PiotrekJ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Śliczniaste fotki :lol: ... Jak Tekila przyjął przeporwadzkę? Byly problemy? Pytam z ciekawości bo Nas też czeka na wiosnę, a ten mój to jeszcze młodziutki będzie ... Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 PiotrekJ napisał(a):Śliczniaste fotki :lol: ... Jak Tekila przyjął przeporwadzkę? Byly problemy? Pytam z ciekawości bo Nas też czeka na wiosnę, a ten mój to jeszcze młodziutki będzie ... Na początku było ciężko bo co ktoś się poruszył na korytarzu mój szczekał tak jaby chciał pokazać że on tu teraz jest i ma być spokój ;) Jeżeli chodzi o miejsce na posłanie to wybrał sobie dwa miejsca teraz śpi na korytarzu ale dwie pierwsze noce spał razem z nami w pokoju aby sie przyzwyczaił że teraz jego spanie jest właśnie w tym domu później przeniosłam jego posłanie na korytarz gdzie kładałam smakołyki więc z chotą tam przebywał. U mojego to juz 5 mieszkanie więc my takie wędrowniczki jesteśmy ale widze że jego to juz trochę męczy ale mam nadzieje że wszystko się zmieni jak nowy mały koleszka do nas zawita w sierpniu :) nie będzie sam przez te 8 godzin :) A no i ja psa wprowadziłam dopiero jak wszystko sobie urzadziłam tak żebym nie musiała bez niego wychodzić bo by się lekko zestresował sam w nowym miesjcu. sam został dopiero na 4 dzien wyszłam na 5 godzin i było wszystko oki - sąsiedzi na razie się nie skarzą więc chyba siedzi cicho zresztą jak jest sam to on nie szczeka- wiem to od poprzednich sąsiadów :) Quote
PiotrekJ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sylwiaskalska napisał(a): U mojego to juz 5 mieszkanie :o ... No to jestem spokojny, Loco jedną przeprowadzkę przeżyje :) ... Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 PiotrekJ napisał(a):sylwiaskalska napisał(a): U mojego to juz 5 mieszkanie :o ... No to jestem spokojny, Loco jedną przeprowadzkę przeżyje :) ... No trochę się zmieniało mieszkanka 8) - ale to skutki wynajmowania ;) więc Loco jedną przeprowadzke na pewno przeżyje i to leciutko :) Quote
Camara Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='sylwiaskalska']I jeszcze jedno nie wiem czy dostatecznie widac ale to ten guz który znalazłam i się powiększa :( ciekawe co w piatek mi Wet powie Guz jest dokładnie przy paznokciu. Sylwia... mojemu psu tez się kiedyś coś podobnego zrobiło... to było naderwanie pazura a w tym guzku zbierała się ropa :-? Bolesna sprawa... ale niegroźna. Jeżeli to jest to samo... to ja bym do piątku nie czekała... wiesz, może się zakażenie wdać. Trzymaj się przesympatyczny boksiu :P Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='Camara'][quote name='sylwiaskalska']I jeszcze jedno nie wiem czy dostatecznie widac ale to ten guz który znalazłam i się powiększa :( ciekawe co w piatek mi Wet powie Guz jest dokładnie przy paznokciu. Sylwia... mojemu psu tez się kiedyś coś podobnego zrobiło... to było naderwanie pazura a w tym guzku zbierała się ropa :-? Bolesna sprawa... ale niegroźna. Jeżeli to jest to samo... to ja bym do piątku nie czekała... wiesz, może się zakażenie wdać. Trzymaj się przesympatyczny boksiu :P Camarcia tam nie ma ropy to w dodytku jest jak guzek taka narośl bez wydzieliny ani płynu w środku już taką samą miał na tyłku i miał to wycinane ;( ale dziękuje za rade :). Ten guzek już widziała jedna Pani Wet ale umówiła mnie na piątek ze spacjalistą od guzów Pan Gugała z Chopina. Oczywiście nie chce aby mojego psiaka znów cieli :( Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Sylwia uszy do goory nie beda Tekili cieli i juz ;) slodziaste foty :D Quote
sylwiaskalska Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 dbsst napisał(a):Sylwia uszy do goory nie beda Tekili cieli i juz ;) slodziaste foty :D Dziękuje :) sama jestem ciekawa co powie WET Quote
Camara Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 acha... to no pozostaje nam przysyłanie pozytywnych fluidów i :kciuki: Quote
LAZY Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 No to do piatku. Pojaiwaj sie na stadionie o 17 :wink: A foty to widze, ze teraz beda coraz częsciej tutaj goscic! Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Wczoraj mielismy odwiedziny Tomka i Agraweczki- troche było zamieszania ;) agrawka poczuła się jak u siebie w domu leżała na posłaniu Tekilii bawiła się zabaweczkami i miała wszystkich gdzieś :) :lol: :lol: :lol: No a mój Teki bawił się z Tomkiem . A to skrót wydarzeń :) Pierwsze zwiedzanie oczywiście blisko miski :) Agwaka zwiedza a Tekila kroczy za nią :) No co ja tylko zwiedzam i zbieram okruszki jedzenia które zostały 8) Oczywiście zaloty musiały być :oops: No wreszcie ktoś mnie zauważył ;) Ja tez do głaskania O ciasteczko ma Tomek :) Pieszczoty u Tomka O nie trzeci się nie zmieści na posłanie Nie ma jak na kolanach :) Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Troche zdyszany jestem A gdzie Agrawka ? A schowała się pod stołem To ja jeszcze pójde do Tomka :) A może na kolanka? Albo dam buzi :) Portrecik Strachula ;) Wspólne zabawy też były :) Quote
sylwiaskalska Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Pies szczesliwy podczas wizyty :) szczery usmiech ;) I na koniec- ach ten języczek :) Grzecznąminke też umiem robić ;) Ps. więcej zdjęć Agraweczki jest w Galerii u Tomka :) Quote
XXL Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 wow prawie nie wyglondam jak nacpany (tak zawsze wyglondam na fotkach :P) teki byl przekochany :) :angel: Quote
Inez Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Hihihi...jakie uśmiechniete mordki! :) Pozdrowienia od Agi i Bafiego. Quote
XXL Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Inez napisał(a):Hihihi...jakie uśmiechniete mordki! :) Pozdrowienia od Agi i Bafiego. hm agnieszka mowisz o moijej z tekim hahaha :P :lol: 8) :D tak my dwaj to bylismy usmiechnieci :) Quote
sylwiaskalska Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Hej ja tylko na chwile. Wróciłam od Weta i niestety mój Tekila w poniedziałek idzie pod nóż :( czyli będzie miał wycinanego na łapce guza. Do tego pod narkozą przy okazji będzie miał pobieraną zeskrobinę z oczów oraz badania na prostate- (to akurat kontrolnie ) Reszte powiem wam w poniedziałek jak juz zaniose psa na zabieg i we wtorek po zabiegu. Trzymajcie kciuki Pa Pa Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Trzymamy kciuki za uśmiechniętego Tekiego - Lizaczka :wink: :kciuki: Quote
sylwiaskalska Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='ewelinabuck']wszystko bedzie ok Oki właśnie oddałam Tekile na zabieg po 16:00 go odbieram kupiłam specjalny kapeć na noge więc jutro napisze co i jak :) porobie zdjęcia biedakowi ;) Do zobaczyska jutro :) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 czekam z niecierpliwoscia na wiadomosci Quote
Recommended Posts