malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hahahaha super - Lalek szaleje a na końcu dołączył sienieśmiało Teki :loveu: Quote
misiaczek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Wreszcie mogę obejrzeć bez problemu filmiki.Widocznie tylko z zippyvideos coś mi na dogomanii szwankowało :cool3:.A z wrzuty spokojnie idą :multi:. Laluś to taka mała atakująca pirania :evil_lol:. Zaraz się zabiorę do robienia Tobie gifów.Do jutra rana zrobię napewno ;) :). Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :Dog_run::roflt: :roflt: :roflt: dokładnie robi tak mój Dandi:lol: identycznie:evil_lol: Gryfik już jest inny-i patrzy swoimi maślanymi oczami na mnie:loveu: Laluś pyta "o co chodzi? potrzebujesz pomocy? zaraz to wyjaśnię:evil_lol: " o to chodzi Lalusiowi:eviltong: tak Viktoria jest psem specjalnej troski-to wyzwanie i duża odpowiedzialność. jak Ty robisz te filmiki Sylwia? z komórki, z cyfrowego aparatu?-bo też są takie, że mogą nagrywać filmiki-super Laluś w akcji-jest the best. Co do głosowania:razz: -to oczywiście ilość punktów na maxa!!!!!!:eviltong: :loveu: naprawdę Dandi i Laluś jakby się psotkały-to byłyby 2 klony-mam nadzieję, że kiedyś będzie taka okazja:loveu: sama zobaczysz-a jakie miny robią! po prostu cały czas można się wpatrywać i nigdy dość:loveu: P.S. dzięki za instrukcję na tym podanym wątku;) Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 misiaczek to co zrobiłaś jest poprostu cudowne:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Madzia starałam się jak mogłam,aby Sylwii się spodobało ;) :lol:. Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Sylwia tu padnie jak zobaczy te cudowne animacje:cool3: ! jestem pewna:eviltong: ryzyko zakochania w Lalusiu jest ogromne-i tak siedzę i patrzę na jego zdjęcia i wybrałam takie rodzyneczki: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='misiaczek']xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx Ale czad tylko jak to wkleić jako avatar :oops: - da się ? Misiak jesteś the bescik :) Quote
misiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ale czad tylko jak to wkleić jako avatar :oops: - da się ? Misiak jesteś the bescik :) Sylwia,niestety nie da się jako awatar bo każdy ten gif ma dużo powyżej 13,7 KB.A awatary na dogo muszą mieć 100x100 pikseli i nie więcej jak 13,7 KB. Pamiętasz jak pytałam się Ciebie czy nie wiesz jak zmniejszyć te KB???Właśnie mi chodziło o to,żeby wkleić taki awatarek :).Wiem,że napewno można tak zrobić.Potem taki gif nie wygląda już tak ładnie.Nie ma ostrości i kolorów intensywnych,ale ma mniej KB i można go wkleić jako awatar. I jeszcze jako ciekawostkę powiem Tobie,że jak zdjęcia wycinam lub zmniejszam w PS to on im nadaje tych KB dużo,a jak robie to samo w gimpie,to minimalnie.Kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest.Może wieczorem jak będę mieć więcej czasu,to zapytam się dziewczyn udzielających się w "obróbkach".One napewno będą wiedziały :). Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Misiek dzięki :loveu: :loveu: :loveu: ale co tam na innych formach zrobiłam jako banerek :) :loveu: :loveu: :loveu: Własciwie nie kumam dlaczego na dogomani nie mozna mieć banerek tzw poruszający się - wiem że taki regulamin ale ....... bo ja najczesciej siedze na tym http://e-psy.pl i na gryfonikowym :) http://www.gryfoniki.fora.pl Quote
misiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No to fajnie,że zrobiłaś sobie z nich banerek :). Ale powiedz mi,ile Ci się tych gifów wyświetla?Bo ja zrobiłam i wkleiłam ich 5 a wyświetlają mi się teraz 3.Tamte 2 coś załadować się dziś u mnie nie chcą.A wczoraj było ok. Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ja wkleiłam skromnie trzy :) Quote
misiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ja wkleiłam skromnie trzy :) Ale widzisz 5 wklejonych przeze mnie czy 3??? Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 A o to ci chodzi widze tylko 3 Quote
misiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja wkleiłam 5.Może później się załadują,bo wczoraj było widać wszystkie :). Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 To jest zdjęcie jak Lalek był u mnie pierwszy tydzień :) Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dzieńdobereczek Sylwiu:p , Tekilko:loveu: :loveu: i Lalusiu:loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :loveu::loveu::loveu:ile cudnych fotek i animacji W rameczke i na sciane:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 madzia i medor napisał(a):Dzieńdobereczek Sylwiu:p , Tekilko:loveu: :loveu: i Lalusiu:loveu: Witaj Madziu witaj Alu jutro beda zdjęcia Lalusia w golfiku :) :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):jutro beda zdjęcia Lalusia w golfiku :) :cool3: :cool3: Już nie mogę się doczekać:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
sylwiaskalska Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Tak sobie siedze na Necie i Gryfoniki rozwijają się do 3 roku czyli chodzi o mase i chciałabym aby maksymalnie Lalek urósł tak :) Taki Gryfol mi sie także podoba :) a tutaj dziadunia Hodowla http://www.kennelrobbins.se/index2.html Quote
Recommended Posts