misiaczek Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: extra tygrysia rodzinka . Gratuluję pomysłów.Świetne.:klacz: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Co do tygrysków - szcześliwa rodzinka ;) niesamowite, jaki ten Tekilka odważny :multi: Ś W I E T N E !!! :klacz::klacz::klacz: Quote
sylwiaskalska Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):niesamowite, jaki ten Tekilka odważny :multi: Ś W I E T N E !!! :klacz::klacz::klacz: Ciesze że się podoba :) Quote
sylwiaskalska Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):przeciez one go pożrą :shock: Chłopak da sobie rade ;) :evil_lol: :evil_lol: Zapraszam tez na forum o rasie Gryfonik :) Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Witam :) o to moja najnowsza przeróbka :) ale się chwale hahahahha Quote
Mi. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Sylwia na wagarach :cool3: a ja to co? :lol: z religii się zerwałam :multi: :razz: Quote
sylwiaskalska Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Sylwia na wagarach :cool3: Nie na wagarach a chciłabym :) tylko cały czas tłumacze książkę bo przyszła :) Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Nie na wagarach a chciłabym :) tylko cały czas tłumacze książkę bo przyszła :) :po rany ....to do lipca ci zejdzie ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::po rany ....to do lipca ci zejdzie ;) He he akuraśnie :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 sylwiaskalska napisał(a):He he akuraśnie :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)a potem to już będą prace praktyczne :pz psim oryginałem Quote
sylwiaskalska Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)a potem to już będą prace praktyczne :pz psim oryginałem Niooooooooooooooooooooo :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Oj Sywia to Ty zapracowana jestes :razz: I jeszcze te przerobeczki :razz: Quote
LAZY Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 misiaczek napisał(a):Pozdrawiamy ;) Przyznam szczerze ze to zdjecie mnie rozbroilo! Quote
Mi. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 misiaczek napisał(a):Pozdrawiamy ;) hahahahahaahahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 HAhahahaa z poczatku nie widzialam co jest na tym ostatnim zdjeciu :grin: Wspaniale przerobeczki! Quote
sylwiaskalska Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 misiaczek napisał(a):Pozdrawiamy ;) No no Misiaczek twoja przeróbka mnie powaliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 anetta napisał(a):HAhahahaa z poczatku nie widzialam co jest na tym ostatnim zdjeciu :grin: Wspaniale przerobeczki! Jak to nie widać???:crazyeye: To moja dzika Misia-buldozek francuski ;) :evil_lol: we własnej osobie :evil_lol:. sylwiaskalska napisał(a):No no Misiaczek twoja przeróbka mnie powaliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Dzika Misia zrobiła furorę w necie ;) :lol:.Znajomi,którym wysłałam przeróbeczkę,bardzo sie śmiali :mad:.Ciekawe dlaczego??? ;) :lol:. Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 misiaczek napisał(a):Jak to nie widać???:crazyeye: To moja dzika Misia-buldozek francuski ;) :evil_lol: we własnej osobie :evil_lol:. Dzika Misia zrobiła furorę w necie ;) :lol:.Znajomi,którym wysłałam przeróbeczkę,bardzo sie śmiali :mad:.Ciekawe dlaczego??? ;) :lol:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ciekawe co ich tak śmieszy ;):lol::lol::lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ciekawe co ich tak śmieszy ;):lol::lol::lol: Cześć Ala no też się zastanawiam co :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :) Quote
Recommended Posts