Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Wczoraj było czysto nawet kupki nie było, i zostawiłam specjalnie buty i nie są pogryzione :) Ale przedwczoraj tajfun w domu czyli to co było na tole było na ziemi, za blisko stał stół koło sofy i gówniarz sobie tam wskoczył a jest skoczny i to na maxa. Ale tak to czysto może dlatego że on namietnie gryzie te kości wapienne oczywiście małe kostki go nie interesują tylko takie rozmiary dla Tekilii więc teraz wszystko kupuje podwójnie :lol: :lol: :lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ci się trafił prawie bliźniak .Masz bardzo dziwną tą sąsiadkę :razz:jakiś upierdliwy egzemplarz :razz:Przeciez wiadomo że jak pies zmienia miejsce zamieszkania to nawet gorzej reaguje starszy niż maluch:cool3: Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 haha fantastyczni chłopcy :multi: jejku jak ja bym chciała kiedyś zobaczyć jak moje psy śpią przytulone :shake: a tu już rok czasu i doopa :roll: Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 http://img124.imageshack.us/img124/8711/obraz0080tk.jpg :roflt::roflt: jak w filmie rysunkowym, oczka w gwiazdeczki sie zamieniaja :roflt: Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Moje szkrabiki :) Zauważmy że Tekila stoi a mały jest na sofie - wielkolud jeden :cool3: :lol: :lol: :lol: Pan niuchacz :) Dzielny straznik :) Ach ta minka Kosteczka Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 A tak Tekila zaakceptował szkrabika A tak pchełka czasami sobie spi Później wstawie filmiki :) Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 to jest po prostu urocze!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :lol::lol::lol::lol::lol: hahaa piekny i jak wie gdzie najlepiej sie śpi tzn na kolanach Panci :) pozdrowienia od Loco Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='AlKil'] to jest po prostu urocze!!!!!:loveu::loveu::loveu: No chłopaki się dogadali na całego. Tekila wrócił do normalnego jedzenia :) i jest spokojny :) bo na poczatku mało mi jadł. Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Mój Albercik na początku nie jadł, dyszał i strasznie się ślinił....I chyba jak się upewnił, że nie wymianiam go na nowszy model, to się uspokoił...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 a teraz filmiki Strażnik Teksasu :) :lol: Podział zabawek :) Akceptacja Tekilii :) Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Sylwia .....super :lol: :loveu::loveu::loveu: no i masz 100 stronkę :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ooooo, nie zuważyłam, trzeba to uczcić... :BIG::BIG::cunao::cunao::knajpa::knajpa: Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwia .....super :lol: :loveu::loveu::loveu: no i masz 100 stronkę :multi::multi::multi: A faktycznie :multi: :multi: acha mam do oddania za darmo może ktoś chce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9275&page=5 Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 A to bardzo malutki Laluś :) Mój Laluś Z siostrą Balbinką Poza :) Pyszczek :) Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 PIĘKNY!!!:loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: :lilangel: Quote
Marta Chmielewska Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Sylwia, a co ci sie tak bullterrier skurczył? :crazyeye::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A to bardzo malutki Laluś :) Mój Laluś Ale bosskie:loveu: :loveu: jejku co za minka, co spojrze, to aż mi się banan na twarzy pokazuje:p A filmiki bombowe, naprawdę z tego Lalusia to taki mały strażnik:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Sylwia, a co ci sie tak bullterrier skurczył? :crazyeye::evil_lol: No bo to bulik w sercu :lol: :cool3: :cool3: takie jego zamaskowanie :) Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale bosskie:loveu: :loveu: jejku co za minka, co spojrze, to aż mi się banan na twarzy pokazuje:p A filmiki bombowe, naprawdę z tego Lalusia to taki mały strażnik:evil_lol: Oj jest straznikiem a później myk pod nogi :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 o rany Sylwiaaa ależ świtni ci Twoi chłopcy :loveu: rewelacja!!! jestem pełna podziwu dla Tekiego - jest wspaniałym psem :klacz: a mały Laluś - :loveu: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :placz: :placz: :placz: ja Ci go zabiore :placz: :placz: On jest rozbrajająco piękny! Tekila jest niesamowity :loveu: :loveu: :loveu: Moja Era aż tak nie zaakceptowała jeszcze Tequili :shake: :roflt: "widziały gały co brały" :roflt: słodkie zdjęcie. Nie dziwne, że teraz gryzie dywniki i buty :roflt: Dobrze, że już się odzwyczaja :multi: Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 malawaszka napisał(a):o rany Sylwiaaa ależ świtni ci Twoi chłopcy :loveu: rewelacja!!! jestem pełna podziwu dla Tekiego - jest wspaniałym psem :klacz: a mały Laluś - :loveu: Też jestem dumna z Tekilii - to pies ze wspaniałym chrakterem :) czasami żałuje że nie poszłam z nim na Dogo-terapie Acha a ktoś w Lipcu bedzie na wystawie w Koszlainie bo ja na 99% będe i na 100% w Sopocie :) no i w Szczecinie przyjdę ze swoim maluchem :) ale tylko poogladać Quote
sylwiaskalska Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudowności ] Ale który to Lauluś to sama nie wiem :lol: :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 wygladaja jak blizniaki :):):) chodzi mi o Tekile i Lalusia hihih Quote
Recommended Posts