Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysłałm zdjęcie Nera do gazety, te z tym wywieszonym jęzorem, ale ono jest zbyt słabej jakości, czy moge liczyć, na to samo zdjęcie w lepszej jakości, b. proszę???

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joannal napisał(a):
Wysłałm zdjęcie Nera do gazety, te z tym wywieszonym jęzorem, ale ono jest zbyt słabej jakości, czy moge liczyć, na to samo zdjęcie w lepszej jakości, b. proszę???

a o ktore chodzi dokladnie?? ja mam juz wszystkie pozmniejszane... :oops:

Posted

No i jednak Neruś był na dużym placu.
Jak ja go zobaczyłam...on tak biednie wyglądał:placz:
Siedział w budzie, jak go wołałam to próbował wyjść, ale tylko jakiś pies koło niego przeszedł to krył się. W końcu zrezygnował. Strasznie tam wyglądał.
Poprosiłam panią Gosie o przeniesienie go.
Troche potrwało zanim go stamtąd wyciągliśmy, za nic nie chciał wyjśc z tej budy. Ale w końcu się udało i pani Gosia powiedział, żebym sobie gdzieś go dała.
Więc sobie go na boks wsadziłam:p
Tam on juz wygląda lepiej, bo sie tak nie boi i się nie kryje;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Pianka ale dałas go na ten boks gdzie był wcześniej? tam psy już go znały :)

No właśnie z tym miałam problem, nie pamietałam czy był to boks 3 czy 4. W końcu dałam go do 4, bo były tam mniejsze pieski. I tam Neruś nie uciekał od niech:p

Posted

joannal napisał(a):
No biedny Neruś, nie dość, że Go oddali, to jeszcze wrócił do tych pisów co sie ich bał :placz: . No ale teraz to musi byc już lepiej.

Tak trochę mnie zastanawia bezmyślność w schroniskach. Bo skoro po interwencji można go było wsadzić znowu do małych psiaków, to dlaczego nikt nie pomyślał o tym od razu? Ale najważniejsze, że taka przeprowadzka była możliwa :multi: . W innym schronie trzeba by było stoczyć o to batalię :roll: .