Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Oby ta pani z Katowic przyjechała i się zakochała ...Kurcze czy Nero ma jakiś numerek czy zgubił.......

nie mam pojecia, ale znajac zycie to go zgubił :roll:
dla ułatwienia pies trafił do schronu w wakacje pewnie lipiec 2005 rok

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Nero do domu nie pojedzie :( kobieta zainteresowana psem dzis złapała jakąś infekcje, ma się jeszcze ze mną kontaktowac.

Był też i inny telefon w sprawie Nera, ale dom kompletnie nie dla tego psa, po pierwsze miałby być psem 4 latka :roll: :-o a poza tym ludzie mieszkają w Zabrzu i jakoś im daleko do Rudy Śl... :roll: :roll:

Posted

No tak, to rzeczywiście odległość nie do pokonania Zabrze-Ruda....
Ludzie z zagranicy po nasze psy przyjeżdżają....
Żeby ta pani z Katowic szybko wyzdrowiała....

Posted

Słuchajcie, jak ktoś mieszka w Zabrzu i ma schronisko w Zabrzu, to nie ma się co dziwić, że Ruda Śląska wydaje mu się położona na po drugiej stronie kuli ziemskiej. Tak czy siak - czterolatek nie może być właścicielem żadnego psa, więc chyba dobrze, że nic z tego nie wyszło.

Posted

jnk napisał(a):
Słuchajcie, jak ktoś mieszka w Zabrzu i ma schronisko w Zabrzu, to nie ma się co dziwić, że Ruda Śląska wydaje mu się położona na po drugiej stronie kuli ziemskiej. Tak czy siak - czterolatek nie może być właścicielem żadnego psa, więc chyba dobrze, że nic z tego nie wyszło.

Oczywiscie, ze odmowilabym psa 4 latkowi !
Ta kobieta była wrecz zakrecona.. a Ruda Śl. jest od Zabrza dosłownie kawałek... mieszkam przy Rudzie i jezdze do dzielnicy gdzie ta kobieta mieszka i jakos potrafie pokonac ta odleglosc kilka razy w tygodniu :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Taa tylko kiedy ta kobita wyzdrowieje z tej infekcji...To może być jakaś wymówka nawet....

dokładnie mam ten sam tok myślenia..:roll:

Posted

Może macie jakieś pomysły na inną gazetę niż GW, bo tam Nero już jest, inną niż dziennik zachodni, bo tam ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje ok. 180 zł :roll: , a Nerusia trzeba pokazywać :lol: .

Posted

Jestem z Wrocławia, dlatego nie mam jak zorientować się w gazetach z tamtego rejonu, dlatego jak macie jakieś pomysły do piszcie. Wszystko dla kochanych psiulków :lol: .

Posted

joannal napisał(a):
Może macie jakieś pomysły na inną gazetę niż GW, bo tam Nero już jest, inną niż dziennik zachodni, bo tam ogłoszenie ze zdjęciem kosztuje ok. 180 zł :roll: , a Nerusia trzeba pokazywać :lol: .

A ile kosztuje w GW? :cool3:
ładnie sobie życzą w dzienniku.. a moj tata chyba tylko to czyta :roll: w zasadzie nie wiem :evil_lol:

Posted

Nasze schronisko jest jakos umówione z GW i co jakiś czas wysyłamy im zdjęcia kilku psiaków od nas ze schronu które potem można w Gw znaleźć ale czy za to płacimy to nie wiem może i rudzkie schronisko miałoby szansę cos takiego zorganizować a jeśli nie GW to może inna gazeta dałaby się namówić na taką akcję