Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Tekilą jest wszystko w porządku :)
Na razie wstawiam zdjęcia przed operacją :)

Tekila baczny obserwator :) - chyba musze mu kupić stołeczek ;)

Ta pozycja nawet mu odpowiadała

O coś się poruszyło ?

Jestem Dumny jak Paw

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A teraz co do operacji odebrałam psiaka koło 17:00 był juz na tyle obudzony aby wejść samemu do samochodu ale w samochodzie już zasnął.
Podczas zabiegu został usunięty guzek oraz została wzięta zeskrobina z oczów - cholirka podejrzewają nawet nużyce na około oczów w piątek mam wyniki- więc z deszczu pod rynne :sabber: ale powiedzieli też że może to być cosik na tle alergicznym więc zobaczymy.
Co do kosztów to za wszystko zapłaciłam 235 PLN i Pan Doktor powiedział że za reszte nie musze płacić czyli najpierw opłaciłam 150 za zabieg + plus dodatkowe badania + tabletki antybiotyki= Pan doktor powiedział że tyle wystarczy mu - KOCHANY PAN DOKTOR :) :bigok: Opatrunek moge już zdjąć jutro tylko musze zakładać skarpete i folie jak wychodze na dwór- bo z pogodą to niezbyt trafiłam :sabber:

A o to mój biedny Tekila po zabiegu już w domku

O ja biedny leże na łóżeczku Pańci

Pani mi założyła butka abym nie rozwalił opatrunku

Troche byłem już pod wieczór nie przytomny

Ale za to rano po przespanej nocy- Pańcia się jakoś nie wyspała bo jej zabrałem całą kołdrę i leżałem na całym łóżku- no co ja byłem chory przecież :)
no i przypomniało mi się o piłeczce

Nikt nie chce się bawić

O Pancia robi dla mnie rosołek

Posted

No w nocy to wykorzystał na maxa tzw swój powrót do zdrowia. Najlepiej to spać pod kołderką i na całej szerokości łóżka :roll: :watpliwy: . Ale dziś będę mniej łaskawa 8-) :) :)
A wogóle (mam nadzieje że to nie reklama) ale natknełam się na tą stronkę kliknij Ktoś juz kupował coś z tej strony? Ja przymierzam się do Royala bo teraz tę karmę stosuje i widze że ceny atrakcyjne.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No w nocy to wykorzystał na maxa tzw swój powrót do zdrowia. Najlepiej to spać pod kołderką i na całej szerokości łóżka :roll: :watpliwy: . Ale dziś będę mniej łaskawa 8-) :) :)
A wogóle (mam nadzieje że to nie reklama) ale natknełam się na tą stronkę kliknij Ktoś juz kupował coś z tej strony? Ja przymierzam się do Royala bo teraz tę karmę stosuje i widze że ceny atrakcyjne.

ja kupuje tu juz 4 opakowanie karmy :D

super zamawiam jakos zawsze w weekend a w poniedzialek dzwoni pan i sie pyta czy za 15 minut moze mi karme przywiesc :)
jak juz jest pod drzwiami to trzeba go sila powstzrymywac zeby nie wsadzil mi tego do spizarni ;)

nie takna powarznie od kilku razy place z gory i to nie wplynelo na pozniejsze dostawy czy jakies oszustwa takze POLECAM :)

Posted

anetta napisał(a):
Jak suie teraz czuje poszkodowany?:puppydog:
Bedzie mu pasowac taki garnitur 8)

Poszkodowany czuje się dobrze - najgorsze jest to że trudno mu wytłumaczyć aby nie nadwyrężał tej łapy- ale on nic nie rozumie ;)

Posted

[quote name='"Sylwia"']Podczas zabiegu został usunięty guzek oraz została wzięta zeskrobina z oczów - cholirka podejrzewają nawet nużyce na około oczów w piątek mam wyniki
Sylwiu dwoch oczkach ma to czy na jednym? Mejk tez chyba to mial, albo cos podobnego.. Naszczescie obylo sie bez zeskrobiny i wyleczylismy lekarstwem i mascia. Mam nadzieje, ze u Was to tez nie bedzie nuzyca.

Jezorek kochany :lilangel: buziaki dla Tekilki, niech szybko mu sie wszystko goii :calus:

Posted

Mróweczko jutro mam wyniki ale obawiam się że to jakieś paskudztwo :( tak czy siak będzie leczony, właściwie musze poczytać jak się leczy nużyce wiem że dłuuuuuugo. I niestety ma problem z dwoma oczami. Na pewno spojówki ma OK bo był badany więc problem dotyczy tylko skóry na około oczów.
Jutro wszystkiego się dowiem :)

Posted

Sylwiu Mejka oko wygladalo tak:
Też sie obawialam nuzycy bo wiem ze to ciezko i dlugo sie leczy :???:
Trzymam mocno :kciuki: za Tekile! Jak bedziesz cos wiedziala to pisz szybko nam tutaj.

Posted

O tak samo wygląda u mojego czyli nie ma prawie sierści na około oczów i ma bardzo suchą skórę, a jaką maść stosowałaś ?
A wogóle Mejk to widze że taki Atleta jak mój. Śmieszy mnie jak ktoś podchodzi i mówi do mnie oo a to szczeniaczek, albo pytają czy to młody piesek a ja na to- no wie Pan/Pani on ma już prawie 7 lat ;) he he - zawsze mówie że dba o linie ;) a mój pies je za dwóch i taki poprostu jest :) a może jego przodkiem był charcik :) Ale wole takiego niż zapasionego :)

Ps No i ... :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']O tak samo wygląda u mojego czyli nie ma prawie sierści na około oczów i ma bardzo suchą skórę, a jaką maść stosowałaś ?
A wogóle Mejk to widze że taki Atleta jak mój. Śmieszy mnie jak ktoś podchodzi i mówi do mnie oo a to szczeniaczek, albo pytają czy to młody piesek a ja na to- no wie Pan/Pani on ma już prawie 7 lat ;) he he - zawsze mówie że dba o linie ;) a mój pies je za dwóch i taki poprostu jest :) a może jego przodkiem był charcik :) Ale wole takiego niż zapasionego :)

Ps No i ... :)

Dokladnie tak! Wogole siersci, skora sucha-nie zaciekawie to wygladalo :roll: Niestety, ale nie pamietam jak ta masc sie nazywala, a w za chiny nie moge sie rozczytac w ksiazeczce zdrowia po moim weterynarzu :oops: :???: Przypomnialam sobie ze robilam mu tez oklady z swietlika..(wet nam zalecil)
A co do pytania czy to szczeniak to tez sie czesto z tym spotykam :lol: ostatnio facet (ktory tez mial boksera,ale 1,5lat) sie mnie pyta czy Mejk ma juz rok :lol: :lol: nie moglam sie powstrzymac od smiechu, a jak sie dowiedzial ze ma juz 2,5 to zrobil :shock: heheh A je podobnie jak Tekila, moja chudzinka ma zoladek bez dna.. :flasings: Co do Charta to tez tak w domu mowimy :lol:
Dziekujemy za zyczonka i Wam tez zycze
ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :calus: :angel:

Posted

W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości.
Aga, Gom i Dabli
:x-mas: