Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cz II
Później Lalek uczył się komendy : Postawa :)
Ćwiczymy na róznych płaszczyznach :) Najpierw mniej poważnie :)

I troche poważniej. Najlepiej się wystawia na ciasteczko Eukanuby :)

Po każedj pozycji dostaje buziaka ode mnie i podzielone na częśći jedno ciasteczko :) nie mówiać że Teki nam lekko przeszkadza ale to dobrze bo wtedy Lalek uczy się skupić na ciasteczku i na komendzie :)

Więc zobaczymy jak to będzie w niedzielke- najwazniejsze : Mieć dobrą zabawę :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sam się zaskoczyłam ze on coś kuma :evil_lol: :evil_lol: Mówie postawa i jakos idzie. A za te ciasteczko duzo zrobi bo dostaje tylko dwa dziennie co drugi dzień

Ale nie wiem jak to bedzie jak podejdzie sędzia bo on się cieszy do wszystkich :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Ale jedno mnie zaskoczyło że w Szczecinie (dziura jedna) bardzo ciężko kupić ringówkę ze sznurka jasno brązową są niebieskie (tego koloru nie kumam) i czerwone oraz czarne. No cóz pojedziemy ze skórzaną :)

Jutro wstawie zdjęcie z ringówką

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja sam się zaskoczyłam ze on coś kuma :evil_lol: :evil_lol: Mówie postawa i jakos idzie. A za te ciasteczko duzo zrobi bo dostaje tylko dwa dziennie co drugi dzień

Ale nie wiem jak to bedzie jak podejdzie sędzia bo on się cieszy do wszystkich :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Ale jedno mnie zaskoczyło że w Szczecinie (dziura jedna) bardzo ciężko kupić ringówkę ze sznurka jasno brązową są niebieskie (tego koloru nie kumam) i czerwone oraz czarne. No cóz pojedziemy ze skórzaną :)

Jutro wstawie zdjęcie z ringówką

Ja dla odmiany nie dostałam czerwonej, tylko czarną...:shake:

Posted

AlKil napisał(a):
Ja dla odmiany nie dostałam czerwonej, tylko czarną...:shake:

Jak chcesz moge ci kupic czerwona bo u nas jest salon specjalnie dla Yorków i sa czerwone i niebieskie. Nawet sa pięęęękne torby ale cena mnie zabiła ponad 300 PLN bo są sprowadzane z Włoch.
Ale torebka no piękna. Poszukam w necie to pokarze :)

Posted

weszłam na tą stronkę i padłam.... zwłaszcza ta mi się spodobała...

Sklepów u nas niby jest pełno, ale jak chce się coś konkretnego kupić to pełna lipa... Jeśli nie dostanę czerwonej, to się uśmiechnę, ale mam nadzieję, że na wystawie w Sopocie będą...

Posted

No ktoś musi mnie i Tekle chronić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehe a na spacerach tez tak jest? :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
Hehe a na spacerach tez tak jest? :diabloti:

No pewnie małemu jak się nie spodoba to szczeka ale żadko raczej do wszystkich macha ogonem. A Tekila patrzy na niego jak na dziwoląga po co on wogóle szczeka :lol:

Posted

No pewnie małemu jak się nie spodoba to szczeka ale żadko raczej do wszystkich macha ogonem. A Tekila patrzy na niego jak na dziwoląga po co on wogóle szczeka :lol:

No bo po co się wysilac? :evil_lol:

Posted

Sylwia-te mi się niezwykle podoba-ja bym plakaciki Lalusia wydrukowała-już bym Ci powiedziała które są best of the best:diabloti: i mogłabyś je sprzedawać za 10 zł-cel-na przykład Alarmowy Fundusz Nadziei dział PWP-co Ty nato? Ludziska by za jego plakat dawali kilka razy tyle ale jaki szczytne cel-sama inwencja! Laluś byłby w każdym szczecińskim domu:evil_lol:
Qurcza-może Dandiego i Gryfika bym wydrukowała:hmmmm: ale potrzebna by była drukatnia-charytatywnie drukująca:oops: -jednak pomysł mam fajny nie sądzisz?

Posted

Sylwia a przyjedziesz do Warszawki w sierpniu na wystawę lub we wrześniu-jak wcześniej się zapowiadałaś:razz: :multi: ?
A na teraz pamiętasz jakie psiule "zamówiłam" do fotografowania? Choć wątpie by Leonbergery były w tym samym dniu co Gryfoniki to grupa molosów a to 9-tka:shake: czy Amstaffy-to już z terierów więc może bo i Yorki too z tej samej. Masz na pewno "rozkład" to sama powiesz:p

Posted

Zaraz sprawdze jakie psy będe ale też mozna zobaczyć do planu sędziowania :)
plan sędziowania
Wystawianie coraz lepiej nam idzie :) ale nie wiem jak to bedzie juz na wystawie , mogę juz poprawiać nózki i Lalek się nie wierci, zresztą sama robiłam zdjęcia więc lalek musiał na kilka sekund sam tak stać i jestem z niego dumna :)
Tu juz z ringówką

Ach ten jego usmiech

Ciatsreczko dostał dopiero po wszystkich zdjęciach więc robimy to tez tylko na całuska

Boże długo tak mam stać :angryy:

No niech ci będzie masz postawę

Ale robie ostatnie dwie dla Ciebie

Posted

Później to była szlona zabawa z Tekim :)
Ale podczas wystawiania Teki sobie spał

No i mały go obudził a co tak sam będzie siedział

Teki próbował się schować

To nic nie dało - Ale po co się chowa i tak go widze

Pokarze mu język :evil_lol: :evil_lol:

O nie gówniarz mi język?

Póxniej nareszcie był spokój mały diabeł poszedł lulu

Przed zasnieciem Lalek skoczył jeszcze zobaczyć co się dzieje na dzielnicy

E nic sie nie dzieje

Pora spać

I nastała cisza

Posted

specjalnie dla Ciebie

Laluś jest słodszy niż najlepsza czekoladka-po prostu-ech co tu dużo gadać-Wiesz jak się przy nim zachowuję:eviltong: :icon_roc: :stupid:
Super te nowe zdjęcia :crazyeye: :loveu: na balkonie jak sobie wygląda-jaki ciekawski-on mi przypomina małpiatkę-zresztą każdy Gryfonik ma w sobie wiele z nich-szczególnie jak jest się dużo w kontakcie z pieskiem-moje to już zaraz zaczną rozmawiać-mówię ci:eviltong: