zaba14 Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Pianka ale dałas go na ten boks gdzie był wcześniej? tam psy już go znały :) Quote
kociabanda Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Serce mi pęka jak pomyślę co nasz teraz Neruś przeżywa. :placz: Mam nadzieję, że ktoś naprawdę odpowiedzialny wypatrzy go - oby jak najszybciej. :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Pianka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 zaba14 napisał(a):Pianka ale dałas go na ten boks gdzie był wcześniej? tam psy już go znały :) No właśnie z tym miałam problem, nie pamietałam czy był to boks 3 czy 4. W końcu dałam go do 4, bo były tam mniejsze pieski. I tam Neruś nie uciekał od niech:p Quote
eria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nero mieszkał w trzecim boksie, ale myślę że w czwartym też będzie dobrze ;) Quote
paros Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nero teraz musi pojawić się ten człowiek, a najlepiej dziewczyna z domkiem dla takiego ślicznego pieseczka :roll: Quote
joannal Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No biedny Neruś, nie dość, że Go oddali, to jeszcze wrócił do tych pisów co sie ich bał :placz: . No ale teraz to musi byc już lepiej. Quote
ewatr Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a ja i tak znajdę domek Ciocie mi pomogą :loveu: Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 joannal napisał(a):No biedny Neruś, nie dość, że Go oddali, to jeszcze wrócił do tych pisów co sie ich bał :placz: . No ale teraz to musi byc już lepiej. Tak trochę mnie zastanawia bezmyślność w schroniskach. Bo skoro po interwencji można go było wsadzić znowu do małych psiaków, to dlaczego nikt nie pomyślał o tym od razu? Ale najważniejsze, że taka przeprowadzka była możliwa :multi: . W innym schronie trzeba by było stoczyć o to batalię :roll: . Quote
Estera Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 wracamy do góry! taki piekny pies nie może tak długo czekać....... Quote
Recommended Posts