Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ale Tekila ma zabójczy wzrok :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 boska bluza :cool3: Tekilko buziaczki :buzi: Quote
Juszes Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ojj śliczne fotki, a Tekila to zawsze wygląda tak bezbronnie :loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Witam wszystkich :) A więc Z Tekim jest oki bo główny doktor który miał go operować powiedział ze zabieg może byc niebezpieczny dla niego bo te guzki są bardzo blisko osadzone kości nosowej i na razie będzie leczony objawowo- tak na marginesie mogli od razu mi to powiedzieć :shake: a nie ja ja tu w stresie Wczoraj byłam z koleżanka i jej jamnikiem Loco na wybiegu. Zdjęcia jutro wkleje bo są super. Był tez owczarek długowłosy 7 miesięcy i był przepiękny oczywiście upodobał sobie jamnika Kasi oraz Lalka ale był baaardzo delikatny :) był husky, berneńczyk, doberman i wiele innych Banda wchodziła na przeszkody przeskakiwała je a Lalek to jak torpeda myk przez przeszkodę :) Jamnik Loco oczywiście jak to jamnik niczego się nie bał i szalał z Lalkiem :) A Teki jak to Teki miał piłeczke swoją i nic go nie obchodziło. Jak pił wode nikt z psów nie mógł się zbliżyć oprócz naszych gówniarzy bo ci to wchodzili na niego przeskakiwali a ten nic A jak odchodził od miski dopiero inne psiaki piły wodę szczególnie owczarek :) Uwaga zdjęcia fatalne bo przez telefon No i Teki ma każdy sposób na spanie Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bezbłędny Kurcze tyle stresu:shake:, ale lepiej że nie ryzykują Quote
sylwiaskalska Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bezbłędny Kurcze tyle stresu:shake:, ale lepiej że nie ryzykują No masz racje Alu na szczęście nie wzięto ode mnie pieniażków to plus :) Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No masz racje Alu na szczęście nie wzięto ode mnie pieniażków to plus :) :cool3:No to juz by była granda , jakby kasę chcieli , bo przecież należało zrobić solidną konsultację , ale wiadomo jak jest .....;) Głaski dla łobuziaków:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:No to juz by była granda , jakby kasę chcieli , bo przecież należało zrobić solidną konsultację , ale wiadomo jak jest .....;) Głaski dla łobuziaków:loveu: Alicja Avatar masz nieziemski :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Alicja Avatar masz nieziemski :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama robiłam:oops: , a mam jeszcze schowany banerek który ty robiłaś i będzie na następną podmiankę ;) Quote
misiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] No i Teki ma każdy sposób na spanie Hello Sylwia :). Teki niesamowity :lol:.Widzę,że bardzo mu sie podoba posłanko Lalusia :lol:. Cieszę się,że z Tekilką wszystko ok :). Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć Sylwiu:multi: :multi: Cieszę się z wiadomości o Tekim:p :p A dla przypomnienia materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='madzia i medor']Cześć Sylwiu:multi: :multi: Cieszę się z wiadomości o Tekim:p :p A dla przypomnienia materiał o Ozzy'm w Polsacie dzisiaj o 16:10 (interwencja) podajcie dalej jak możecie :cool3:cholewcia a ja myslałam ze we wtorek Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 dzisiaj dostałam smiesznego maila . Boże ja bym się załamała :roll: :roll: Quote
Bodziulka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kolejny powód, żeby nie mieć dzieci :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Bodziulka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kolejny powód, żeby nie mieć dzieci :evil_lol: No niezła demolka a teraz cosik innego :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Bila Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tej babeczce chyba się spodobało:evil_lol: :evil_lol:. Taki urodzaj Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Bila napisał(a):Tej babeczce chyba się spodobało:evil_lol: :evil_lol:. Taki urodzaj Jest w czym wybierać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też miałam te obrazeczki;) Jak tam moje słodziaki:loveu: Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://img152.imageshack.us/img152/9515/molodtsyfg7.jpg nigdy ,ale to nigdy żadnych dzieci :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też miałam te obrazeczki;) Jak tam moje słodziaki:loveu: Słodziaki oki . Chociaz Lalek to istny łobuz :angryy: . Ja nie widze chop na stół i kradnie co tam jest i zwiewa :roll: :evil_lol: :evil_lol: a później robi tą swoja minkę :shake: :shake: do tego kradnie jedzenie Tekili juz nawet nie zostawiam jedzenia Tekli jak wychodze bo ten znowu na dwóch łapach i ciach do miski :mad: . Woda tez lepsza w misce Tekilii :roll: No ale Teki nie jest dłużny wode pije w małej misce od Lalusia. No i zrozum ich tu. Jak przychodze do domu to istny dom wariatów jeden skacze i drugi i ogranij ich tu. Posłania Tekla zajął wszystkie. Dla Lalka posłania wogóle nie powinny istnieć po co jak są kanapy :roll: i moje łózko. Pare razy nawet spadł z łózka :oops: :roll: ale to nic wskakuje dalej i pod kołdrę. A rano co 06 rano i trzask mnie po twarzy łapką albo patrzy na mnie z milimetrowej odległości :evil_lol: :evil_lol: a nie daj Boże jak mi raz stanał łapką na szyji myślałam ze się udusze- mały terrorysta. Jutro wleje Lalka jak skacze przez przeszkody (agillity małe) :) Normalnie sportowiec :) i porobie pare wystawowych :) Stawy to on ma chyba teraz ze stali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 sylwiaskalska napisał(a):patrzy na mnie z milimetrowej odległości :evil_lol: . O jak ja bym to chciała zobaczyć:lol: :lol: :lol: A Lalusiu agility trenuje, no, no :p Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to całe szczęście ze Lalek jest filigranowy ....z jego poranną delikatnoscią to róznie by sie mogło skończyć ;) Koniecznie proszę o foty sportowca;) Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 madzia i medor napisał(a):O jak ja bym to chciała zobaczyć:lol: :lol: :lol: A Lalusiu agility trenuje, no, no :p Trenuje trenuje nie aż tak duzo czyli nie zeskakuje z powaznych wysokości tylko chodzi przez kładki przez te trójkatna przeszkodę - na tej to śmiga :) a śmiesznie jest bo to taki mały kurdupelek a np. obok niego doberman zwiał bo nie bał się wejsc na przeszkodę :) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No wkońcu to agent FBI, a ten ,,tytuł"/zawód do czegoś mobilizuje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jejku ja już się nie mogę tych zdjęć doczekać:multi: Quote
Recommended Posts