Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lalek jest super! Ta jego mordusia szczerze uśmiechnięta i zadowolona:lol: :eviltong: Jak na niego patrzę to widzę Dandiego:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Jutro Sylwia wkleję fotki moich maluszków-pożyczyłam aparat więc będzie sesja:multi: i to aktualne-będą trymowane dopiero w sobotę o 18-tej ale trudno przed trymerką będą pozować:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ale cudak z tego malucha :lol: Kiedyś takie małe wytrzeszcze (bez urazy, to pieszczotliwe okreslenie, swoje psy też z czułości epitetami okreslam ;) ) zupełnie mi sie nie podobały, ale jednak mają swój urok ;) :loveu:

Nie czytałam całego wątku, więc wybaczcie pytanie, jeśli gdzies to jest wyjasnione, ale po co Lalusiowi kapok? On nie umie sam pływac? :hmmmm: :oops:

Posted

Asher Laluś ma nieznaczną dysplazję i kapok jest do rehabilitacji jego stawów aby nabrał mięśni. Ostateczne prześwietlenie mam jak Lalek będzie miał 16 miesięcy. Wkładam go do Kapoka na linke i chłopak chcąć nie chcąc pływa :p

Posted

:shake:o rany kto tak wymęczył Tekilkę ;)

Sylwia mi się od razu wydawało że za małe wyrko kupilaś Tekiemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ no i masz cudowną posciel:loveu:/

Posted

neh neh neh hehe

a tą listę na wystawę to mogliby zrobić wg ras a nie nazwisk ;) :evil_lol:

Już teraz Wam żyszę powodzenia, bo dziś wybywam na dłużej od cywilizacji ;) I nie zapomnij o jakiś fotkach... bokserów oczywiście ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Już teraz Wam żyszę powodzenia, bo dziś wybywam na dłużej od cywilizacji ;) I nie zapomnij o jakiś fotkach... bokserów oczywiście ;)

No te wykazy są do kitu i zawsze z tego co widze robią z Nazwisk właścicieli :roll: :roll: Bodziulka to odpoczywaj od cywilizacji :)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:no tak to by się zgadzało;)

a pościel w baranki prześliczna:loveu:

Pościel jest z kory chyba mnie kosztowała 50 PLN no też mi się podoba :) mniej kłaków po psach widac :evil_lol: :evil_lol: kurcze ja nawet sofe kupiłam pod względem psa nie za jasna i taka która nie zaciągnie pazurkami- zwariowałam hahahahaha. Oczywiście mieszkania tez szukam takie żeby mozna było wyprowadzić psy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Moje bąbelki

Teki...a gdzie Ty chcesz odfrunąć ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Śliczne bąbelki.Śliczna pościel i ślicznie rozepchane posłanie Lalusia ;) :lol:.