zaba14 Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 eria napisał(a):Oby ta pani z Katowic przyjechała i się zakochała ...Kurcze czy Nero ma jakiś numerek czy zgubił....... nie mam pojecia, ale znajac zycie to go zgubił :roll: dla ułatwienia pies trafił do schronu w wakacje pewnie lipiec 2005 rok Quote
Patikujek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Szansa, szansa, szansa.... Oby Nerusia zaadoptowano :) Quote
zaba14 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Dziś Nero do domu nie pojedzie :( kobieta zainteresowana psem dzis złapała jakąś infekcje, ma się jeszcze ze mną kontaktowac. Był też i inny telefon w sprawie Nera, ale dom kompletnie nie dla tego psa, po pierwsze miałby być psem 4 latka :roll: :-o a poza tym ludzie mieszkają w Zabrzu i jakoś im daleko do Rudy Śl... :roll: :roll: Quote
eria Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No tak, to rzeczywiście odległość nie do pokonania Zabrze-Ruda.... Ludzie z zagranicy po nasze psy przyjeżdżają.... Żeby ta pani z Katowic szybko wyzdrowiała.... Quote
jnk Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Słuchajcie, jak ktoś mieszka w Zabrzu i ma schronisko w Zabrzu, to nie ma się co dziwić, że Ruda Śląska wydaje mu się położona na po drugiej stronie kuli ziemskiej. Tak czy siak - czterolatek nie może być właścicielem żadnego psa, więc chyba dobrze, że nic z tego nie wyszło. Quote
zaba14 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 jnk napisał(a):Słuchajcie, jak ktoś mieszka w Zabrzu i ma schronisko w Zabrzu, to nie ma się co dziwić, że Ruda Śląska wydaje mu się położona na po drugiej stronie kuli ziemskiej. Tak czy siak - czterolatek nie może być właścicielem żadnego psa, więc chyba dobrze, że nic z tego nie wyszło. Oczywiscie, ze odmowilabym psa 4 latkowi ! Ta kobieta była wrecz zakrecona.. a Ruda Śl. jest od Zabrza dosłownie kawałek... mieszkam przy Rudzie i jezdze do dzielnicy gdzie ta kobieta mieszka i jakos potrafie pokonac ta odleglosc kilka razy w tygodniu :evil_lol: Quote
paros Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Tym razem musi się udać! Teraz musi byc ten właściwy!! :thumbs: :thumbs: Quote
eria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Taa tylko kiedy ta kobita wyzdrowieje z tej infekcji...To może być jakaś wymówka nawet.... Quote
zaba14 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 eria napisał(a):Taa tylko kiedy ta kobita wyzdrowieje z tej infekcji...To może być jakaś wymówka nawet.... dokładnie mam ten sam tok myślenia..:roll: Quote
joannal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Oby jednak miała tę infekcję ;) . Bo to by znaczyło, że zaraz po jej wykurowaniu przyjechałaby po Nerusia :loveu: . Quote
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Liczy że pani jednak naprawdę po Nerusia w końcu przyjdzie Quote
jnk Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Chyba nic innego nam i Nero nie pozostaje, jak bycie dobrej myśli :lol: Quote
joannal Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Może macie jakieś pomysły na inną gazetę niż GW, bo tam Nero już jest, inną niż dziennik zachodni, bo tam ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje ok. 180 zł :roll: , a Nerusia trzeba pokazywać :lol: . Quote
jnk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A Życie Bytomskie? Jeszcze istnieje? Bo Bytom jest całkiem blisko Zabrza :) Quote
joannal Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jestem z Wrocławia, dlatego nie mam jak zorientować się w gazetach z tamtego rejonu, dlatego jak macie jakieś pomysły do piszcie. Wszystko dla kochanych psiulków :lol: . Quote
jnk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dobra, poproszę siostrę o tytuły gazet z okolic Zabrza :) Teraz też już nie jestem z tamtego regionu :) Quote
zaba14 Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 joannal napisał(a):Może macie jakieś pomysły na inną gazetę niż GW, bo tam Nero już jest, inną niż dziennik zachodni, bo tam ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje ok. 180 zł :roll: , a Nerusia trzeba pokazywać :lol: . A ile kosztuje w GW? :cool3: ładnie sobie życzą w dzienniku.. a moj tata chyba tylko to czyta :roll: w zasadzie nie wiem :evil_lol: Quote
jnk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jeśli to prawda z tym Dziennikiem, to powinni się wstydzić! Quote
Patikujek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nasze schronisko jest jakos umówione z GW i co jakiś czas wysyłamy im zdjęcia kilku psiaków od nas ze schronu które potem można w Gw znaleźć ale czy za to płacimy to nie wiem może i rudzkie schronisko miałoby szansę cos takiego zorganizować a jeśli nie GW to może inna gazeta dałaby się namówić na taką akcję Quote
Recommended Posts