Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NERO MA DOM !!!!
[SIZE=2]
Dzisiaj przyszło małżeństwo po dużego , łagodnego, ale odstraszającego psa do domku z ogrodem. Będzie mieszkał na dworze, ale do domu też będzie wchodzić. Powiedziałam im całą prawdę o Nerze, żeby nie było niespodzianek, że był adoptowany i oddany następnego dnia, bo coś zniszczył. Ale na szczęście nie odstaszyło to nowych właścicieli :multi::multi::multi:

Posted

Własnie tym razem musi byc już na zawsze.

No to już z nim jutro nie wyjde na spacer, ale w pozytywnym znaczeniu.

Nerusiu niech ci się wiedzie w nowym domku:multi: :multi: :multi: :multi:

:laola: :laola:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
oby to był domek na zawsze :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

dokładnie, oby...:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
bo jak nie....to...:mad:

Posted

Taka wiadomość!!!:sweetCyb: Oby tym razem to był ten prawdziwy, najlepszy domek. Neruniu, trzymam kciuki, żeby się udało. :kciuki::kciuki::kciuki:Zresztą jak może się nie udać - taki wspaniały pies - to przecież tylko było jakieś wielkie nieporozumienie, że tyle czasu musiał czekać. Bądź szczęśliwy piesku. :laola::laola::laola:

Posted

Neruniu całusa na szczęście :buzi: I bądź grzeczny!:evil_lol:

:klacz: :klacz: :klacz: :Dog_run: :klacz:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Biegaj teraz u siebie we własnym domku

Posted

Przykro mi że wchodze do tego watku z taka wiadomością, dostałam przed chwilką smsa od Ani...

NERO ZNÓW JEST W SCHRONISKU !! :placz:

nie mam pojęcia co z tym psem jest nie tak... :roll:

Posted

[quote name='zaba14']Przykro mi że wchodze do tego watku z taka wiadomością, dostałam przed chwilką smsa od Ani...

NERO ZNÓW JEST W SCHRONISKU !! :placz:

nie mam pojęcia co z tym psem jest nie tak... :roll:
NIE NIE
To nie może byc prawda.
Błagam:placz:

Posted

No więc troszkę się pośpieszyłam z tą wiadomością :oops: dostałam drugiego smsa
Nero wrocił do schroniska ponieważ pozostawiony sam demoluje mieszkanie, jednak jego nowi właściciele mają po niego wrócić za 2 tygodnie gdyż wtedy przeprowadzają się do domu z ogrodem. Nawet rozumię tych ludzi, przecież moga wynajmować mieszkanie a taka demolka to pewnie bedzie kosztowała sporo kasy... a wydawanie kolejnych kosztow na klatke mija się chyba z celem jesli za 2 tyg. pod nieobecność właścicieli pies bedzie biegał po ogrodku.. mam tylko nadzieje że pokochali go i zabiorą z powrotem.. bo będzie ciężko znaleźć mu nowy dom... :-(

Posted

Naszło mnie teraz na myślenie.
Jak te małżeństwo zabierało go ze schronu to przeciez mówili, że chca go do domu z ogrodem. A teraz się okazuje, ze takiego jeszcze nie posiadają. To jest bardzo dziwne. A gdyby im naprawde zależało na nim to dali by go do jakiegos hotelu czy znajomych.
Czy oni wogóle wiedza co mu takiego zrobili? Czy przypadkiem te ich słowa, ze przyjda za 2 tygodnie nie były puste?
Gdyby im zależało nie oddaliby go do schroniska:-(

Ja mu dalej będe szukać domu, może znajdzie sie inny o wiele lepszy.

Posted

Pianka nie bede usprawiedliwiac tych ludzi, jednak Nero gdy wrocil do schronu osttanim razem to nie wygladał zle.. jesli wroca po niego to te 2 tygodnie to nic w porownaniu do tego ile juz w schronisku przebywał ..

Posted

coztego napisał(a):
Więc jak, dajemy tym ludziom szansę, czy przerzucamy Nerusia spowrotem na "Szukam domu"?

Ja jestem za przeniesiem, ale temat nie ja zakładałam, więc nie ja decyduje

zaba nie musisz ich usprawiedliwiac, ja mam poprostu inny pogląd na to niż ty.
Za wiele razy zawiodłam sie na ludziach:shake:

Posted

Rozmawiałam z tymi ludzmi przez telefon chyba w woterk a w niedzielę brali Nera. Jego pani zadzwoniła z zapytaniem czy nera nie moze przywieść na 2 tygodnie do schroniska, kompletnie nie wiedza co z nim zrobić. Teraz mieszkają jeszcze przez te 2 tyg w wynajmowanym mieszkaniu, dom z ogrodem jest juz prawie wykończony jeszcze tylko dorobne poprawki i bedą mogli się wprowadzić. W mieskaniu nero nie moze zostać sam jak wychodzą do pracy to psinka wyje niszczy, wieć postanowili jak narazie przewieść go do tego nieykończonego domu, najpier Nero zrobił dziure w płocie i uciekł 4 h go szukali a jak poźniej zostawili go w garazu to wybił okno, pani była zrozpaczona, bała się że wkońcu znów zwieje i wpadnie pod jakieś auto, mówiła że to kochany pies ale sam zostawać nie może absolutnie, wieć na te 2 tygodnie schroniskao zgodziło się by zabrać psiaka. Przez ten tydzień Ci ludzie dzwonili pytali jak czuje się piesek. Jeszcze tydzień, myślę że pzyjadą po niego z powrotem. Oby poźniej nie uciekał.

Tak myśle czy by go jeszcze w tym tygodniu nie wykastrować, moze choć odrobinke to pomoże??

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Tak myśle czy by go jeszcze w tym tygodniu nie wykastrować, moze choć odrobinke to pomoże??

Bardzo dobry pomysł, nawet jeśli nie pomoże, to z pewnością nie zaszkodzi :cool1:

Posted

Pies należy do tamtych państwa więc decyzja nalezy do nich, ale pomysł jest bardzo dobry.. i tak jak przypuszczałam wynajęte mieszkanie, a w takim nie można sobie na zbyt dużo pozwolic.. a jesli dzwonią i pytają co u psa to zalezy im na nim... :loveu: