Pianka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Nerusiu pójdziesz jutro ze mna na spacerek?:cool3: Quote
Pianka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No to mamy dowód, ze Nerus polubił wode:evil_lol: Quote
dodunia23 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):No, no Neruś szaleje :p to niech szaleje na pierwszej:) Quote
ewatr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 szalej :evil_lol: Nerus szalej :evil_lol: to moze cie ktos wreszcie zauważy :multi: Quote
Pianka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No Nerus ostatnio szaleje i to mocno. Przeciez pamiętamy jak kiedys bał sie psów. A teraz? Chciał się z Szajlem gryźć. A jak mnie zobaczy, ze się zbliżam do boksu to biega po całym boksie nawet nie patrzy na to, ze inne psy na niego warczą:evil_lol: Quote
dodunia23 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nereczku tu cię tak wychwalaja a ty nie na pierwszej? Quote
ewatr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pianka napisał(a):No Nerus ostatnio szaleje i to mocno. Przeciez pamiętamy jak kiedys bał sie psów. A teraz? Chciał się z Szajlem gryźć. A jak mnie zobaczy, ze się zbliżam do boksu to biega po całym boksie nawet nie patrzy na to, ze inne psy na niego warczą:evil_lol: bo pies czuje oparcie w człowieku !!!!!!!!!:mad: a gdyby ten człowiek jeszcze znalazł sie na stałe ech !!!!!!!!!!!!! Quote
Pianka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Nero mnie coraz bardziej zaskakuje. Pudel go dzisiaj gryzł a on usiadł i jak pomnik siedział, merdał ogonem i patrzył sie na mnie. On jest wpatrzony w człowieka:loveu: Quote
eria Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Zapomniałaś napisać, że Twojej siostry z boksu nie chciał wypuścić :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 eria napisał(a):Zapomniałaś napisać, że Twojej siostry z boksu nie chciał wypuścić :evil_lol: No tak. Ona taka mała, że on ja przewracał w tym boksie:evil_lol: Biedny przyzwyczaił się, ze zawsze jak jestesmy tam go go bierzemy:-( Quote
zaba14 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 a ja najbardziej to Nera chciałabym dla siebie :evil_lol: :evil_lol: szkoda, że to nie możliwe :placz: więc.. podnoszę :loveu: Quote
ewatr Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='paros']Nero w biegu :lol: piekny pies i nadal bez domu - co jest :shake: Quote
jnk Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='ewatr']piekny pies i nadal bez domu - co jest :shake: Wakacje są. Ale już się na szczęście kończą, więc może dom się wreszcie zmaterializuje. Quote
Recommended Posts