Mysia_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Trzymam kciuki za Nerusia! :cool3: i podnoszę! :razz: Quote
zaba14 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Byłam dziś z Nerem na spacerze, to złoty pies! Naprawdę nie kłamie!! Zauroczył mnie sobą. W boksie ładnie machał do mnie ogonkiem, wyszedł bez żadnego wahania, ale jednak później oglądał się za ludźmi których dobrze zna i nie chciał wyjść ze mną ze schroniska, ale wystarczy troszkę cierpliwości i ciepła a piesek zaufa. Początkowo szedł grzecznie nie wiedział co ja od niego oczekuje, wpatrywał się we mnie tym pytającym wzrokiem „Czego chcesz” później Neruś zrozumiał, że idziemy pobiegać i pobawić się w cieniu. Lubi patyki, ale nie ma na ich punkcie hopla, kałuże i woda to coś co trzeba omijać. Lubi ruch chętnie biega, skacze, bawi się i.. przytula. To nie ten sam pies z przed roku.. już nie kuli się gdy widzi człowieka, chociaż przed mężczyznami czuje respekt i nie wchodzi im w drogę. Nero musi szybko znaleźć dom! Ten pies się tam marnuje! Komu tak pięknego i mądrego pieska? ! ?! a oto i Nero.. Quote
Mysia_ Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ale śliczne foteczki :loveu: suuuuuper Neruś :cool3: Quote
Pianka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 lupe ale piękne bannerki:multi: NERUŚ CHCE DO DOMKU! Quote
BeataJ Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cudny psiak!!! Pedz do domku! Banerki cudne, ten ponizej tez lupe robila :-) Beata Quote
eria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Brawa dla Lupe , banerki są cudne !!! Żeby Nerusiowi szczęście przyniosły:loveu: Quote
zaba14 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 lupe napisał(a): dziekuje ;-) póżniej wstawie :loveu: Quote
zaba14 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Neruś TY przystojniaku gdzie zawędrowałeś hm? na górę jazda !! :loveu: Quote
joannal Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Banerki cudowne, ale jak by miały nie byc jak taki cudowny pies. Te ostatnie zdjęcia są piękne, a ja wysłałm już te poprzednie do ogłoszenia. Ogłoszenie ma sie ukazać najwcześniej w sierpniu ( na lipiec nic juz nie było, może to lepiej, bo bliżej końca wakacji), spróbuję może uda mi się zamienić zdjęcie. Quote
Pianka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Miejmy nadzieje, że te ogłoszenia coś pomogą. Nerus na góre:loveu: Quote
joannal Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Przystojniacha z długim jęzorem chciałby mieć prawdziwy dom. A wiecie co, nie przychodzi mi potwierdzenie zamówienia ogłoszenia, i nie mogę za nie zapłacić , bo nie mam nr tegoz ogłoszenia. Interweniowałam już 3 razy mailowo i nic. Chyba muszę jeszcze raz napisać i od razu z tym nowszym zdjęciem???? Albo dac go do MP, tam gdzie będzie Green, bo tam wszystko od razu wychodzi (blankie zapłaty , potwierdzenie przyjęcia). Ale większe są szanse jak kochana Green jest, jednej gazecie a Neruś byłby w innej tj. w PP. Quote
zaba14 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ja dzis porozsylalam nasze rudzkie psiaki po roznych stronach z ogłoszeniami, tylko cholerka wakacje to ciezki okres do adopcji ;( a Nero jest taki słodziutki, może jutro rano wpadne do niego aby zabrac go na spacer.. wtedy jest taki szczesliwy :loveu: Quote
zaba14 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Nero chce do domu.. czy to tak wiele.. :( pies młody, ładny a i tak nikt się nim nie interesuje :-( Quote
joannal Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Mam nadzieję, że nie zbyt wiele, i że kochany dom sie w końcu znajdzie dla Nera. Quote
ewatr Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ale ze mnie przystojniak : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts