Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Nasze schronisko jest jakos umówione z GW i co jakiś czas wysyłamy im zdjęcia kilku psiaków od nas ze schronu które potem można w Gw znaleźć ale czy za to płacimy to nie wiem może i rudzkie schronisko miałoby szansę cos takiego zorganizować a jeśli nie GW to może inna gazeta dałaby się namówić na taką akcję

W rudzkiej gazecie są ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze pieski są co tydzień w piątki w DZ we wkładce "Ruda Śląska"
Tylko taki mały problem z tym jest....Bo zazwyczaj psa który jest w dany dzień w gazecie nie ma już daaaawno w schronisku....Teraz w piątek był dalmatyńczyk, którego jakiś czas już u nas nie ma....Trochę jakby bez sensu...

Posted

A nie da się na bieżąco aktualizować danych, którymi dysponuje DZ? Bo to jest rzeczywiście postawione na głowie. Chociaż jak ktoś się zakocha w dalmatyńczyku ze zdjęcia i zadzwoni do schronu, to zawsze można próbować mu wcisnąć jakiegoś innego dalmatyńczykopodobnego, prawda?

Posted

Jesli chodzi o Dziennik i cenę ogłoszenia ze zdjęciem to tak mi powiedziała pani własnie z tego działu, dlatego Gren, którą tam ogłaszałam była niestety bez zdjęcia. Wtedy sie płaci 4 zł. za linijkę, a w wydaniu weekendowym 7 zł. Choć najlepiej jak jest zdjęcie.

Posted

A może jakiś "FAkt" lub "Super Express"... Jakby nie było są poczytne, a z tego co wiem w Fakcie czasem są przedstawiane psy do adopcji...

Posted

Hmm nie wiem, ale się dowiem, bo ja myślałam, że tej gazety juz nie ma??? A w super Ekspresie to prawdę mówiąc nigdy nie widziałam takich ogłoszeń. Ale trzeba sprawdzić. No i oczywiście czekam na dalsze tytuły.

Posted

Pianka napisał(a):
Eria ja jutro będe w schronisku to mogłabys mi go pokazać? Ja bym mu zrobiła pare zdjęć i poleciałyby ogłoszenia na różne stronki:loveu:

Nero jest na boksach wiec nie powinnas miec problemu aby go znajść ;)

A ta Pani jak narazie sie nie odezwała :roll: