Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel'][SIZE=2]I lepiej by było gdyby tak galeria się zmyła (ta letnia coś...) , bo powiem tak, że jedna osoba założyła sobie 2 galerie i obie zostały połączone:evil_lol:

Galeria tamta - juz wogóle zapomniałam o niej :roll: powinien usunąć mod a nie ja, jak nie usunął najwyżej mu nie przeszkadza ;) a jak usunie to mi tez nie będę płakać.

ja już zwątpiła, w Sylwię:shake: -nie odwiedzasz moich maluszków:shake: -nawet nie chcesz zobaczyć:-( co się u nich wyrabia-a ja ty stale rezyduję0idę sobie jestem pogniewana całkowicie:obrazic:

Odwiedzam odwiedzam :)

[quote name='asiunia']Sylwiu co dzieciom obiecalas?:lol:

Ciasteczko :)

No wczoraj byłam u weta i usunęłam Lalusiowi mleczaka, poszłam do innego niż zazwyczaj i jestem zadowolona. Laluś bardzo dobrze to zniósł i już na swoich łapkach podreptał do domku. A śladu po wyrwaniu wogóle nie ma :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No wczoraj byłam u weta i usunęłam Lalusiowi mleczaka, poszłam do innego niż zazwyczaj i jestem zadowolona. Laluś bardzo dobrze to zniósł i już na swoich łapkach podreptał do domku. A śladu po wyrwaniu wogóle nie ma :)

:klacz: dzielny chłopak :loveu:

Posted

No a teraz pokazuje atak wampirka wściekłego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Odwiedziny jamniczka koleżanki :)
Gremliny atakują :evil_lol: :evil_lol:

Acha trzymajcie kciuki za mnie bo w niedzielkę jade na pierwszą naszą wystawę w Kszalinie.
Lalek jest jako jedyny w swojej rasie czyli :)

A ja jestem samiutka tylko mój jest zgłoszony w brabantach.

Cytat:
Brabantczyk Ogółem: 1
Petit Brabançon / Small Brabant Griffon
Psy - Dogs Ilość Nr kat.
Klasa młodzieży - Youth Class 1 636

Posted

no jak jest sam w rasie to lokata na bank pierwsza - inaczej może być z oceną i tytułem Zw. Młodz. bo tego wcale nie musi sędzia przyznać - jednak będziem trzymać :kciuki: i Lalek wróci jako Zw. Młodzieży :loveu:

Posted

No mam nadzieje że ja nie dam plamy cały czas ćwicze ale raz Lalek się wystawia a raz nie :roll: Ale to nasz debuit i nikt nie jest perfekt za pierwszym razem. Na szczeście wiem że jak nie bedę mogła osobiście pojechac np. na Sopot to są chętni do wystawiania mojego :) zawsze to coś :) Zabki ma sprawdzone przy wyrywaniu tego mleczaka Pani doktor zadowlona z niego więc pierwszy krok w przód :)
Oczywiście biorę aparatos , ktoś ma jakieś zyczenia strzelenia fotek jakims rasom?

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No mam nadzieje że ja nie dam plamy cały czas ćwicze ale raz Lalek się wystawia a raz nie :roll: Ale to nasz debuit i nikt nie jest perfekt za pierwszym razem. Na szczeście wiem że jak nie bedę mogła osobiście pojechac np. na Sopot to są chętni do wystawiania mojego :) zawsze to coś :) Zabki ma sprawdzone przy wyrywaniu tego mleczaka Pani doktor zadowlona z niego więc pierwszy krok w przód :)
Oczywiście biorę aparatos , ktoś ma jakieś zyczenia strzelenia fotek jakims rasom?

Tak-zrób foty Gryfonikom of course i Amstaffom:diabloti: Lenbergerów nie będzie w tym dniu? To już molosy inna grupa-też chce Leongi-ale mam rozpiętość:diabloti:

Posted

[quote name='oktawia6']

Tak-zrób foty Gryfonikom of course i Amstaffom:diabloti: Lenbergerów nie będzie w tym dniu? To już molosy inna grupa-też chce Leongi-ale mam rozpiętość:diabloti:

Amstafom nie zrobie bo sa w sobotkę a ja jestem w niedzielkę
Ale reszcie nie ma sprawy :)

Posted

Pewnie ze porobię . Kupiłam dla siebie i dla Lalka takie cosik mam nadzieje że do piątku dojdzie

Nosidełko , torba do noszenia małych piesków lub kotów. Daje doskonały kontakt ze zwierzakiem, pełną nad nim kontrolę i łatwy dostęp . • Nadaje się do prania • Bezpieczne zapięcie

Posted

[quote name='madzia i medor']Sylwia, bokserkom jeszcze pocykaj :multi: :multi::multi::multi::multi:o tak , akurat wpadłam też z zamówieniem:p

Fajna ta torba ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Który kolor/wzór wybrałaś:cool3: :cool3: :cool3:
Ładne cacko:razz:

A wziełam granatowy jakoś te kwiatki w bordowym mi nie podeszły :evil_lol: :evil_lol: a nie wiem ile tam na tej wystawie będe ale chyba długo bo pociag mam dopiero od 16:00 godzinki więc takie cosik się przyda :)

Posted

Sylwia ale odlot-niech tylko Laluś tam wejdzie-ee-spoko-na pewno wejdzie-tj. nie będzie się bał, wyobraź sobie ja mam w szafie super torbę do noszenia psów, 6 miesięcy temu ją kupiłam-i co, Dandi szału dostaje:smhair2: -ucieka nie da się tam "schować" nawet Gryfik anioł dostaje rekacji jakbym conajmniej do klatki laboratoryjnej prowadziła:shock: :eek: -i torba jest w szafie-ma usztywniane dno-piesek może się położyć-miejsce na głowę-qurcze może ona nie jest Luis Vition ale 70 zł zapłaciłam-i leży-jest ładniutka-zgniła zieleń w dyskretną krateczkę-a one jak ją widzą uciekają:nerwy: :eek: :Dog_run:
P.S. dziękuję Ci Sylwuś za namiary na Artroflex :buzi: :Rose:

Posted

No to foteczki :)
Witam wszystkie Panie :)

Odpoczynek po spacerku

Lalek woli luksusy

10 minut nie mineło i znowy chłopaki rozrabiają

Miejsce do zabawy znajdą wszedzie

Aaaaaaaaa ktos mnie zagryza :evil_lol:

Po szalonej zabawie odpoczynek