Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

9 września odszedł mój pies właściwie trzeba było go uspać to była najgorsza decyzja w moim życiu był z nami 16 lat zawsze grzeczny nigdy nie sprawiał kłopotów prawdziwy przyjaciel :( członek rodziny z dnia na dzień było coraz gorzej poza niewydolnością krążeniową, reumatyzmem wdała się infekcja dróg moczowych silne zapalenie pęcherza moczowego Amik zaczął sikać sama krwią powoli się wykrwawiał operacja nie miała sensu miał za słabe serduszko najmniejsza dawka narkozy by go zabiła leczyliśmy go jak tylko się dało ale z dnia na dzień był słabszy przewracał się nie mogliśmy my już patrzeć jak cierpi 9.09.05 17:26 amik już spi nigdy go nie przytulę nie wyprowadzę na spacer to okropne nigdy się z tym nie pogodzę tak bardzo mi go brakuje był przymnie zawsze...Amuś kocham Cię bardzo i nigdy nie przestanę byłeś moim promyczkiem szczęścia światełkiem nadziei a teraz Cię nie ma ... to już prawie 2 miesiące jest mi ciężko ...

Na zawsze zostaniesz w naszych sercach czuje Twoja obecność nie opuszczaj mnie
http://img462.imageshack.us/my.php?image=amik311if.jpg tak wygladał i takim go zapamietam [']

Posted

Basiulka, doskonale Cie rozumiem. Tez musialam uspic mojego Barego (jest jego watek w TM). Tez mial 16 lat, i dopoki chodzil, nie skracalismy mu życia. Ale niestety, przyszlo najgorsze i tez bylo nam cieżko.

['] dla Amika

Trzymaj sie...(choc wiem jak to brzmi :( )

Posted

Amikowi niemoglam juz pomuc :( ale teraz staram sie "wyciagnac " pieska ze schroniska z Łodzi :) mam z tym maly problem ale mysle ze sie uda i pomoge temu pieskowi :) dziekuje za pocieszeniee dzis jest tez jego swieto ['] ['] [']

Posted

Basiulka....juz czytałam o zamierzonej akcji na pieska ze schro...trzymam kciuki za powodzenie, i dawaj znac :D

Dzis jest Swięto wszystkich naszych zwierzaków za TM
['] ['] [']

Posted

Basiulka bradzo współczuje...mój Doksio miał 7,5rocku jak odszedł, dopadla go straszna choroba i stracilismy go w przeciągu miesiąca... :cry: wyrazy współczucia, trzymaj się

to dla twojej psinki ['] ['] [']

Posted

Basiulka, ja wyciągnęłam psicę z okropnych warunków :) Nie ze schroniska, ale ... nie wiem czy nie gorzej :)
Teraz wiem, ze tak miało być

Dla wszystkich naszych ukochanych za Tęczowym Mostem [']

Posted

Kochana, nie rozpaczaj, że odszedł, ciesz się, że był z Tobą szczęsliwy przez tyle lat. Niewiele psów ma to szczęście.
Namawiam na przygarnięcie jakiejś psiej bidy, zrobiłam to i jesteśmy szczęśliwi, choć często smutni, ale tak już zostanie.
Moje topiki:
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25216&highlight=puma
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25700&highlight=negritta
Współczuję.

Posted

obiecalam pisac co z tym pieskiemw schronisku na ktorego czekam nowiec pochorowal sie troche jest przeziebiony wczoraj mial byc juz umnie niestety nie dadza go do adocji puki sie nie wyleczy :) jest im przykro ze piesek sie pochorowal u nich w schronisku dlatego go lecza :) a ja sie niecierpliwie i czekam :)

Posted

['][']['] Dla Amika- biegaj sloneczko po Teczowym Moscie i badz szczesliwy

Bardzo ci wspolczuje z powodu smierci Amika. Pamietaj on cie nie opuscil. Zawsze bedzie mieszkal w twoim serduszku i nic tego nie zmieni, ani upywajacy czas, ani drugi piesek. Dalas mu 16 lat cudownego zycia wypelnionego cieplem i miloscia. Odszedl fizycznie ale duchowo bedzie zawsze z toba.

Nasza Psonia odeszla 10 lipca. Kochamy ja , mimo, ze juz jej nigdy nie zobaczymy, nie przytulimy, ni poglaszczemy. Ale tak mocno siedzi w naszych serduszkach, ze czas nie zatrze nigdy tej milosci. Dwa miesiace po jej odejsciu zaadoptowalismy rowniez ze schroniska w Łodzi (ul. Marmurowa4) sunie. To byla trafna decyzja, Sunieczka byla po przejsciach, ale znalazla cieply i kochajacy ja dom. Mam poczucie jakiegos spelnienia, ze uralowalam choc jedno psie zycie. Nie zaluje swojej decyzji.

• 1 month later...
Posted

Wesołych Swiat kochanie :) przysłałęs m nowego pieska macie ze soba wile wspolnego w tej malej psince widze Ciebie :) to 1 Świeta od 16 lat bez Ciebie :) ale jestemy spokojni bo gdzis tam z gory na nas patrzysz ... kochamy Cie

• 8 months later...
Posted

Ami za pare dni bedzie rok jak Cie nie ma :( Jest Safi , ale pustka po Tobie została to tak samo boli ..... codziennie o Tobie mysle :( Bardzo tesknie :( Kocam Cie słoneczko ....
Coraz blizej 9.09 czuje sie coraz gorzez wspomnienia ozywaja i bol jaki czułam podejmujac najgorsza decyzje w moim zyciu :( wiem ze mi wybaczyles to bylo dla Twojego dobra............

• 1 year later...
  • 2 years later...