Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Właśnie mnie zwolniono z pracy nie wiem kiedy będe na komputerze na razie wstrzymuje wszelkie zamówienia na banery i wogóle nie wiem kiedy będe mogła tu zaglądnąć. Do widzenia na razie mówie wszystim.:shake:kurcze Sylwuś tak mi przykro .....ale uszy do góry , dasz rade;) Quote
Agga Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Sylwia przykro mi. My tu na ciebie czekamy. Prace znajdziesz. Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czy ktoś ma kontakt z Sylwią i wie co u niej?? :roll: :roll: Quote
oktawia6 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 tak ja:cool3: -Sylwia wczoraj byłą w kinie:razz: -dzisiaj-czyli sobota-przeprowadziła się do mamy-przynajmniej tak w piątek mówiła-a z samą Sylwką zobaczę się za tydzień-w następną sobotę:multi: Quote
oktawia6 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 a i owszem-zapiszę wszystkich na kartce:razz: i w następny weekend przekażę:p Quote
sylwiaskalska Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Cześć wszystkim jestem u Kasi na kompie u mnie na razie wszystko oki Pracy szukam wysłałam pare cv wiec zobaczymy a od jutra mam prace zlecenie i mieszkam z moimi bąblami u rodziców. W Szczecinie o prace nie jest łatwo ale będę dzielna :) Tekila jak to Tekila przyjął to w porządku bo w końcu juz mieszkał u rodziców a Lalek po mału sie przyzwyczaja do sytuacji ale nie jest tak źle. Oczywiście na światówke wystawę jedziemy :) Raz na tydzień kochaniutka Kasia pozwoli mi wejsc na komputer huuuuuuraaaaaaa :) Pozdrawiam wszystkich i całuje :) Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ;)Sylwuś będzie dobrze . Z takimi umiejetnościami i urokiem osobistym;) Całuski dla słodziaków:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Mam nadzieje że będzie dobrze :) Całuski przekazane własnie Lalek mi siedzi na kolanach a ja pisze sobie :) Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Sylwiu:multi: :multi: :multi: Jasne, że będzie dobrze, wymiziaj maleństwa:multi: Quote
bonita Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pozdrawiamy serdecznie :). Życzymy szybkiego znalezienia jak najlepszej pracy. Całuski dla Teki i Lalusia. Quote
oktawia6 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Sylwek-będzie dobrze-Wiesz o tym:p !!! jakbyś mieszkała w Warszawie to już byś się mogła do mnie wprowadzić:multi: :p Laluś:eviltong: :eviltong: :eviltong: -coż dla niego głowę można stracić:loveu: Kwiatuszek dla Ciebie a za tydzień w sobotę mam nadzieję, że się zobaczymy:p na moment a na kłopoty najlepiej przyjąć pozycję Lalusia: Quote
oktawia6 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 oto jeszcze mała niespodzianka Sywluś:lol: wejdź i zobacz sobie-nominowałam w Twoim imieniu Lalusia do konkursu październikowego:razz: ! wybrałam 3 śliczne fotki! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31944 P.S. tym samym zachęcam wszystkich do głosowania na wyżej podanym wątku na Lalusia-głosy przesyłamy do Behemota na priv-największa skala oceny do 5 :p Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Sylwuś:loveu: Wiem że masz problemy w tej chwili ale wiem też że to szybko minie :p Masz kwalifikacje, praktyke no i swój urok osobisty ;) Trzymamy kciuki aby nowa praca była super :) Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Sylwia, chociaż jestem bardzo zalatana, to trzymam kciuki z całych sił!!! Powodzenia!!!! Quote
oktawia6 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 swoim starym zwyczajem-muszę zerknąć codziennie na Lalusia-na kopię mojego Dandisia-małęgo gremlinsa:loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sylwia powodzenia!!!! :kciuki: za super pracę!!! Quote
cuciola Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 i czekamy na wiesci jak juz bedziesz znowu na dgm :) Quote
misiaczek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Sylwia,czekamy na fotki chłopaków w sobotę :). Całuski dla Was :kiss_2:. Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :razz:Sylwuś , czy Laluś szlifuje już formę przed Poznaniem;) trzymamy z Ozzulkiem kciukasy i łapki :p Duze buziaczki dla całej waszej 3:loveu: Quote
misiaczek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hello...co tam słychować??? Miały być fotki raz w tygodniu i nie ma :shake:.Smutno nam bez Was . Quote
bonita Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 my też 3mamy kciuki za Poznań, Ładne fotki porób :) I jak najszybciej pokaż sie tu. Quote
sylwiaskalska Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Cześć wszystkim u mnie na razie bez zmian nadal szukam pracy ale mam tą pracę zastepcza i nie narzekam bo ważne że jest jakaś praca :) Chłopaki maja sie bardzo dobrze Lalek rozrabia na całego czyli jak nikt nie widzi leci do kuchni i kradnie jedzenie Tekili. Później idzie do taty i z nim sie bawi. Tekila przeważnie spi lub domaga się pieszczot :) Już dostałam potwierdzenie na światową wystawe i 12 wystawiam diabełka :) U Lalka stawy sa jak ze stali lata jak oszołom i ma się bardzo dobrze wazy 4 kilo hi hi Na razie zdjeć nie mam ale może uda mi się pożyczyć od kogoś :) jak będzie ładna pogoda w środę to mam nadzieje spotkam się z Paulinką :) Tekilka tez dobrze się czuje tym bardziej że moi rodzice go uwielbiają :) To na tyle Buziaki dla wszystkich :) Zbieram na laptopa może uda mi się po nowym roku mieć juz internet :) Do usłyszenia :) Quote
Recommended Posts