Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
Dziś był telefon w sprawie Nera dzownił Pan z Dąbrowy Górniczej jeśli zdażył dziś podjechac do Rudy to najprawdopodobnie Nero już grzeje tyłek w domu, a jesli nie to jutro... :kciuki:

Oby w końcu mu się poszczęściło.
I żeby go znowu nie oddali:angryy:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Neruś poszedł ze mną na spacer, chciałam mu zrobić kilka zdjęć więc przywiązałam go do drzewa, ale on był taki nieszczęśliwy i widząc mnie że się oddalam zaczął piszczeć i wyrywać się w moją stronę więc spuściłam go z dwiema smyczami, to była dobra decyzja, Neruś biegał i skakał jak torpeda! Był taki szczęśliwy, a z tego wszystkiego wylizał mnie po uchu, to już nie jest przestraszony piesek, on jest pewny siebie, trzyma się blisko człowieka, szuka kontaktu.. jest cudowny !! a oto kilka zdjęć szczęśliwego psa..

Posted

Aniu, ja ci będę komplementy prawić teraz.
Od dłuższego czasu obserwuję twoje fotki i muszę przyznać że masz talent do tego i na pewno dobry aparat, że takie wyraźne zdjęcia w ruchu wychodzą.
Mój strasznie dłuugo myśli....:lol:

Posted

eria napisał(a):
Aniu, ja ci będę komplementy prawić teraz.
Od dłuższego czasu obserwuję twoje fotki i muszę przyznać że masz talent do tego i na pewno dobry aparat, że takie wyraźne zdjęcia w ruchu wychodzą.
Mój strasznie dłuugo myśli....:lol:

Tylko nie krzycz ze pies lata luzem :evil_lol: a aparat mam do bani :P po prostu dno, aparatem tego nazwać nie mozna, a dobrym? :roll: niee... w zeszłym roku za niego dałam niecałe 500 zł.. wiec sobie wyobraz co to jest :evil_lol: ale zdjecia jak na tą cene robi ładne, trzeba poznac swoj "sprzet" ;) marzy mi się coś takiego za kilka tys. .. dobrze że za marzenia się nie płaci :evil_lol:

Posted

Hmmm. Może to jest jakiś sposób na nowe fotki...Trochę komplementami sypnąć i nowe fotki się wkleiły :cool3:
Na innych wątkach trza będzie wypróbować :eviltong:

Posted

eria napisał(a):
Hmmm. Może to jest jakiś sposób na nowe fotki...Trochę komplementami sypnąć i nowe fotki się wkleiły :cool3:
Na innych wątkach trza będzie wypróbować :eviltong:

:lol: :lol: :lol: Fotki to ja mam jeszcze Atosika ale juz nie tak ładne :lol: mam jeszcze cos Nera ale nie bede wstawiała wszystkiego na gwałt :lol:

Posted

A macie namiary na tego chętnego z Dabrowy Górniczej? Może cos sie wydarzyło, moze jeszcze sie objawi, ale warto jednak sprawdzac domy.
Tutaj w okolicy mogę to robic.

Posted

jotka napisał(a):
A macie namiary na tego chętnego z Dabrowy Górniczej? Może cos sie wydarzyło, moze jeszcze sie objawi, ale warto jednak sprawdzac domy.
Tutaj w okolicy mogę to robic.

Facet nie przyjechał, nie zadzwonił czyli się rozmyślił, nie będziemy na siłe wpychac komuś psa.. :roll: