Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałam się dowiedzieć ile teraz latek ma Nero?moja sunia wygląda identycznie teraz będzie miała 3 lata może to jego siostra,przeczytałam cały wątek,na razie podpuściłam trochę rodzinę ale pewnie nic z tego nie wyjdzie bo moja psica jest dominantką i niewiem jak by go w domu przyjeła,a znów go oddawać to by było nieludzkie,szkoda bo śliczny jak moja mam nadzieje że znajdzie domek u dobrych ludzi bo po mojej psicy wiem że kocha nas przeogromnie a na początku też niszczyła jak wzieliśmy ją ze schronu teraz to nie ta psica ach jakbym tylko mogła....:placz:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izyda Nero w tej chwili bedzie miał oko 3-3,5 lat... Nie jest on dominantem, tak jak Twoja sunia... Nero od kilku miesiecy siedzi w boksie, z małymi psami gdyby im coś robił wylądowałby na dużym placu... a to właśnie tam dostał od psow w kość...

Najlepiej kontakowac się z Justyna ona widzi go prawie codziennie, to kochany pies.. ale nikt go nie chce :shake: nie mam pojęcie dlaczego.. przecież jest śliczny! mądry! :loveu:

Skąd jesteś?

Posted

proszę o podanie adresu schroniska i godzin w jakich jutro czyli w sobotę można tam jechać zobaczyć psinkę,namówiłam meża żebyśmy go zobaczyli,wiek się zgadza z wiekiem naszej suni wygląd może to faktycznie jej brat mam małą nadzieje że Nero podbije serce męża i będzie go chciał zabrać ale nc nie obiecuje,na razie napiszcie adres i jak czynne jest jutro

Posted

Hej Izyda!

schronisko czynne jest chyba jak zawsze od 10 dla odwiedzajacych do 16 lub 17.

Nero jest w schronisku w Rudzie Śl. na ul. Bujoczka nie ma problemow z dotarciem do tego schroniska, jest przy głównej drodze. Warto kierowac się na Rude Śl. 1 a potem pytac o schronisko.
Ja mam propozycje aby zadzwonic do Justyny 510268586 i powiedziec ze chce sie przyjechac zobaczyc tego konkretnego pieska, byc moze nie bedzie jej w schronisku ale powie innemu pracownikowi o jakiego psa chodzi i bedzie znacznie łatwiej, a byc moze i Justyna bedzie w schronisku to pokaze wam sama pieska.

Nero niestety teraz nie wyglada tak dobrze jak na tym zdjeciu z wakacji, schronisko dało mu w kość, mu potrzeba ciepłego domku z kochajaca rodzina...

Nie dawno ktos chcial Nera do pilnowania zakładu, do kojca.. małego kocja bez mozliwosci biegania :( Justyna się nie zgodziła, ale wiem że inny pracownik wydałby go bez zadnego namysłu... wiec trzeba sie spieszyc z domkiem, aby nie trafił do pilnowania jakiegos zakładu... :-(

Mam nadzieje że Nero podbije wasze serca... a jeśli nie, to przynajmniej ktos go pogłaszcze :)

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Oby się udało tak ja jutro bedę w schronisku cały dzień więc nie ma żadnego problemu chetnie Nera pokaże, oj zeby się spodobał i podbił serce męza

Tzrymam mocno kciuki za Nerusia oby mu sie wkońcu poszczęściło:loveu:

ja też trzymam kciuki! :loveu: Izyda do mnie dzwoniła i wyczułam w głosie nadzieje... bede trzymac mocno kciuki! :loveu:

Posted

eria napisał(a):
mam nadzieję że opis Justyny nie oznacza że nie ma jej w schronisku bo mógłby być problem...

znajac Justyne gdyby gdzies miala pojechac to powiadomiłaby w biurze o jakiego psa chodzi...