sylwiaskalska Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale słodki widok :loveu: :loveu: Ale bardzo rzadki bo Laluś nie uznaje takie coś jak swoje posłanie tylko posłanie dla niego jest: sofa :roll: :roll: , łózko, wykładzina , moje kolana - czyli wszystko tylko nie posłanie :lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Sylwia, mnie tez wywala z zippvideos, mozesz mi przeslac chlopaczkow na neta.hard@wp.pl.?:cool3: Quote
XXL Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No tak tutaj też trzeba czekać na fotaski :shake: O i XXL się pojawił ....cześć Tomuś ;) bry alu :) ;) Quote
olcha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='anetta']Sylwia, mnie tez wywala z zippvideos, mozesz mi przeslac chlopaczkow na neta.hard@wp.pl.?:cool3: I od razu poproszę też ja :oops: alexandra3004@op.pl Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='olcha']I od razu poproszę też ja :oops: alexandra3004@op.pl Olcha opróznij skrzyneczkę bo moje filmiki nie przechodzą :( alexandra3004@op.pl Diagnostic texts: rozmiar quoty skrzynki pocztowej przekroczony / size of mailbox exceeds quota for the user Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jak tam słodziaki przy upale ;) Oj ciężko chociaż Mały lepiej to znosi Martwie się o Tekile bo chłopak nie wie juz jak leżeć wczoraj było ponad 30 stopni więc tylko krótkie spacerki a i tak Tekila dyszał po takim małym spacerku. Rano tylko wykorzystuje że nie ma upału i wtedy Tekila może troszke poszaleć ale widzę jak się starzeje, kiedyś to upały nie były mu aż tak straszne. Ze spacerów idzie jak czołg wolnym krokiem, a mały szaleje chociaż wczoraj też nie mógł sobie miejsca a znaleźć. Więc nie wiem jak boksery mogą żyć np. w słonecznej hipszapni ale gdzie są non- stop upały :roll: Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 U mnie to samo Sylwia, a wczoraj, to nawet nie byliśmy na długim spacerku, bo po 12<w nocy> dalej mu było gorąco i dyszał, tak sie też bidulek meczy:roll: A tekila w jakim jest wieku, bo powiem Ci szczerze, że medor ma pięć lati też upały "przeżywa" bardziej niż kiedyś:roll: Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Sylwia ile Tekila ma latek?? Lilith dzielnie sobie radzi na spacerkach owszem dyszy ale chętnie chodzi :cool3: po zawsze okładam ja zimnym ręcznikiem na brzuszku i klacie i choć średnio to lubi efekt jest super :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 madzia i medor napisał(a):U mnie to samo Sylwia, a wczoraj, to nawet nie byliśmy na długim spacerku, bo po 12<w nocy> dalej mu było gorąco i dyszał, tak sie też bidulek meczy:roll: A tekila w jakim jest wieku, bo powiem Ci szczerze, że medor ma pięć lati też upały "przeżywa" bardziej niż kiedyś:roll: Madziu w Lipcu Teki kończy 7 lat więc z racji tego zaprzestałam juz np. rowerowych wedrówek z Tekim, jedynie co uskuteczniam to pływanie ale i tak później śpi cały czas. Teraz to po spacerze kładzie się na klatce schodowej i strajk nie chce mu się wchodzić po schodach :roll: Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Własciwie to on nie wyglada na 7 bo kazdy się dziwi że ma tyle i niezapasiony- jakiś mit w boxach jest że musi być zapasiony ;) chociaz widze jak niektóre boksie mają za wiele ciałka :cool3: Dzisiaj z ciekawości zmierze go ile ma w klacie i wogóle Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 7 lat:crazyeye: , w życiu bym nie powiedział, myślałam, że ma około/po 4 lat:cool3: Kurde, biedne te boksie :roll: A najbardziej mnie wkurza, jak widzę, takiego kolesia z młodym pitem, który prowadza go cały czas w te największe upały, a ten pies się tak męczy:roll: Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Madziu takie psy uzytkowe jak pity troche lepiej znoszą upały fakt nie powinien je w takie upały forsować ale boksie maja przesrane ze względu skrócona kufę. No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale on zawsze taki był a je za trzech 15 kilo karmy starcza mi na miesiąc i tydzień :roll: U weta kiedyś musieli mu dać podwójna dawkę - narkoza jak miał zabieg bo powiedzieli ze to same mięśnie zero tłuszczu. Dla mnie on jest proporcjonalny bo w stosunku do rodowodowych boksi ma mniejszą czaszkę. Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Madziu takie psy uzytkowe jak pity troche lepiej znoszą upały fakt nie powinien je w takie upały forsować ale boksie maja przesrane ze względu skrócona kufę. No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale on zawsze taki był a je za trzech 15 kilo karmy starcza mi na miesiąc i tydzień :roll: U weta kiedyś musieli mu dać podwójna dawkę - narkoza jak miał zabieg bo powiedzieli ze to same mięśnie zero tłuszczu. Dla mnie on jest proporcjonalny bo w stosunku do rodowodowych boksi ma mniejszą czaszkę. Tak, ja wiem Sylwiu, ale ten pit - południe, upał, skwar, normalnie ledwo idzie, a ten mały kretyn ma to w doopie:mad: :angryy: Podwójną dawkę narkozy, no nieźle Tekila, nieźle:evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok to tak jak z Lilith ... podswtowe pyt: "ile ona ma miesiecy" 7 ... lat i :crazyeye: jak dodaje ze lat :lol: Lilith tez ma tzw suczą głowę i jest drobna i szczupła na te AStowate, które mozna u nas spotkac ale akurat bokise w większosci sa na osiedlu bardzo ładne :cool3: Quote
olcha Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Nie możliwe mam pustą skrzynkę :shake: jeśli by nadal nie szło to jakbyś była taka miła :eviltong: to wyślij na adres alexandra3004@wp.pl Quote
mrowka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hahaha ale miny chlopaki zrobily! Lalus widze nauczyl sie juz od Tekilki :loveu: mordeczki sliczne :multi: A Laleczek to taka miniaturka bokserka, cudowny!! :loveu: Gratuluje.. [quote name='"Sylwia"'] No ma juz 7 latek. He he niektórzy pytaja czy ma dopiero rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sylwiu hahaha u mnei jest tak samo! Mejk ma juz 3 latka, a wszyscy "to ile ma miesiecy?" a im mowie ze ma tyle to sa w "lekkim" szoku :evil_lol: :evil_lol: Moze jestesmy daleka rodzinka? :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Mróweczko całkiem mozliwe :) . Ja zawsze twierdziłam że Mejk to Brat Tekilii :) Wczoraj Laluś dostał porządnie ode mnie w dupsko - przyznaje się . Wczoraj zrobił mi kupe na sofie :angryy: :mad: (na szczęście na sofie mam koc) rozwalił wszystkie reklamówki. Na dodatek mój Tekila przy nim doszczędnie już zdziecinniał . Wczoraj ich zabawa na dworze to : taplanie się w kałużach :roll: i co Lalek do kałuży i zryw a Tekila jak ten głupi za nim. I na odwrót Tekila do kałuzy no to Lalek też tam musi być. Oczywiście po raz enty Tekila zgubił piłke - zrzucił z balkonu a tam inny piesek zwędził. A w domu szarpią się zabawką i mają wielki z tego ubaw. Dom wariatów ostatnio mam :evil_lol: Quote
Magda Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a): Wczoraj Laluś dostał porządnie ode mnie w dupsko - przyznaje się . Wczoraj zrobił mi kupe na sofie :angryy: :mad: (na szczęście na sofie mam koc) rozwalił wszystkie reklamówki. Na dodatek mój Tekila przy nim doszczędnie już zdziecinniał . Wczoraj ich zabawa na dworze to : taplanie się w kałużach :roll: i co Lalek do kałuży i zryw a Tekila jak ten głupi za nim. I na odwrót Tekila do kałuzy no to Lalek też tam musi być. Oczywiście po raz enty Tekila zgubił piłke - zrzucił z balkonu a tam inny piesek zwędził. A w domu szarpią się zabawką i mają wielki z tego ubaw. Dom wariatów ostatnio mam :evil_lol: To masz ladny dom wariatow, ale przynajmniej wesolo i jest co robic:lol: A gryfoniki jakie jeszcze maja ubarwienie? Pytam z ciekawosci i z lenistwa, bo nie chce mi sie szukac po necie:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Magda_Miki']To masz ladny dom wariatow, ale przynajmniej wesolo i jest co robic:lol: A gryfoniki jakie jeszcze maja ubarwienie? Pytam z ciekawosci i z lenistwa, bo nie chce mi sie szukac po necie:evil_lol: JUz ci mówie :) Gryfoniki Brukselski- włos szorstki : Szata w kolorze rudym, szorstka. Główka z charakterystyczną główką. Gryfonik Belgijski- Szata szorstka w kolorze czarnym, czarnym-podpalanym, lub czarnym przesianym. Głowa z charakterystyczną bródką. Oraz Brabant- Przypomina lekki typ mopsa. włos tylko i wyłącznie gładki Sierść krótka i gładka, umaszczenie rude, czarne, czarne-podpalane, czarne przesiane. Główka bez bródki. Oraz rudy jak mój Quote
LAZY Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Upss..to aporopo tej kupy... Pocieszę Cię, Ida powoli głuchnie na moje komendy, wiec rano biorę linkę i ide z nią na Pionierek na szkolonko:mad: Zaczyna się... Pozdrowionka dla wariatkowa:) Quote
Recommended Posts