Megusia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Witam wszystkich mam pytanie co spowodowalo ze moj pies ktory ma 3 miesiace ma gorna szczeke wysunieta. Czy wruci to do normalnego stanu bo wczesniej nie zauwazylam tego. Prosze o szybko odpowiedz, z gory dziekuje Quote
daga10011 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 moze to byc wada genetyczna ..nic innego do glowy mi nie przychodzi Quote
Megusia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie czy jak jej te przednie zeby nie wyszly mleczne jeszcze do konca moze to jest tez ten powod?? nigdy sie tak nie przygladalam. :cry: czy bedzie wygladac jak pekinczyk???? :( :( :cry: :cry: prosze o odpowiedz Quote
asher Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Megusia napisał(a):czy bedzie wygladac jak pekinczyk???? :( :( :cry: :cry: prosze o odpowiedzPekińczyk to raczej dolną szczękę ma wysuniętą, więc twojemu pieskowi podobienstwo chyba nie grozi :wink: Quote
coztego Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Megusia, a jaki to jest piesek? Skoro ma dopiero 3 miesiące to jeszcze sporo może się zmienić, szczęka rośnie, rozwija się, zmieniają się zęby... co będzie na końcu tej drogi... się okaże za kilka miesięcy ;) Quote
Megusia Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Bardzo dziekuje za odpowiedzi zobaczymy za kilka miesiecy mam nadzieje za to sie zmieni i bedzie wszystko ok. bo jest taka sliczna a ten przyszczek moze by ja oszpecil :(, a jeszcze mam pytanie bo kupilam do zabawy takie sznurki do ciagniecia i to szarpala moglo to wplynac to na ten stan szczeki?? Quote
PiotrekJ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Mój psiutek również bawi się taką liną do przeciągania i nie zauważyłem żeby coś mu się przez to ze szczęką stało ... Jakiej rasy jest Twój szczeniak? Quote
Megusia Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 moj szczeniak to yorkshire terrier mam nadzieje ze nie bedzie wygladac jak krolik ..dziekuje za odp pozdrawiam Quote
zaba14 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jak krolik? :lol: czasem psu dodaje to uroku :lol: Quote
Recommended Posts