Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Śliczniaste fotki :lol: ...
Jak Tekila przyjął przeporwadzkę? Byly problemy?
Pytam z ciekawości bo Nas też czeka na wiosnę, a ten mój to jeszcze młodziutki będzie ...

Na początku było ciężko bo co ktoś się poruszył na korytarzu mój szczekał tak jaby chciał pokazać że on tu teraz jest i ma być spokój ;)
Jeżeli chodzi o miejsce na posłanie to wybrał sobie dwa miejsca teraz śpi na korytarzu ale dwie pierwsze noce spał razem z nami w pokoju aby sie przyzwyczaił że teraz jego spanie jest właśnie w tym domu później przeniosłam jego posłanie na korytarz gdzie kładałam smakołyki więc z chotą tam przebywał.
U mojego to juz 5 mieszkanie więc my takie wędrowniczki jesteśmy ale widze że jego to juz trochę męczy ale mam nadzieje że wszystko się zmieni jak nowy mały koleszka do nas zawita w sierpniu :) nie będzie sam przez te 8 godzin :)
A no i ja psa wprowadziłam dopiero jak wszystko sobie urzadziłam tak żebym nie musiała bez niego wychodzić bo by się lekko zestresował sam w nowym miesjcu. sam został dopiero na 4 dzien wyszłam na 5 godzin i było wszystko oki - sąsiedzi na razie się nie skarzą więc chyba siedzi cicho zresztą jak jest sam to on nie szczeka- wiem to od poprzednich sąsiadów :)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
sylwiaskalska napisał(a):

U mojego to juz 5 mieszkanie

:o ... No to jestem spokojny, Loco jedną przeprowadzkę przeżyje :) ...

No trochę się zmieniało mieszkanka 8) - ale to skutki wynajmowania ;) więc Loco jedną przeprowadzke na pewno przeżyje i to leciutko :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']I jeszcze jedno nie wiem czy dostatecznie widac ale to ten guz który znalazłam i się powiększa :( ciekawe co w piatek mi Wet powie

Guz jest dokładnie przy paznokciu.

Sylwia... mojemu psu tez się kiedyś coś podobnego zrobiło... to było naderwanie pazura a w tym guzku zbierała się ropa :-? Bolesna sprawa... ale niegroźna. Jeżeli to jest to samo... to ja bym do piątku nie czekała... wiesz, może się zakażenie wdać. Trzymaj się przesympatyczny boksiu :P

Posted

[quote name='Camara'][quote name='sylwiaskalska']I jeszcze jedno nie wiem czy dostatecznie widac ale to ten guz który znalazłam i się powiększa :( ciekawe co w piatek mi Wet powie

Guz jest dokładnie przy paznokciu.

Sylwia... mojemu psu tez się kiedyś coś podobnego zrobiło... to było naderwanie pazura a w tym guzku zbierała się ropa :-? Bolesna sprawa... ale niegroźna. Jeżeli to jest to samo... to ja bym do piątku nie czekała... wiesz, może się zakażenie wdać. Trzymaj się przesympatyczny boksiu :P

Camarcia tam nie ma ropy to w dodytku jest jak guzek taka narośl bez wydzieliny ani płynu w środku już taką samą miał na tyłku i miał to wycinane ;( ale dziękuje za rade :). Ten guzek już widziała jedna Pani Wet ale umówiła mnie na piątek ze spacjalistą od guzów Pan Gugała z Chopina.
Oczywiście nie chce aby mojego psiaka znów cieli :(

Posted

Wczoraj mielismy odwiedziny Tomka i Agraweczki- troche było zamieszania ;) agrawka poczuła się jak u siebie w domu leżała na posłaniu Tekilii bawiła się zabaweczkami i miała wszystkich gdzieś :) :lol: :lol: :lol: No a mój Teki bawił się z Tomkiem .
A to skrót wydarzeń :)

Pierwsze zwiedzanie oczywiście blisko miski :)

Agwaka zwiedza a Tekila kroczy za nią :)

No co ja tylko zwiedzam i zbieram okruszki jedzenia które zostały 8)

Oczywiście zaloty musiały być :oops:

No wreszcie ktoś mnie zauważył ;)

Ja tez do głaskania

O ciasteczko ma Tomek :)

Pieszczoty u Tomka

O nie trzeci się nie zmieści na posłanie

Nie ma jak na kolanach :)

Posted

Inez napisał(a):
Hihihi...jakie uśmiechniete mordki! :)
Pozdrowienia od Agi i Bafiego.

hm agnieszka mowisz o moijej z tekim hahaha :P :lol: 8) :D tak my dwaj to bylismy usmiechnieci :)

Posted

Hej ja tylko na chwile. Wróciłam od Weta i niestety mój Tekila w poniedziałek idzie pod nóż :( czyli będzie miał wycinanego na łapce guza. Do tego pod narkozą przy okazji będzie miał pobieraną zeskrobinę z oczów oraz badania na prostate- (to akurat kontrolnie )
Reszte powiem wam w poniedziałek jak juz zaniose psa na zabieg i we wtorek po zabiegu.
Trzymajcie kciuki
Pa Pa

Posted

[quote name='ewelinabuck']wszystko bedzie ok

Oki właśnie oddałam Tekile na zabieg po 16:00 go odbieram kupiłam specjalny kapeć na noge więc jutro napisze co i jak :) porobie zdjęcia biedakowi ;)
Do zobaczyska jutro :)