zaba14 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Nasze schronisko jest jakos umówione z GW i co jakiś czas wysyłamy im zdjęcia kilku psiaków od nas ze schronu które potem można w Gw znaleźć ale czy za to płacimy to nie wiem może i rudzkie schronisko miałoby szansę cos takiego zorganizować a jeśli nie GW to może inna gazeta dałaby się namówić na taką akcję W rudzkiej gazecie są ;) Quote
eria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nasze pieski są co tydzień w piątki w DZ we wkładce "Ruda Śląska" Tylko taki mały problem z tym jest....Bo zazwyczaj psa który jest w dany dzień w gazecie nie ma już daaaawno w schronisku....Teraz w piątek był dalmatyńczyk, którego jakiś czas już u nas nie ma....Trochę jakby bez sensu... Quote
jnk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A nie da się na bieżąco aktualizować danych, którymi dysponuje DZ? Bo to jest rzeczywiście postawione na głowie. Chociaż jak ktoś się zakocha w dalmatyńczyku ze zdjęcia i zadzwoni do schronu, to zawsze można próbować mu wcisnąć jakiegoś innego dalmatyńczykopodobnego, prawda? Quote
eria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 O ile jest drugi dalmatyńczykopodobny...Jeśli na fotce jest zwykły kundelek, to łatwiej niż jak coś półrasowego... Quote
joannal Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jesli chodzi o Dziennik i cenę ogłoszenia ze zdjęciem to tak mi powiedziała pani własnie z tego działu, dlatego Gren, którą tam ogłaszałam była niestety bez zdjęcia. Wtedy sie płaci 4 zł. za linijkę, a w wydaniu weekendowym 7 zł. Choć najlepiej jak jest zdjęcie. Quote
eria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nero ty nie masz spacerować na pierwszą stronę - ty masz tam biec ! Quote
joannal Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nerusiu tak bym chciała żeby ktoś kochany po Ciecie przyszedł i zabrał do domciu :roll: . Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pamiętajcie o rozglądnięciu się za jakimiś tytułami gazet codziennych. I wstawiać je tu proszę. Quote
eria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A może jakiś "FAkt" lub "Super Express"... Jakby nie było są poczytne, a z tego co wiem w Fakcie czasem są przedstawiane psy do adopcji... Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hmm nie wiem, ale się dowiem, bo ja myślałam, że tej gazety juz nie ma??? A w super Ekspresie to prawdę mówiąc nigdy nie widziałam takich ogłoszeń. Ale trzeba sprawdzić. No i oczywiście czekam na dalsze tytuły. Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Tzn. myslałam o Fakcie, że juz go nie ma, a Super Ekspres to jest. Quote
eria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A to Faktu już nie ma???? Nic mi o tym nie wiadomo szczerze mówiac, ale ja żyję w innym świecie, to pewnie dlatego... Quote
eria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Fakt jednak istnieje dalej, sprawdzałam dzisiaj. Do góry !! Quote
Mysia_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 To dobrze :evil_lol: bo już myślałam, że nawet się nie zorientowałam i gazetkę zlikwidowali... :roll: :evil_lol: Quote
joannal Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 To ja też się cieszę, tylko muszę się zorientować czy tam jakieś ogłoszenia wychodzą. Nero potrzebuje kochanego domku!!!!! Quote
eria Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Neruś do góry, a wiadomo coś czy ta pani co miała po niego przyjechać już wyzdrowiała ???? Quote
Pianka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Eria ja jutro będe w schronisku to mogłabys mi go pokazać? Ja bym mu zrobiła pare zdjęć i poleciałyby ogłoszenia na różne stronki:loveu: Quote
joannal Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Prosimy o ładne fotki, a nie będzie trudno ładny pies to i ładne fotki :lol: Quote
zaba14 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Pianka napisał(a):Eria ja jutro będe w schronisku to mogłabys mi go pokazać? Ja bym mu zrobiła pare zdjęć i poleciałyby ogłoszenia na różne stronki:loveu: Nero jest na boksach wiec nie powinnas miec problemu aby go znajść ;) A ta Pani jak narazie sie nie odezwała :roll: Quote
Recommended Posts