e.v.a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] nono prosze prosze paskowiec jaki zadowolony ze swojego nowego kolegi :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 evaxon napisał(a):nono prosze prosze paskowiec jaki zadowolony ze swojego nowego kolegi :cool3: :) :) oki ide do banku :) musze zapłacić zaliczke za psiaka :) Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Acha zrobiłam jeszcze jedną symulacje hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tekilka bardzo się cieszy z kumpla ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tekilka bardzo się cieszy z kumpla ;) Baaaaaaa :) właśnie wpłaciłam zaliczkę za psiaka więc pierwszy krok już zrobiony :) teraz czekam aż Ania z Coca-Colą wróci z randki :) więc wiadomośc dostanę gdzieć w piątek :) i wtedy oficjalnie powiem kto został tatusiem :) Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Baaaaaaa :) właśnie wpłaciłam zaliczkę za psiaka więc pierwszy krok już zrobiony :) teraz czekam aż Ania z Coca-Colą wróci z randki :) więc wiadomośc dostanę gdzieć w piątek :) i wtedy oficjalnie powiem kto został tatusiem :);)no troszkę tajemnicy nie zaszkodzi :razz:podgrzewasz atmosferę ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)no troszkę tajemnicy nie zaszkodzi :razz:podgrzewasz atmosferę ;) He he dałam słowo że oficjalnie moge powiedzieć kto został tausiem po randce :cool3: :cool3: :cool3: wiecie jak to jest między hodowcami - czasami wrogów nie można sobie robić :) No ale dzisiaj lekko mój portfel zmniejszył się :shake: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska']He he dałam słowo że oficjalnie moge powiedzieć kto został tausiem po randce :cool3: :cool3: :cool3: wiecie jak to jest między hodowcami - czasami wrogów nie można sobie robić :) No ale dzisiaj lekko mój portfel zmniejszył się :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to trzeba było nie brać z portfela tylko zrobić przelew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na oficjalne wiadomosci to może najlepiej poczekajmy jak już będzie 100% wiadomo ,że będa ;) Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sylwus gratulacje :multi: Gryfoniki mają smieszne pyszczki, takiego pogodnego staszego Pana :lol: co wzbudza sympatie :lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Kurka wczoraj Tekila mi sikał razem z krwią :( i to spore ilości i mocz był na czerwono zabarwiony :placz: ide dziś do Weta :( Nie wiem czy to ma związek ale przedwczoraj zwinął mi zmrożone na fest mięso na schabowe i zjadł :mad: kurka może od tego przeziębił się. Dzisiaj już sika normalnie, kolor żółty ale posikuje w małych ilościach a czesto w domu nie popuszcza, stolec ma normalny, ale i tak zapytam bo Tekila ostatnio potrafi na dworzu zrobić kupe tj. na raty / czyli nie raz porządnie tylko kupa bawi się i kupa. Po 14:00 zwalniam się z pracy i jade do Weta - trzymajcie kciuki No i zdjątka mojego szkraba Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Sylwia, trzymamy kciuki ażeby Tekilka był zdrów.Czekamy na dobre wieści :thumbs: trzymajcie się kochani ! Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Sylwia trzymam kciuki z całych sił ,żeby nic nie było :razz: TEKILKU , prosze mi tu nie chorować ;) Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Oj Sylwus :shake: Teraz Teki się rozchorowal :shake: Daj znac co z nim :shake: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Sylwus - co z Tekila? Wszystko ok? I jak udała się randka Coca- Coli? Czekam niecierpliwie na wiesci !! Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Pysia']Sylwus - co z Tekila? Wszystko ok? I jak udała się randka Coca- Coli? Czekam niecierpliwie na wiesci !! A więc co do Tekilii No tak okazało się że Tekila ma poprostu kłopotu z siusiakiem to nie prostata ale związane z napletkiem i workiem nasieniowym. Dostaje przez tydzień antybiotyki a dodatkowo bo mój ma odwieczny problem z oczami krople przez dwa tygodnie 3x dziennie. Na szczęście jest teraz pod opieką okulisty u naszego Weta i rozpoczynamy żmudną walkę o oczy. Mój Tekila miał kiedyś potwornego grzyba i niestety efekt tego że skóra na około oczów najbardziej uciążała na tym :( jest za sucha a oczy zbyt mało nawilżone więc dlatego kropelki. Ale najwazniejsze że to nie są nerki ani nic nnego. No a w tym roku czeka nas kastracja. Acha Pani doktor powiedziała że teraz suki przeważnie mają cieczki i psy sa tak pobudzone że np. przy wytrysku jak robią siku w czasie silnego pobudzenia i mogą własnie także sikać krwią - hormony buzują - przeważnie to jednarazowy wybryk Miłego dzionka Co do randki w piątek wszystko będe wiedziała :) Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Uff no to troszkę mi ulzyło ale tylko troszke ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 PIKA napisał(a):Uff no to troszkę mi ulzyło ale tylko troszke ;) No mi tez ale kastracja to musi być w tym roku bo później może mieć głębsze problemy :( Za dwa tygodnie idę ma kontrol i zobaczymy Quote
Alka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Cześć Sylwia !:multi: Super , że nic poważnego Tekilce nie jest.Życzymy psince duuuuzo zdrówka ! Quote
sylwiaskalska Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Alka napisał(a):Cześć Sylwia !:multi: Super , że nic poważnego Tekilce nie jest.Życzymy psince duuuuzo zdrówka ! Dziękuje no cóz widać że z mojego to taki Amant :cool3: :cool3: a ja mu to ukróce ciach ciach i będzie spokój :cool3: :cool3: Zauważyłam że mój to taki chojrak młodsze nasiaduje suki nasiaduje :roll: :roll: Quote
e.v.a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 witaj Sylwia:) haha biedny Tekilek meskosci go pozbawiaja:lol: badz dzielny Tekil nadal bedziesz twardzielem :lol: :cool3: :evil_lol: pozdrawiamy:p Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :cool3:no nic Teki nie przejmuj się :razz:jakoś to będzie Chyba lepiej kastracja niż potem miało by sie jakies świństewko przyplatać :razz: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a): Zauważyłam że mój to taki chojrak młodsze nasiaduje suki nasiaduje :roll: :roll: A co się bedzie za stare doopy bral :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No to świetnie ze to nie są problemy z ktorymi nie da sie uporac :multi: Po kastracji odchodzi Ci najgorsza z chorob psa...prostata. I najczestsza ponoc. Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 PIKA napisał(a):A co się bedzie za stare doopy bral :evil_lol: O widzisz a o tym nie pomyślałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Witajcie !:multi: Jak tam samopoczucie w ostatni marcowy dzień ? pozdrowionka i buziaczki dla Was:buzi: Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Alka napisał(a):Witajcie !:multi: Jak tam samopoczucie w ostatni marcowy dzień ? pozdrowionka i buziaczki dla Was:buzi: Witaj Aluś samopoczucie oki :) ale czekam az łaskawie te słoneczko na dłużej zawita :) Quote
Recommended Posts