Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Wczoraj było czysto nawet kupki nie było, i zostawiłam specjalnie buty i nie są pogryzione :) Ale przedwczoraj tajfun w domu czyli to co było na tole było na ziemi, za blisko stał stół koło sofy i gówniarz sobie tam wskoczył a jest skoczny i to na maxa.

Ale tak to czysto może dlatego że on namietnie gryzie te kości wapienne
oczywiście małe kostki go nie interesują tylko takie rozmiary dla Tekilii więc teraz wszystko kupuje podwójnie :lol: :lol: :lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ci się trafił prawie bliźniak .Masz bardzo dziwną tą sąsiadkę :razz:jakiś upierdliwy egzemplarz :razz:Przeciez wiadomo że jak pies zmienia miejsce zamieszkania to nawet gorzej reaguje starszy niż maluch:cool3:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AlKil']

to jest po prostu urocze!!!!!:loveu::loveu::loveu:

No chłopaki się dogadali na całego. Tekila wrócił do normalnego jedzenia :) i jest spokojny :) bo na poczatku mało mi jadł.

Posted

Mój Albercik na początku nie jadł, dyszał i strasznie się ślinił....I chyba jak się upewnił, że nie wymianiam go na nowszy model, to się uspokoił...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A to bardzo malutki Laluś :)

Mój Laluś

Ale bosskie:loveu: :loveu: jejku co za minka, co spojrze, to aż mi się banan na twarzy pokazuje:p
A filmiki bombowe, naprawdę z tego Lalusia to taki mały strażnik:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale bosskie:loveu: :loveu: jejku co za minka, co spojrze, to aż mi się banan na twarzy pokazuje:p
A filmiki bombowe, naprawdę z tego Lalusia to taki mały strażnik:evil_lol:

Oj jest straznikiem a później myk pod nogi :lol: :lol: :lol:

Posted

:placz: :placz: :placz: ja Ci go zabiore :placz: :placz: On jest rozbrajająco piękny!

Tekila jest niesamowity :loveu: :loveu: :loveu:
Moja Era aż tak nie zaakceptowała jeszcze Tequili :shake:

:roflt: "widziały gały co brały" :roflt: słodkie zdjęcie. Nie dziwne, że teraz gryzie dywniki i buty :roflt: Dobrze, że już się odzwyczaja :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany Sylwiaaa ależ świtni ci Twoi chłopcy :loveu: rewelacja!!! jestem pełna podziwu dla Tekiego - jest wspaniałym psem :klacz:

a mały Laluś - :loveu:

Też jestem dumna z Tekilii - to pies ze wspaniałym chrakterem :) czasami żałuje że nie poszłam z nim na Dogo-terapie

Acha a ktoś w Lipcu bedzie na wystawie w Koszlainie bo ja na 99% będe i na 100% w Sopocie :) no i w Szczecinie przyjdę ze swoim maluchem :) ale tylko poogladać