Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Bo Pancia gapa jest - zgubiłam chyba dowód osobisty :(
:shake:o kurcze to niewesoło .............
ja mam jeszcze taki stary muszę sobie dopiero nowy sprawić , tylko nie ma kto za mnie do fotografa iść :oops:

A Ozzulkowi skradziono Metryczkę w podpisie pod postami :placz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:o kurcze to niewesoło .............
ja mam jeszcze taki stary muszę sobie dopiero nowy sprawić , tylko nie ma kto za mnie do fotografa iść :oops:

A Ozzulkowi skradziono Metryczkę w podpisie pod postami :placz:

No właśnie ja zgubiłam stary dowód :angryy: :angryy: :angryy: no cóż jak jutro nie znajde ide do urzędu zgłosić zgubę :(

A z tą metryczka może serwer strony nie działa dlatego tak jest :)

Posted

No właśnie ja zgubiłam stary dowód :angryy: :angryy: :angryy: no cóż jak jutro nie znajde ide do urzędu zgłosić zgubę :(

A z tą metryczka może serwer strony nie działa dlatego tak jest :)

oj to zgłoś koniecznie ,żeby cię potem za jakieś kredyty nie scigali pobrane na twój dowodzik / znajoma tak miała , na szczęście zgłosiła na policji także zgube i wygrała /

Stronka tickercentral działa :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

oj to zgłoś koniecznie ,żeby cię potem za jakieś kredyty nie scigali pobrane na twój dowodzik / znajoma tak miała , na szczęście zgłosiła na policji także zgube i wygrała /

Stronka tickercentral działa :cool3:

No ide dzisiaj zgłosić najwyżej jak znajde to go spale hehehhehehe a wyrobie sobie wreszcie nowy :cool3: :cool3: :cool3: wniosek o zgubę juz wypełniłam

A to nie wiem czemu w podpisie jest Krzyżyk a nie możesz sobie zmienić ? hehehehe

Posted

No ide dzisiaj zgłosić najwyżej jak znajde to go spale hehehhehehe a wyrobie sobie wreszcie nowy :cool3: :cool3: :cool3: wniosek o zgubę juz wypełniłam

A to nie wiem czemu w podpisie jest Krzyżyk a nie możesz sobie zmienić ? hehehehe

No i bedziesz miała sliczny malutki dowodzik ze zdjeciem prosto z toni wodnej ;) Taki jeszcze łatwiej zgubic :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No i bedziesz miała sliczny malutki dowodzik ze zdjeciem prosto z toni wodnej ;) Taki jeszcze łatwiej zgubic :evil_lol:

Racja co racja :) :) własnie wróciłam z Urzedu stałam ponad godzine :angryy: ale przynajmniej zgłosiłam zgubienie dowodu :) no i teraz trzeba wyrobić nowy.

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Sylwus :multi:

Witam Pika :) i oczywiście wszystkich :) oficjalnie mówie że Coca- Cola mamusia mojego Gryfiniątka ma cieczkę :multi: :multi: :multi: więc coraz bliżej do nowego bąbelka :)

Ps Najnowsze dane: Coca-Cola jedzie w środe na randke- doczekałam się :) :) :) a czekam juz od konca listopada tamtego roku - moja cierpliwość jest wynagrodzona :) trzymajcie kciuki aby wszystko dobrze poszło :) aby taki bąbelek się urodził :)

Posted

oficjalnie mówie że Coca- Cola mamusia mojego Gryfiniątka ma cieczkę :multi: :multi: :multi: więc coraz bliżej do nowego bąbelka :)

Ps Najnowsze dane: Coca-Cola jedzie w środe na randke- doczekałam się :) :) :) a czekam juz od konca listopada tamtego roku - moja cierpliwość jest wynagrodzona :) trzymajcie kciuki aby wszystko dobrze poszło :) aby taki bąbelek się urodził :)

Cześć Sylwia :)
Super.Teraz trzeba trzymać kciuki za udaną randkę.I później tylko czekać na bąbelka.

Posted

misiaczek napisał(a):
Cześć Sylwia :)
Super.Teraz trzeba trzymać kciuki za udaną randkę.I później tylko czekać na bąbelka.

