Pianka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Rety jak ja się ciesze:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tyle mu ogłoszeń wysłałam:multi: :multi: :multi: Przekazuje wszędzie, gdzie zamieszczałam ogłoszenia. HURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :Cool!: :Cool!: :cool2: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Patikujek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jak sie cieszę że ten psiolek znalazł domek, miałam do niego szczególny sentyment, a jak bedzie coś wiadomo od nowych właścicieli to zaraz dajcie znać Quote
jnk Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Właśnie - wiadomości z domku bardzo pożądane! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewatr Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jnk napisał(a):Właśnie - wiadomości z domku bardzo pożądane! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czekamy j.w.:lol: Quote
Pianka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 NIESTETY MAM ZŁE WIEŚCI NERO ZNOWU W SCHRONISKU Nero został oddany dzisiaj rano. W karcie zwrotu psa ma napisane godzine 8:05. A powód to "niszczy mienie właściciela":placz: :placz: :placz: Szukamy na nowo domku dla Nerusia!!! Quote
eria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 OJEJ !!!!!!!! :-(:-(:-(:-( Teraz to dopiero będzie ciężko....... Wątek trzeba przenieść z powrotem.... :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
jnk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kolejny przykład ludzkiej bezmyślności i nieznajomości psiej psychiki. Szczęście w nieszczęściu, że oddali Nero tak szybko. Jeszcze się do nich nie przyzwyczaił :shake: Quote
Justyna_wolontariat Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :-( :-( :-( :-( :-( :-( A ludzie wydawali sie tacy fajni, przekonywali że mieli juz psa wiedza jak postępować, a co więcej Nero nie miał być zostawiany sam w domu:roll: Biedaczek znów w schronisku, oby teraz znalazł odpowiedzialną sobę która go pokocha bo coś ciezko mi uwierzyć znajac nera ze niszczy w mieszkaniu, przeciez zostawał sam w domu w schronie jak miał ranke i nigdy niczego nawet nie dotknoł.:( Quote
paros Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 To tak, jak było z onkiem Józiem z Żor. :shake: Jego oddali po jednym dniu!!! Nauczona tym doświadczeniem nie spieszyłam się z usuwaniem ogłoszeń, usunęłam jedno jego ogłoszenie (na miejsce Nera wstawiłam innego w potrzebie), a pozostałe miałam usuwać w piątek. To nie był ten właściwy domek i nie ci państwo. :mad: Strasznie mi przykro, że jeden z moich ulubieńców źle trafił:shake: ale mam nadzieję, że tak jak w przypadku Józia ten drugi domek będzie kochany!!!! :roll: Zmieńcie tytuł i przenieście koniecznie wątek!!!!! Quote
kociabanda Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Co za ludzie? :angryy: Może i dobrze, że Neruś wrócił - oni najwyraźniej nie zasługują na psa. A my znajdziemy mu domek. To piękny, łagodny pies i na pewno gdzieś ktoś na niego czeka. :loveu: Quote
paros Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pianka jeżeli usunęłaś ogłoszenia Nera to umieszczaj znowu!!!:razz: Neruś musi znaleźć domek!!! Przecież to młody psiak i musi mieć swoje zabawki i na pewno szybko się wszystkiego nauczy, ale musi mieć kochany dom!! Może ktoś może wystawić Nera na allegro??:modla: :modla: :modla: Nero jest jeszcze cały czas na: http://http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=19013&id_kat=11 http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=8307 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/306788_nero_przyjaciel_do_konca_zycia.html http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=6178 Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Bosze co za okrutny świat :-( . Nie tego się spodziewałam :shake: :shake: :shake: . Domek dla Nera potrzebny od zaraz. Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 co z tymi przenosinami, wątku, baaaaaaaaaaardzo proszimy o przeniesienie wątku niestety, na psy w potrzebie. Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Acha a gdzie Nerus trafił, do tych boksów z małymi pieskami???????? czy znów do tych gdzie bardzo cierpiał, z powodu współtowarzyszy???????? Quote
ewatr Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ech takie " psie" życie :-( a ci ludzie to gościowi nawet szansy nie dali na przyzwyczajenie:crazyeye: do domu , do nich , do nowej sytuacji ale tu tyle dobrych cioć i wujków :loveu: , że nie damy Nerusiowi zginąć musi się udać !!!!! Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 o to na pewno nie!!! Nie damy Nerusiowi zginąć!!!! I podtrzymuje NERUSIOWI MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!! Quote
Pianka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Paros właśnie zamieszczam na nowo ogłoszenia. Czemu ludzie są tacy:angryy: :placz: :placz: :placz: joannal napisał(a):Acha a gdzie Nerus trafił, do tych boksów z małymi pieskami???????? czy znów do tych gdzie bardzo cierpiał, z powodu współtowarzyszy???????? Tego nie wiem. Jak ja tam przyszłam to on był jeszcze w tych klatkach z psami nowymi. Dopiero go przeniosą, a gdzie to nie wiem. Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Słuchajcie, a nie można pogadać, żeby Go dali tam gdzie był ostatnio, żeby znów Go psy nie zastraszyły. Kto może to zrobic , proszę Was. On juz odzyskał troszke wiary w siebie, żeby tego znów nie stracił :placz: . Quote
Pianka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 joannal napisał(a):Słuchajcie, a nie można pogadać, żeby Go dali tam gdzie był ostatnio, żeby znów Go psy nie zastraszyły. Kto może to zrobic , proszę Was. On juz odzyskał troszke wiary w siebie, żeby tego znów nie stracił :placz: . Jak będe w schronie a on będzie na dużym placu to poprosze o przeniesienie go;) Quote
eria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Nie sądzę, że go dadzą na duży plac ! Napewno będzie w boksie. A jak nie to w sobotę już będzie :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 brak mi słow :mad: zmieniam tytuł i pisze do Natalii aby przeniosla temat :( Quote
joannal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Właśnie wysłałam Go do GW, z pieknym zdjęciem, z jęzorem na wierzchu. Neuś musi znaleźć domek i już!!!!!!!! Quote
jotpeg Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 podnosze, naprawde dobry dom potrzebny! a ci ludzie - na liste >czarnych kwiatkow< Quote
BeataJ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Aj....przykro mi... Na pierwsza strinke wedruj!! Beata Quote
Recommended Posts