Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bodziulka napisał(a):
A to sam mu jeszcze nie wypadł? :-o Trzeba go sznurkiem do klamki przywiązać i otworzyć drzwi ;) albo dać mafefkę do gryzienia :evil_lol: ;)

No własnie nie wypadł a bardzo silnie siedzi. A nie chce cosik uszkodzić, ale denerwuja mnie ceny na Chopena dosłownie wszystko liczą czasami x 2. No to juz lekka przesada. A poczekalnia jest mała że jak wejdą 3 duże psy to juz jest ścisk a czeka się na wizytę z opóźnieniem nawet o 40 minut.

Chyba pomyśle nad innym wetem bo tracę do nich cierpliwość.
Przykład byłam z Tekim kupiłam krople do uszów + maść do uszów i ponad 120 zika. No przecież te maści nie kosztuja ponad 50 PLN.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No własnie nie wypadł a bardzo silnie siedzi. A nie chce cosik uszkodzić, ale denerwuja mnie ceny na Chopena dosłownie wszystko liczą czasami x 2. No to juz lekka przesada. A poczekalnia jest mała że jak wejdą 3 duże psy to juz jest ścisk a czeka się na wizytę z opóźnieniem nawet o 40 minut.

Chyba pomyśle nad innym wetem bo tracę do nich cierpliwość.
Przykład byłam z Tekim kupiłam krople do uszów + maść do uszów i ponad 120 zika. No przecież te maści nie kosztuja ponad 50 PLN.
Sylwia , Ozzulkowi też nie chciały wypaść kiełki i mieliśmy ciąć dziąsła , ale zaczęliśmy Ozzulowi dawać kości cielęce i rozruszał sam .Co do cen to u nas chyba jakoś było 50 od ząbka .Co do cen kropli i maści to ceny zawrotne:shake:

Sylwuś ,dopiero doczytałam :shake:............no cóż takie życie:cool3: , ale Ty jesteś dzielna dziewczynka;):calus: i zobaczysz będzie dobrze a nawet lepiej niż było , bądź silna :buzi:

Posted

Tekila ma 7 latek? ojej a to taki przystojniak i temperament za dwóch ma przecież :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

więc ja również chciałam złożyć życzonka urodzinowe dla Tekili, spóźnione ale bardzo szczere :new-bday::new-bday::new-bday:

:BIG: :tort: :BIG:

i trzymam kciuki za kiełka Lalusia:thumbs:

Posted

Dziękuję wszystkim co cóż trzeba isc do przodu

A teraz zdjątka :) i nawet ktoś na zdjątkach nowy się pojawił.
Mały buszuje

Teki oczywiście się przyłącza

Wędrówki Tekiego

Niucham sobie :)

Mały nadal buszuje :)

No weź rzuć mi ten patyczek

Przecież mówie rzuć

Później czekalismy na odwiedzinki :)

I czekalismy

Ocho ktoś idzie

Ja nic nie widze :roll:

Jest wreszcie przyszła :)

Mały musial sprawdzić dzieczynka czy chłopak

Na razie w obstawie Tekili

Dla wszystkich mówie ze to nasza Agrafcia :)

Posted

Jak ja nie lubię piesów o płaskich pyszczkach, hmm, może nie tyle co nie lubię, raczej mi sie nie podobają to Tekiś jest boski i ma fajnego brata.
na swoje usprawiedliwienie dotyczące mojej niemiłości do bokserów powiem tyle, że nie lubie niczego modnego, a bokserki takie są, po za tym z wciśnietą :lol: kufą mi się nie podobają, tylko z taką troszkę wysuniętą :evil_lol:
Uppss...chyba się naraziłam

[SIZE=2]I lepiej by było gdyby tak galeria się zmyła (ta letnia coś...) , bo powiem tak, że jedna osoba założyła sobie 2 galerie i obie zostały połączone:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']No i mały za bardzo się rozszalał że dostał w głowę ;-)

No i poszedł foch :evil_lol: :evil_lol:

buuuahahahha no i u marłam ze śmiechu hahahaha :lol: :lol: :lol:

Posted

ja już zwątpiła, w Sylwię:shake: -nie odwiedzasz moich maluszków:shake: -nawet nie chcesz zobaczyć:-( co się u nich wyrabia-a ja ty stale rezyduję0idę sobie jestem pogniewana całkowicie:obrazic: