LAZY Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Donosze, że Laluś zdobył zwycięstwo rasy!!!!:multi: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='LAZY']Donosze, że Laluś zdobył zwycięstwo rasy!!!!:multi::laola::cunao::laola: Brawo dla Lalusia i Sylwi:multi::multi::multi: Quote
Bodziulka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: :cool2: :cool2: :ylsuper: to co, Lalek zaprasza nas na małe co-nie-co :cool3: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1: Quote
oktawia6 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 gratulacje Lalek:thumbs: i gratulacje Sylwia:laola: -to było pewne i wcale mnie to nie dziwię-nie widać ładniejszych Gryfoników Brabanckich jak Laluś:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dzień Dobry Wszystkim . Dziekuję za kciuki :) A więc najpierw podziękowania :) Dziekuje Kasi Kuczewiskiej za to że pojechała ze mna oraz mnie wspierała w ten straszny upalny dzień Paulince że zaopiekowała się Tekilą Dla wszystkich którzy mnie wspiarali na wystawie i poza wystawą. Ale do konkretów. Troche Lalek nie chchiał pokazac ząbków ale Pan Sędzia Marek Kozber był bardzo wyrozumiały ale póxniej Lalek pokazął swoje białe ząbki :) Wklejam opis oraz dyplom póxniej wkleje zdjęcia. Dostalismy nawet złoty medal :) A więc Lalek ma : Zwycięzca Młodzieży Zwycięzca Rasy (BOB) Najlepszy Juniot (Best Junior) w swojej rasie Brabant oczywiście Acha w Polce Gryfoniki a Brabanty to dwie oddzielne rasy. Nie zostałam na konkursie Najlepsze Junior we wszystkich rasach bo upał był niemiłosierny , Lalek padał nie chiałam go męczyć. Co do organizacji. Nie skacze do góry :roll: . Moim zdaniem powinni przynajmniej postawić duże parasole dla psów. Nie kazdy przeciez dysponuje kynologicznym sprzętem. A o to opis :) i dyplom :) Musze jeszcze popracowac nad jego masą ale to piesek jak sędzia powiedział rozwijający się jeszcze. Ale Lalek cieszył się zainteresowaniem inni mówili że to bardzo pogodny piesek :) bo cały czas się cieszył :) Taka moja perełeczka kochana :) Pózniej wkleje oczywiście zdjęcia z medalem i inne :) Quote
AlKil Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Wielkie, wielkie gratulacje dla Lalusia i dla Ciebie Sylwia!!!!!! Zauwazyli jego piękne, wielkie oczy!!!!!!! Cieszę się ogromnie!!!!!! :laola::cunao::laola: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dziękuje ale to zasługa Lalka :) Ja to tylko się stresowałam :) Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Zdjęcia z wystawy :) Był ogromny upał :placz: Chowalismy się jak tylko się dało. To Kasia :) Przygotowania :) Ja i Lalek :) Parasol był tez dla Lalka aby siedział w cieniu No i postawa Na ringu Grzecznie stał przed sedzią Później były sukces :) Lalek bardzo był cierpliwy ale był też zmęczony zasnał jak Pancie piły Piwko Bardzo często na wystawie Lalek był fotografowany przez innych i głaskany przez dzieci :) i troche miał już chyba tego dość :) w domku go umyłam po podróży pociagiem gdzie był ukrop :( DZIEKUJE CI MOJA PEREŁECZKO :) Quote
Bodziulka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: a bokserów tam jakiś nie było ;) :lol: Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 gratulacje dla lalusia :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Boksie widziałam tylko jak już wychodziłam ze stadionu więc nie zrobiłam foteczek :( ale one chyba były pochowane bo mało ich widziałam a w katalogu z tego co czytam było zgłoszonych 17 razem Quote
misiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Cześć Sylwia! Wreszcie do Was dotarłam :). WIELKIE GRATULACJE DLA MOJEGO ULUBIEŃCA Z DOGO-LALUSIA. Zasłużył chłopak w pełni na nagrody :). Widzę,że zrobiłaś fotkę japan chinowi.Dzięki. Quote
Nugatowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']I troche jeszcze nas :) A ja widzialam Lalusia na zwyo :loveu: Sylwie tez :cool3: I wprowadziłam go w stan ekstazy drapiąc po zadku :cool3: :loveu: Numerant taki ze hej :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='misiaczek'] Widzę,że zrobiłaś fotkę japan chinowi.Dzięki. Zrobiłam zrobiłam zdjęcie w końcu one maja takie mordeczki ładne :) ale najczesciej zdjęcia robiła Kasia bo ja byłam lekko przejęta moim debiutem :) acha zdjęcia z wystawy są także tutaj :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27387&page=31 Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Nugatowa napisał(a):A ja widzialam Lalusia na zwyo :loveu: Sylwie tez :cool3: I wprowadziłam go w stan ekstazy drapiąc po zadku :cool3: :loveu: Numerant taki ze hej :loveu: :loveu: Oj tak on lubi być drapany po dupci :) Fajnie ze się poznałyśmy :) :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Zrobiłam zrobiłam zdjęcie w końcu one maja takie mordeczki ładne :) ale najczesciej zdjęcia robiła Kasia bo ja byłam lekko przejęta moim debiutem :) Nooo...debiut rewelka :klacz:.Tak trzymać :):):). Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Ale ładnie idzie:loveu: Serdecznie Gratuluje sukcesu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 jo-jo napisał(a):Ale ładnie idzie:loveu: Serdecznie Gratuluje sukcesu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziekuje teraz jedziemy do Sopotu. Tylko musze szukac nocleg bo mam takie połaczenia że szok :( Może z dogomaniaków się ktoś zlituje Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dziekuje teraz jedziemy do Sopotu. Tylko musze szukac nocleg bo mam takie połaczenia że szok :( Może z dogomaniaków się ktoś zlituje w Sopocie to mam nadzieje że sie spotkamy :razz: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :multi:Jeszcze raz brawo a tu śliczniusi:loveu: Quote
Recommended Posts