Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś z Nerem na spacerze, to złoty pies! Naprawdę nie kłamie!! Zauroczył mnie sobą. W boksie ładnie machał do mnie ogonkiem, wyszedł bez żadnego wahania, ale jednak później oglądał się za ludźmi których dobrze zna i nie chciał wyjść ze mną ze schroniska, ale wystarczy troszkę cierpliwości i ciepła a piesek zaufa. Początkowo szedł grzecznie nie wiedział co ja od niego oczekuje, wpatrywał się we mnie tym pytającym wzrokiem „Czego chcesz” później Neruś zrozumiał, że idziemy pobiegać i pobawić się w cieniu. Lubi patyki, ale nie ma na ich punkcie hopla, kałuże i woda to coś co trzeba omijać. Lubi ruch chętnie biega, skacze, bawi się i.. przytula. To nie ten sam pies z przed roku.. już nie kuli się gdy widzi człowieka, chociaż przed mężczyznami czuje respekt i nie wchodzi im w drogę.
Nero musi szybko znaleźć dom! Ten pies się tam marnuje! Komu tak pięknego i mądrego pieska? ! ?!

a oto i Nero..

Posted

Banerki cudowne, ale jak by miały nie byc jak taki cudowny pies. Te ostatnie zdjęcia są piękne, a ja wysłałm już te poprzednie do ogłoszenia. Ogłoszenie ma sie ukazać najwcześniej w sierpniu ( na lipiec nic juz nie było, może to lepiej, bo bliżej końca wakacji), spróbuję może uda mi się zamienić zdjęcie.

Posted

Przystojniacha z długim jęzorem chciałby mieć prawdziwy dom.
A wiecie co, nie przychodzi mi potwierdzenie zamówienia ogłoszenia, i nie mogę za nie zapłacić , bo nie mam nr tegoz ogłoszenia. Interweniowałam już 3 razy mailowo i nic. Chyba muszę jeszcze raz napisać i od razu z tym nowszym zdjęciem???? Albo dac go do MP, tam gdzie będzie Green, bo tam wszystko od razu wychodzi (blankie zapłaty , potwierdzenie przyjęcia). Ale większe są szanse jak kochana Green jest, jednej gazecie a Neruś byłby w innej tj. w PP.

Posted

ja dzis porozsylalam nasze rudzkie psiaki po roznych stronach z ogłoszeniami, tylko cholerka wakacje to ciezki okres do adopcji ;( a Nero jest taki słodziutki, może jutro rano wpadne do niego aby zabrac go na spacer.. wtedy jest taki szczesliwy :loveu:

Posted

ale ze mnie przystojniak :

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: