sylwiaskalska Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 O jutra wreszcie się zabieram za moja stronke internetową. Troche roboty z tym jest ale mam juz wstepny swój projekt :) ma nadzieje że cosik z tego wyjdzie ;) Jak skoncze dam znać :) Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 z Twoimi zdolnościami stronka na pewno będzie świetna!!! nie mogę się doczekać :loveu: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Sylwia :multi: Lalus się do mnie smieje ;) a stronka się zapowiada super :razz: Quote
oktawia6 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Lalek jest super! Ta jego mordusia szczerze uśmiechnięta i zadowolona:lol: :eviltong: Jak na niego patrzę to widzę Dandiego:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Jutro Sylwia wkleję fotki moich maluszków-pożyczyłam aparat więc będzie sesja:multi: i to aktualne-będą trymowane dopiero w sobotę o 18-tej ale trudno przed trymerką będą pozować:loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale cudak z tego malucha :lol: Kiedyś takie małe wytrzeszcze (bez urazy, to pieszczotliwe okreslenie, swoje psy też z czułości epitetami okreslam ;) ) zupełnie mi sie nie podobały, ale jednak mają swój urok ;) :loveu: Nie czytałam całego wątku, więc wybaczcie pytanie, jeśli gdzies to jest wyjasnione, ale po co Lalusiowi kapok? On nie umie sam pływac? :hmmmm: :oops: Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Asher Laluś ma nieznaczną dysplazję i kapok jest do rehabilitacji jego stawów aby nabrał mięśni. Ostateczne prześwietlenie mam jak Lalek będzie miał 16 miesięcy. Wkładam go do Kapoka na linke i chłopak chcąć nie chcąc pływa :p Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Moje bąbelki No i w końcu diabły poszły spać Tekila doszczętnie rozepchał niby Lalusiowe posłanie Mały wybiera większe gabaryty Nareszcie psy zasneły i miałam czas na czytanie Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 No w Sopocie Lalek ma rywala :) czyli nie jestesmy sami i dobrze :) TATOSHA IT'S SVERANA A tu całkowity wykaz :) http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_wykaz.rtf Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :shake:o rany kto tak wymęczył Tekilkę ;) Sylwia mi się od razu wydawało że za małe wyrko kupilaś Tekiemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ no i masz cudowną posciel:loveu:/ Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Całuski dla chłopaków, już się nie mogę doczekać na spotknie z Lalusiem!!!:multi: Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:o rany kto tak wymęczył Tekilkę ;) Sylwia mi się od razu wydawało że za małe wyrko kupilaś Tekiemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ no i masz cudowną posciel:loveu:/ Ja ci powiem kto męczy Tekiego :roll: :evil_lol: http://www.zippyvideos.com/2242148355726716/obraz_924/ A pościel wiesz licze baranki jak nie mogę spać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 neh neh neh hehe a tą listę na wystawę to mogliby zrobić wg ras a nie nazwisk ;) :evil_lol: Już teraz Wam żyszę powodzenia, bo dziś wybywam na dłużej od cywilizacji ;) I nie zapomnij o jakiś fotkach... bokserów oczywiście ;) Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 AlKil napisał(a):Całuski dla chłopaków, już się nie mogę doczekać na spotknie z Lalusiem!!!:multi: Nioooo ja tez nie mogę się doczekać . :) Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Bodziulka napisał(a):Już teraz Wam żyszę powodzenia, bo dziś wybywam na dłużej od cywilizacji ;) I nie zapomnij o jakiś fotkach... bokserów oczywiście ;) No te wykazy są do kitu i zawsze z tego co widze robią z Nazwisk właścicieli :roll: :roll: Bodziulka to odpoczywaj od cywilizacji :) Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ja ci powiem kto męczy Tekiego :roll: :evil_lol: http://www.zippyvideos.com/2242148355726716/obraz_924/ A pościel wiesz licze baranki jak nie mogę spać :evil_lol: :evil_lol::razz:no tak to by się zgadzało;) a pościel w baranki prześliczna:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no tak to by się zgadzało;) a pościel w baranki prześliczna:loveu: Pościel jest z kory chyba mnie kosztowała 50 PLN no też mi się podoba :) mniej kłaków po psach widac :evil_lol: :evil_lol: kurcze ja nawet sofe kupiłam pod względem psa nie za jasna i taka która nie zaciągnie pazurkami- zwariowałam hahahahaha. Oczywiście mieszkania tez szukam takie żeby mozna było wyprowadzić psy :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Moje bąbelki Teki...a gdzie Ty chcesz odfrunąć ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne bąbelki.Śliczna pościel i ślicznie rozepchane posłanie Lalusia ;) :lol:. Quote
bonita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A to ja z bąbelkiem Ale Laluś zachwycony że u panci na kolankach siedzi:loveu: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A to ja z bąbelkiem :razz:ale się Laluś rozmarzył;) Quote
bonita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sylwiaska napisał(a): A Tekla aporcik przynosi Lalkowi ?:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 A Tekla aporcik przynosi Lalkowi ?:evil_lol: On tak zaprasza Lalka do zabawy :) On nawet z zabawkami chodzi spać Quote
bonita Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)Laluś myśliciel;) Taak. zastanawia się nad tym ile jeszcze fotek pancia mu szczeli:evil_lol: Quote
Recommended Posts