ewatr Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 wiara w człowieka ważna rzecz ale własna " chata " by się przydała :evil_lol: Quote
joannal Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Nerusiu znajdziemy Ci domek, musimy. Jesteś taki urzekający, ktoś się w Tobie poprostu zakocha, Ty kochany jęzorze do kolan :loveu: . Quote
jnk Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Nero, w upały nikomu nic się nie chce, ale trzeba biec na 1. stronę. Quote
BeataJ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A Ty gdzie tak daleko - hopaj na pierwsza stronke! Quote
joannal Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No tak wszyskie ciotki w upały się schowały do cienia, i Nero poszedł sobie tak daleko, a tu trzeba być w czołówce!!!! Quote
Pianka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cioteczka Pianka tez już Nerusia podnosi:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja już po dwóch dniach wróciłam do domku i też podnoszę :) :cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A ja przynosza super wieści Nero ma domek, dziś do schroniska przyszło młode małżeństwo co prawda maja małe mieszkanie w bloku ale Neruś napewno będzie miał się dobrze, pan będzie zabierał go z soba do pracy a jest ochroniarzem:lol: Trochę ich przekonywałam bo on taki bieda, że szkoda go na tym boksie jak juz sie zrobił taki fajniusi i udało się po wyciągnięciu go z boksu Państwu odrazu się spodobał polubili się wzajemnie. Obiecali wpaść w po jakimś czasie by pokazać Neruśia i oddać pozyczoną smycz Nerusiu obyś był teraz szczęsliwy z swoim Państwem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
coztego Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nareszcie!!! :multi: Oby był szcześliwy w nowym domu :kciuki: Quote
eria Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Teraz by tak przyszedł czas na Green nareszcie......:roll: Quote
zaba14 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: wreszcie !!! :multi: :multi: :multi: :multi: jak się ciesze :loveu: :multi: Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 O matko, a ja własnie zasiadłam do pisania ogłoszenia do MP, bo w nie mogę się doczekać blankietu opłaty w tym PP, a tu taaaaaaaaaaaaaaaaaakie suuuuuuuuuuuuper wieści. Dziś płacze ze szczęścia. Jak pięknie zaczął się ten weekend. Boziu, tak się cieszę. :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: . Nerusiu kochanie bądź już tylko szczęśliwy w swoim życiu. Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jejku wchodze co chwila na te wątek i nie mogę sie nacieszyć:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: . Quote
paros Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A ja w ostatnich dniach tyle ogłoszeń piesków ze Śląska wstawiałam (staruszki Mysi, szczeniaki Żaby, inne staruszki i ...), że nie miałam czasu na bieżąco informować.... i właśnie dziś chciałam podać gdzie Nerunia powstawiałam i ...........nie mogłam znaleźć wątku :shake: A tu taka miła wiadomość. Zaraz skasuję jego ogłoszenia, bo już ma domek :lol: A jak to się stało, że tak przyszli nagle, czy z jakiegoś ogłoszenia? Neruniu wszystkiego najlepszego we własnym domku!!! Duuużżżżżo szczęścia i miłości!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :Dog_run: :klacz: NIE MA JAK WE WŁASNYM DOMU!!! :lol: Quote
kociabanda Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 To wspaniała wiadomość. Widzisz Neruniu - i dla Ciebie zaświeciło słońce. Bądź szczęśliwy w nowym domu. :laola: :laola: :laola: Quote
ewatr Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Justyna_wolontariat']A ja przynosza super wieści Nero ma domek, dziś do schroniska przyszło młode małżeństwo co prawda maja małe mieszkanie w bloku ale Neruś napewno będzie miał się dobrze, pan będzie zabierał go z soba do pracy a jest ochroniarzem:lol: Trochę ich przekonywałam bo on taki bieda, że szkoda go na tym boksie jak juz sie zrobił taki fajniusi i udało się po wyciągnięciu go z boksu Państwu odrazu się spodobał polubili się wzajemnie. Obiecali wpaść w po jakimś czasie by pokazać Neruśia i oddać pozyczoną smycz Nerusiu obyś był teraz szczęsliwy z swoim Państwem:loveu: :loveu: :loveu: dla takich wiadomości warto zasiadac do kompa HURAAAAAAAAA:loveu: pies na WOLNOŚCI:Dog_run: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ale suuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: Oby jak najwięcej takich wieści :loveu: Quote
Recommended Posts