misiaczek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ja oglądałam wczoraj .Ale juz drugi raz.Za pierwszym nie wiedziałam ,że to gryfonik ;). Wczoraj się przyjrzałam i zastanawiam się jaki mi sie bardziej podoba,wytrymowany czy nie :lol:.Ale chyba wytrymowany,bo uwydatnia to piękne pyszczydło z brodą.A temu grajacemu w filmie, trudno było dopatrzeć sie tej brody,tyle futra miał. Quote
sylwiaskalska Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Misia masz racje lepiej wyglają te Gryfoniki które są trymowane ale Verdel i tak jest Niezły :) :loveu: Quote
XXL Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :p ;] ale super sa te fasolki ja chyba zamowie slonecznik :) Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Filmik widziałam i za 1 razem też nie pokojarzyłam że to gryfonik:oops: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Nieskromnie upomnę sie o nowe fotki Tekiego :razz: Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Nieskromnie upomnę sie o nowe fotki Tekiego :razz: Oj by były ale nie przychodza mi zdjęcia od Paulinki :( więc w poniedziałek dopiero będą :( Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Filipek napisał(a):Oj jak szkoda... Teki to taki śliczny piesek... :loveu: Nie mogę doczekać się poniedziałku:p :eviltong: Dziękuje za komplemencik :) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Oj by były ale nie przychodza mi zdjęcia od Paulinki :( więc w poniedziałek dopiero będą :(u Paulinki już pooglądałam ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']u Paulinki już pooglądałam ;) Ale tu też wkleje a co tam :) nie ma to jak patyczek :) Moje ulubione :) ten labek miałe pielna czarna szatę aż smoła :) No ale mój tez uparciuszek :) Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Dziś oczywiście w Szczecinie jak na Alasce - ja tęsknie za latem :placz: Gdzie Lato ? :mad: Quote
misiaczek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Super foteczki :). I te ze spotkanka piesków i ta ostatnia :). W Zielonej Górze też jak na Alasce.Sypie od wczorajszego wieczora.Sotek po porannym spacerku wyglądał jak bałwanek i topił się w sniegu ;). Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Co u nas na bieżąco mozecie zobaczyc w TV :evil_lol: Sylwia ale za to jak pięknie :multi: Tekila jest doskonale wychowany Lilith przesyła ucalowania :loveu: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Sylwia ! U nas też w dalszym ciągu zima nie odpuszcza. :angryy:Rano zaliczyliśmy spacerek przy padającym śnieżku. Pięknie ufociłaś szadż na drzewach ,lubię takie widoczki.:loveu: Fajne foteczki ze spotkanka. :loveu: Widzę, że psiaki upatrzyły sobie tego samego kija . miłego dnia ! Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Alka napisał(a):Fajne foteczki ze spotkanka. :loveu: Widzę, że psiaki upatrzyły sobie tego samego kija .miłego dnia ! Wiesz ja tez lubie zime ale nie pół roku :lol::lol::lol::lol: a co do kijka to wiesz jaki jest najlepszy - to najbardziej obśliniony, pogryziony itd ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Wiesz ja tez lubie zime ale nie pół roku :lol::lol::lol::lol: a co do kijka to wiesz jaki jest najlepszy - to najbardziej obśliniony, pogryziony itd ;)Sylwia bo u nas w Polsce to tak jak na Syberi dzjesiat mjesiacy zima a patom ljeto i ljeto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to cudowny widoczek Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a to cudowny widoczek To widoczek z pracki mojej ale siedzę tyłem do okna więc czasami to nie wiem jaka wogóle jest pogoda przez cały dzień, później mówią mi : "ty ale pada" a ja na to: "pada?" :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 sylwiaskalska napisał(a):To widoczek z pracki mojej ale siedzę tyłem do okna więc czasami to nie wiem jaka wogóle jest pogoda przez cały dzień, później mówią mi : "ty ale pada" a ja na to: "pada?" :lol: :lol::evil_lol::evil_lol:niech żyje spostrzegawczosć , ja mam w sali prawie 2 ściany okien prawie do sufitu i też czasem dopiero kiedy z niej wyjdę na korytarz i widzę ludzi z parasolami albo zaśniezonych zaczynam jarzyć jaka jest pogoda :oops: Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:niech żyje spostrzegawczosć , ja mam w sali prawie 2 ściany okien prawie do sufitu i też czasem dopiero kiedy z niej wyjdę na korytarz i widzę ludzi z parasolami albo zaśniezonych zaczynam jarzyć jaka jest pogoda :oops: ach nie ma co kobieta potrafi zdolne jestescie :D :p :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 XXL napisał(a):ach nie ma co kobieta potrafi zdolne jestescie :D :p :eviltong: No ba my jesteśmy bardzo zdooooolne :) Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 XXL napisał(a):ach nie ma co kobieta potrafi zdolne jestescie :D :p :eviltong: haha a ty juz sie czepiasz :eviltong: sam siedzisz caly dzien przy oknie a z biednych zapracowanych dziewczyn sie smiejesz :shake: Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 evaxon napisał(a):haha a ty juz sie czepiasz :eviltong: sam siedzisz caly dzien przy oknie a z biednych zapracowanych dziewczyn sie smiejesz :shake: ale czy ja sie smieje oj nie ja tam grzeczny jestem hahaha :diabloti: :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 XXL napisał(a):ale czy ja sie smieje oj nie ja tam grzeczny jestem hahaha :diabloti: :eviltong: tak tak grzeczny :p Quote
sylwiaskalska Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Chwale się dzisiaj taki bukiet dostałam od szefa :) Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Sylwia ;) ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Recommended Posts