Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wreszcie mogę obejrzeć bez problemu filmiki.Widocznie tylko z zippyvideos coś mi na dogomanii szwankowało :cool3:.A z wrzuty spokojnie idą :multi:.
Laluś to taka mała atakująca pirania :evil_lol:.
Zaraz się zabiorę do robienia Tobie gifów.Do jutra rana zrobię napewno ;) :).

Posted

:Dog_run::roflt: :roflt: :roflt:

dokładnie robi tak mój Dandi:lol: identycznie:evil_lol: Gryfik już jest inny-i patrzy swoimi maślanymi oczami na mnie:loveu: Laluś pyta "o co chodzi? potrzebujesz pomocy? zaraz to wyjaśnię:evil_lol: " o to chodzi Lalusiowi:eviltong:

tak Viktoria jest psem specjalnej troski-to wyzwanie i duża odpowiedzialność.

jak Ty robisz te filmiki Sylwia? z komórki, z cyfrowego aparatu?-bo też są takie, że mogą nagrywać filmiki-super Laluś w akcji-jest the best.
Co do głosowania:razz: -to oczywiście ilość punktów na maxa!!!!!!:eviltong: :loveu:
naprawdę Dandi i Laluś jakby się psotkały-to byłyby 2 klony-mam nadzieję, że kiedyś będzie taka okazja:loveu: sama zobaczysz-a jakie miny robią!
po prostu cały czas można się wpatrywać i nigdy dość:loveu:
P.S. dzięki za instrukcję na tym podanym wątku;)

Posted

Sylwia tu padnie jak zobaczy te cudowne animacje:cool3: !
jestem pewna:eviltong:

ryzyko zakochania w Lalusiu jest ogromne-i tak siedzę i patrzę na jego zdjęcia i wybrałam takie rodzyneczki:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ale czad tylko jak to wkleić jako avatar :oops: - da się ?

Misiak jesteś the bescik :)

Sylwia,niestety nie da się jako awatar bo każdy ten gif ma dużo powyżej 13,7 KB.A awatary na dogo muszą mieć 100x100 pikseli i nie więcej jak 13,7 KB.
Pamiętasz jak pytałam się Ciebie czy nie wiesz jak zmniejszyć te KB???Właśnie mi chodziło o to,żeby wkleić taki awatarek :).Wiem,że napewno można tak zrobić.Potem taki gif nie wygląda już tak ładnie.Nie ma ostrości i kolorów intensywnych,ale ma mniej KB i można go wkleić jako awatar.
I jeszcze jako ciekawostkę powiem Tobie,że jak zdjęcia wycinam lub zmniejszam w PS to on im nadaje tych KB dużo,a jak robie to samo w gimpie,to minimalnie.Kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest.Może wieczorem jak będę mieć więcej czasu,to zapytam się dziewczyn udzielających się w "obróbkach".One napewno będą wiedziały :).

Posted

No to fajnie,że zrobiłaś sobie z nich banerek :).
Ale powiedz mi,ile Ci się tych gifów wyświetla?Bo ja zrobiłam i wkleiłam ich 5 a wyświetlają mi się teraz 3.Tamte 2 coś załadować się dziś u mnie nie chcą.A wczoraj było ok.