Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tekilka bardzo się cieszy z kumpla ;)

Baaaaaaa :) właśnie wpłaciłam zaliczkę za psiaka więc pierwszy krok już zrobiony :) teraz czekam aż Ania z Coca-Colą wróci z randki :) więc wiadomośc dostanę gdzieć w piątek :) i wtedy oficjalnie powiem kto został tatusiem :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Baaaaaaa :) właśnie wpłaciłam zaliczkę za psiaka więc pierwszy krok już zrobiony :) teraz czekam aż Ania z Coca-Colą wróci z randki :) więc wiadomośc dostanę gdzieć w piątek :) i wtedy oficjalnie powiem kto został tatusiem :);)no troszkę tajemnicy nie zaszkodzi :razz:podgrzewasz atmosferę ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)no troszkę tajemnicy nie zaszkodzi :razz:podgrzewasz atmosferę ;)

He he dałam słowo że oficjalnie moge powiedzieć kto został tausiem po randce :cool3: :cool3: :cool3: wiecie jak to jest między hodowcami - czasami wrogów nie można sobie robić :)

No ale dzisiaj lekko mój portfel zmniejszył się :shake:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']He he dałam słowo że oficjalnie moge powiedzieć kto został tausiem po randce :cool3: :cool3: :cool3: wiecie jak to jest między hodowcami - czasami wrogów nie można sobie robić :)

No ale dzisiaj lekko mój portfel zmniejszył się :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to trzeba było nie brać z portfela tylko zrobić przelew :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na oficjalne wiadomosci to może najlepiej poczekajmy jak już będzie 100% wiadomo ,że będa ;)

Posted

Kurka wczoraj Tekila mi sikał razem z krwią :( i to spore ilości i mocz był na czerwono zabarwiony :placz: ide dziś do Weta :(
Nie wiem czy to ma związek ale przedwczoraj zwinął mi zmrożone na fest mięso na schabowe i zjadł :mad: kurka może od tego przeziębił się.

Dzisiaj już sika normalnie, kolor żółty ale posikuje w małych ilościach a czesto w domu nie popuszcza, stolec ma normalny, ale i tak zapytam bo Tekila ostatnio potrafi na dworzu zrobić kupe tj. na raty / czyli nie raz porządnie tylko kupa bawi się i kupa.

Po 14:00 zwalniam się z pracy i jade do Weta - trzymajcie kciuki

No i zdjątka mojego szkraba

Posted

[quote name='Pysia']Sylwus - co z Tekila? Wszystko ok?
I jak udała się randka Coca- Coli? Czekam niecierpliwie na wiesci !!

A więc co do Tekilii

No tak okazało się że Tekila ma poprostu kłopotu z siusiakiem to nie prostata ale związane z napletkiem i workiem nasieniowym.
Dostaje przez tydzień antybiotyki a dodatkowo bo mój ma odwieczny problem z oczami krople przez dwa tygodnie 3x dziennie. Na szczęście jest teraz pod opieką okulisty u naszego Weta i rozpoczynamy żmudną walkę o oczy. Mój Tekila miał kiedyś potwornego grzyba i niestety efekt tego że skóra na około oczów najbardziej uciążała na tym :( jest za sucha a oczy zbyt mało nawilżone więc dlatego kropelki.

Ale najwazniejsze że to nie są nerki ani nic nnego.

No a w tym roku czeka nas kastracja.

Acha Pani doktor powiedziała że teraz suki przeważnie mają cieczki i psy sa tak pobudzone że np. przy wytrysku jak robią siku w czasie silnego pobudzenia i mogą własnie także sikać krwią - hormony buzują - przeważnie to jednarazowy wybryk

Miłego dzionka

Co do randki w piątek wszystko będe wiedziała :)

Posted

PIKA napisał(a):
Uff no to troszkę mi ulzyło
ale tylko troszke ;)

No mi tez ale kastracja to musi być w tym roku bo później może mieć głębsze problemy :(
Za dwa tygodnie idę ma kontrol i zobaczymy

Posted

Alka napisał(a):
Cześć Sylwia !:multi:
Super , że nic poważnego Tekilce nie jest.Życzymy psince duuuuzo zdrówka !

Dziękuje no cóz widać że z mojego to taki Amant :cool3: :cool3: a ja mu to ukróce ciach ciach i będzie spokój :cool3: :cool3:
Zauważyłam że mój to taki chojrak młodsze nasiaduje suki nasiaduje :roll: :roll:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Zauważyłam że mój to taki chojrak młodsze nasiaduje suki nasiaduje :roll: :roll:

A co się bedzie za stare doopy bral :evil_lol:

Posted

No to świetnie ze to nie są problemy z ktorymi nie da sie uporac :multi:
Po kastracji odchodzi Ci najgorsza z chorob psa...prostata. I najczestsza ponoc.

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie !:multi:

Jak tam samopoczucie w ostatni marcowy dzień ?

pozdrowionka i buziaczki dla Was:buzi:

Witaj Aluś samopoczucie oki :) ale czekam az łaskawie te słoneczko na dłużej zawita :)