Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich mam pytanie co spowodowalo ze moj pies ktory ma 3 miesiace ma gorna szczeke wysunieta. Czy wruci to do normalnego stanu bo wczesniej nie zauwazylam tego. Prosze o szybko odpowiedz, z gory dziekuje

Posted

Dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie czy jak jej te przednie zeby nie wyszly mleczne jeszcze do konca moze to jest tez ten powod?? nigdy sie tak nie przygladalam. :cry: czy bedzie wygladac jak pekinczyk???? :( :( :cry: :cry: prosze o odpowiedz

Posted

Megusia napisał(a):
czy bedzie wygladac jak pekinczyk???? :( :( :cry: :cry: prosze o odpowiedz
Pekińczyk to raczej dolną szczękę ma wysuniętą, więc twojemu pieskowi podobienstwo chyba nie grozi :wink:

Posted

Megusia, a jaki to jest piesek?

Skoro ma dopiero 3 miesiące to jeszcze sporo może się zmienić, szczęka rośnie, rozwija się, zmieniają się zęby... co będzie na końcu tej drogi... się okaże za kilka miesięcy ;)

Posted

Bardzo dziekuje za odpowiedzi zobaczymy za kilka miesiecy mam nadzieje za to sie zmieni i bedzie wszystko ok. bo jest taka sliczna a ten przyszczek moze by ja oszpecil :(,

a jeszcze mam pytanie bo kupilam do zabawy takie sznurki do ciagniecia i to szarpala moglo to wplynac to na ten stan szczeki??