Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja oglądałam wczoraj .Ale juz drugi raz.Za pierwszym nie wiedziałam ,że to gryfonik ;). Wczoraj się przyjrzałam i zastanawiam się jaki mi sie bardziej podoba,wytrymowany czy nie :lol:.Ale chyba wytrymowany,bo uwydatnia to piękne pyszczydło z brodą.A temu grajacemu w filmie, trudno było dopatrzeć sie tej brody,tyle futra miał.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']u Paulinki już pooglądałam ;)

Ale tu też wkleje a co tam :) nie ma to jak patyczek :)

Moje ulubione :)

ten labek miałe pielna czarna szatę aż smoła :)

No ale mój tez uparciuszek :)

Posted

Super foteczki :).
I te ze spotkanka piesków i ta ostatnia :).
W Zielonej Górze też jak na Alasce.Sypie od wczorajszego wieczora.Sotek po porannym spacerku wyglądał jak bałwanek i topił się w sniegu ;).

Posted

Co u nas na bieżąco mozecie zobaczyc w TV :evil_lol:
Sylwia ale za to jak pięknie :multi:
Tekila jest doskonale wychowany Lilith przesyła ucalowania :loveu:

Posted

Cześć Sylwia !

U nas też w dalszym ciągu zima nie odpuszcza. :angryy:Rano zaliczyliśmy spacerek przy padającym śnieżku.

Pięknie ufociłaś szadż na drzewach ,lubię takie widoczki.:loveu:

Fajne foteczki ze spotkanka. :loveu: Widzę, że psiaki upatrzyły sobie tego samego kija .

miłego dnia !

Posted

Alka napisał(a):
Fajne foteczki ze spotkanka. :loveu: Widzę, że psiaki upatrzyły sobie tego samego kija .miłego dnia !

Wiesz ja tez lubie zime ale nie pół roku :lol::lol::lol::lol: a co do kijka to wiesz jaki jest najlepszy - to najbardziej obśliniony, pogryziony itd ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Wiesz ja tez lubie zime ale nie pół roku :lol::lol::lol::lol: a co do kijka to wiesz jaki jest najlepszy - to najbardziej obśliniony, pogryziony itd ;)Sylwia bo u nas w Polsce to tak jak na Syberi dzjesiat mjesiacy zima a patom ljeto i ljeto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to cudowny widoczek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a to cudowny widoczek

To widoczek z pracki mojej ale siedzę tyłem do okna więc czasami to nie wiem jaka wogóle jest pogoda przez cały dzień, później mówią mi : "ty ale pada" a ja na to: "pada?" :lol: :lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
To widoczek z pracki mojej ale siedzę tyłem do okna więc czasami to nie wiem jaka wogóle jest pogoda przez cały dzień, później mówią mi : "ty ale pada" a ja na to: "pada?" :lol: :lol:
:evil_lol::evil_lol:niech żyje spostrzegawczosć , ja mam w sali prawie 2 ściany okien prawie do sufitu i też czasem dopiero kiedy z niej wyjdę na korytarz i widzę ludzi z parasolami albo zaśniezonych zaczynam jarzyć jaka jest pogoda :oops:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:niech żyje spostrzegawczosć , ja mam w sali prawie 2 ściany okien prawie do sufitu i też czasem dopiero kiedy z niej wyjdę na korytarz i widzę ludzi z parasolami albo zaśniezonych zaczynam jarzyć jaka jest pogoda :oops:

ach nie ma co kobieta potrafi zdolne jestescie :D :p :eviltong:

Posted

XXL napisał(a):
ach nie ma co kobieta potrafi zdolne jestescie :D :p :eviltong:

haha a ty juz sie czepiasz :eviltong: sam siedzisz caly dzien przy oknie a z biednych zapracowanych dziewczyn sie smiejesz :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
haha a ty juz sie czepiasz :eviltong: sam siedzisz caly dzien przy oknie a z biednych zapracowanych dziewczyn sie smiejesz :shake:

ale czy ja sie smieje oj nie ja tam grzeczny jestem hahaha :diabloti: :eviltong: