Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ogromniaste gratulacje dla Lalka :multi::multi::multi::multi: [SIZE=1] wychodzi na to że wszystkie Lalki są najpiękniejsze :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego ten Poznań tak daleko zbudowali ....przyjechałabym pokibicować ;) widziałam dopisek w banerku Przyjedź, przyjedź Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Bila napisał(a):Przyjedź, przyjedź :placz::placz::placz:daleko Quote
bonita Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:daleko Ja tez w tym roku chyba nie pojadę, choc bardzo bym chciała:placz: (przecież to Swiatówka obecność powinna byc obowiązkowa ;)). Quote
misiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Misiak ogromnie dziekuje za gościnę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jesteś ciepłą ogromnie miłą osobą :) Nie ma za co dziękować :).Trzeba sobie pomagać ;). Ty również zrobiłaś na mnie wrażenie the best ;) :). P.S. Ale fajne fotki mi wyszły z wystawy ;-). Quote
Medorowa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 WIELKIE GRATULACJE :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 kalinaM napisał(a):wielkie brawa dla lausia więc ty także będziesz w poznaniu hmmm moze i nam sie uda tam pojechać:cool1: do środy można jeszcze zgłosić.... Kalina warto zgłosić bo wreszcie zagraniczny sedzia spojrzy innym okiem. No i ta atmosfera poznanie nowych ludzi :) Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:dlaczego ten Poznań tak daleko zbudowali ....przyjechałabym pokibicować ;) widziałam dopisek w banerku Fakty Rybnik blisko to nie jest :( A co dopisałam trzeba szpanowac psem :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Kalina warto zgłosić bo wreszcie zagraniczny sedzia spojrzy innym okiem. No i ta atmosfera poznanie nowych ludzi :) jak w tym hasle Poznajmy się w Poznaniu:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Mój glucik bo powiedzą że jeszcze małego faworyzuje :) Moje kochana kluska :) Śpiący królewicz :) Quote
nomu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Czyżby w swoim posłanku już też się nie mieścił:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 nomu napisał(a):Czyżby w swoim posłanku już też się nie mieścił:cool3: Co śmieszne mieści się ale on tak woli być na wszystkich posłankach na raz :lol: :lol: :lol: ale musze kupić chyba jedno wieeeeeelgachne i będzie spokój :) Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Aganiok napisał(a):Sylwia, gratulacje!!!! :loveu: Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 przyprowadził mnie tu napis na bannerku:cool3:. Gratuluję:) Ucałuj Lalusia w nochal:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='*luthien*']przyprowadził mnie tu napis na bannerku:cool3:. Gratuluję:) Ucałuj Lalusia w nochal:loveu: Luthien dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: bardzo na pewno ucałuje tą pchełkę :) Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mój glucik bo powiedzą że jeszcze małego faworyzuje :) Moje kochana kluska :) Śpiący królewicz :) Ojj nas zlcohany Teki :* Ostatynio mało o nim było więc teraz ja przesyłam mu ogroooomne całuski i głaski :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Mój kochany Teki to chyba juz się nie przydaży. To bardzo karny i cieeeeerpliwy pies. Nie zrobi żadnemu szczeniakowi krzywdę. Małemu psu także nie. Nigdy pierwszy nie zaatakuje tylko się broni jak już do czegoś dojdzie. Jak widzi dużego psa wogóle juz do niego nie podchodzi stwierdzajac że nie ma sensu. Znajome psy wpuszcza do domu bez żadnych sprzeciwów nawet się z tego cieszy. Dzieli się jedzeniem z psami ale ze znajomymi psami Do znajomych moich jest kochany. Nic złego naprawde nie mogę powiedzieć. Bardzo kocham swojego psa :) Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mój kochany Teki to chyba juz się nie przydaży. To bardzo karny i cieeeeerpliwy pies. Nie zrobi żadnemu szczeniakowi krzywdę. Małemu psu także nie. Nigdy pierwszy nie zaatakuje tylko się broni jak już do czegoś dojdzie. Jak widzi dużego psa wogóle juz do niego nie podchodzi stwierdzajac że nie ma sensu. Znajome psy wpuszcza do domu bez żadnych sprzeciwów nawet się z tego cieszy. Dzieli się jedzeniem z psami ale ze znajomymi psami Do znajomych moich jest kochany. Nic złego naprawde nie mogę powiedzieć. Bardzo kocham swojego psa :)Sylwia ......jakbym czytała o Harleyu ....i dlatego TZ nie zgodził się po jego odejściu na boxia ....bo trafić na ideała ciężko mój słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwia ......jakbym czytała o Harleyu ....i dlatego TZ nie zgodził się po jego odejściu na boxia ....bo trafić na ideała ciężko mój słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu: Tak Alu masz racje czasami słysze że boksie robią huragan w chacie niszczą wszystko ale u mnie tak nie było. Teki nic mi nie poniszczył może tylko dwa piloty do telewizora ale tak to nic. Dlatego ja juz sobie powiedziałąm że boksia będe miała tylko jednego i to będzie Teki. Quote
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Teki jest boski :loveu:.Pewnie jakbyś położyła tam jeszcze ze 3 legowiska,to on by się tak ułożył,zeby jakaś część jego znajdowała się w każdym :evil_lol:. W jednym łapka,w drugim głowa itd :lol: :lol: :lol:. Quote
AlKil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witaj Sylwia!! Ogromne gratulacje dla Lalusia i dla Ciebie też. :multi: Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Sylwia!! Ogromne gratulacje dla Lalusia i dla Ciebie też. :multi: Dziekuję :) kurka nawet z siebie dumna jestem :) fajna zabawa te całe wystawianie :) spodobało mi się :) ale wiecie co tak sobie jeżdże na wystawy i wale czy ktoś to przeczyta i się obrazi ale jest wyczuwalna na wystawach pewna zawiść nie ma co ukrywać tego. Boże przegrało się no i co z tego tyle wystaw jest w roku i tyle szans. Quote
AlKil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dziekuję :) kurka nawet z siebie dumna jestem :) fajna zabawa te całe wystawianie :) spodobało mi się :) ale wiecie co tak sobie jeżdże na wystawy i wale czy ktoś to przeczyta i się obrazi ale jest wyczuwalna na wystawach pewna zawiść nie ma co ukrywać tego. Boże przegrało się no i co z tego tyle wystaw jest w roku i tyle szans. hihi, wpadnij na yoraski...:cool1: W Sopocie na palcach jednej ręki można było policzyć życzliwych i sympatycznych... Gdyby wzrok mógłby zabijać konkurencję, psi trup ścieliłby się gęsto...:mad: Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 AlKil napisał(a):hihi, wpadnij na yoraski...:cool1: W Sopocie na palcach jednej ręki można było policzyć życzliwych i sympatycznych... Gdyby wzrok mógłby zabijać konkurencję, psi trup ścieliłby się gęsto...:mad: No własnie - a umnie to jest tak a bo ty masz żadką rase to dlatego wygrywasz :roll: :roll: kurka przecież jak pies jest do kitu to i tak nie wygra nawet jak jest sam. Ja to akurat chce aby była duża konkurencja u mnie nie wygram no i co z tego. Pies może Chempionat robic przez całe życie przeciez - a ja tu widze że niektórzy jak najwcześniej zrobić wszystko i siup hodowlanke. Quote
Recommended Posts