Nioooooooooo :) najsmieszniejsze że róznica pomiedzy Tekilą a Gryfonikiem to około 30 kilo ciekawe kto kogo bedzie bronił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To na pewno :lol: :lol: :lol: :lol: Przynajmniej tak wszyscy nie będa podchodzili jak będę szła z obyma bo jednak Tekila to popularny nie jest do głaskania ;) ale przynajmniej będe uczyła małego że duże psy to nie obiekty grozy ;)

Posted

Dwa psy to już sfora:).Np moje odkąd są razem,to inne psy są im zupełnie obojętne.A wręcz zrobiły się takie dzikusy,że jak inny pies próbuje się do nich zbliżyć, to mogą futro przetrzepać.Dlatego staram się ostatnio nie zabierać ich jak idę do mamy i wiem,że tam bedzie też moja siostra z boksiem.Bo on chce się z nimi bawić( ma 9 miesięcy) a te moje wariaty jak tylko się do nich zbliży to go atakują.Rozmawiając z ludźmi,którzy maja więcej niż jednego psa,podobno często się zdarza,że nie tolerują innych, poza swoim stadem.
W sumie to jestem zadowolona,bo jak latają luzem w lasku i zobaczą innego psa,to nie lecą i nie zaczepiają.

Posted

misiaczek napisał(a):
Dwa psy to już sfora:).Np moje odkąd są razem,to inne psy są im zupełnie obojętne.A wręcz zrobiły się takie dzikusy,że jak inny pies próbuje się do nich zbliżyć, to mogą futro przetrzepać.Dlatego staram się ostatnio nie zabierać ich jak idę do mamy i wiem,że tam bedzie też moja siostra z boksiem.Bo on chce się z nimi bawić( ma 9 miesięcy) a te moje wariaty jak tylko się do nich zbliży to go atakują.Rozmawiając z ludźmi,którzy maja więcej niż jednego psa,podobno często się zdarza,że nie tolerują innych, poza swoim stadem.
W sumie to jestem zadowolona,bo jak latają luzem w lasku i zobaczą innego psa,to nie lecą i nie zaczepiają.

To git :) Właściwie to Tekila jak jest w lesie to wogóle nie podchodzi do psów no chyba że na widoku ładna suczka jest :cool3: :cool3: :cool3: a tak całkowita zlewka najważniejsze że ma piłeczke lub patyczek reszta się nie liczy. Już czasem mnie to irytuje bo co jestem na wybiegu to ten szczeka aby mu łaskawie piłeczke rzucić a z psami to bawić niet :roll: :roll: :roll:

Posted

cześć Sylwia !

Super wiadomość ! :multi: Będziemy trzymac kciuki za udaną randkę .
Sylwia, wierze ,że Twoje oczekiwanie będzie nagrodzone.:loveu:

Posted

Misia dokładnie to samo.Jak jest patyczek,to jest szczęsliwa.Sotek natomiast to taki biegacz.Jak wystartuje w lesie,to biega,obsikuje drzewa,dalej biega,dalej obsikuje i tak cały spacer :lol:.No i jak tak biega,to znika mi momentami z oczu a Misia nie odejdzie ode mnie dalej niż 3 metry(chyba,że patyczek goni,ale to i tak ogląda się czy jestem dla niej widoczna).

Posted

misiaczek napisał(a):
Misia dokładnie to samo.Jak jest patyczek,to jest szczęsliwa.Sotek natomiast to taki biegacz.Jak wystartuje w lesie,to biega,obsikuje drzewa,dalej biega,dalej obsikuje i tak cały spacer :lol:.No i jak tak biega,to znika mi momentami z oczu a Misia nie odejdzie ode mnie dalej niż 3 metry(chyba,że patyczek goni,ale to i tak ogląda się czy jestem dla niej widoczna).

Extra :multi: :multi: mam nadzieje że moje tak będą się pilnować :)

Posted

Sylwia wspaniala wiadomosc:multi: trzymamy kciuki zeby kawaler z ktorym ma sie spotkac Coca-cola przypadl jej do gustu:cool3: a potem bedziemy trzymac kciuki za dobrze rozwijajace sie fasolki w brzuszku mamy :multi: a potem bedziemy trzymac kciuki za malego bąbla zeby rusl szybciutko i zeby trafil do ciebie :multi: a potem bedziemy trzymac kciuki za Tekilka zeby polubil malego łóbuza w domu:multi: ale nas kciuki rozbola:lol: