Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Sylwia, miłego pączusiowego dzionka ! :loveu: Śliczne foteczki i fajne filmiki,:loveu: widzę,że ostatnio pieski lubią się kaczorkami bawić:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] uroczy pyszczuś, tylko cmokać :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dziękuje :) Aluś to jego najlepsza zabaweczka teraz nawet śpi z nią :) Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 :):):) alicjo a jak te cudeńko chrapie ;) aż telewizor trzeba zgłaśniać :) Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 sylwiaskalska napisał(a)::):):) alicjo a jak te cudeńko chrapie ;) aż telewizor trzeba zgłaśniać :) hahahahah nic tylko miec kino domowe hahaha :D :p :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 No to wklejam mojego bąbla Moje miłości :) Moje dwie miłości Śpiący książe Oraz czekanie na Wiosne Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To Tygryski lubią najbardziej :p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Oj tak wtedy to on może tak leżec godzinami :lol: Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień doberek !:multi: Śpiąco- przeciągający się Tekilka cudowny.:loveu: Zawsze mnie śmieszy jak psiaki przybierają przedziwne pozy w legowiskach i nieraz nie starcza miejsca na głowę :lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dzień Doberek :) Acha ogladajcie dzisiaj film na TVP1 jest "Lepiej być nie może" o godzinie 20:00 tam wystepuje właśnie Gryfonik :) Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 z przyjemnością zobaczę Gryfonika:multi:, bo przyznam się szczerze, że nie miałam okazji zobaczyc tej rasy :oops:(oprócz fot ) Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alka']z przyjemnością zobaczę Gryfonika:multi:, bo przyznam się szczerze, że nie miałam okazji zobaczyc tej rasy :oops:(oprócz fot ) Aluś kliknij w to http://www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html i kliknij na Gryfoniki i tam zobaczysz mniej więcej jak wygladają tylko w Stanach wiekszosc ma obciete ogonki i uszy. Tam chyba Yorki także są :) Mój jest w grupie TOY : Brussels Griffon Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dzień Doberek :) Acha ogladajcie dzisiaj film na TVP1 jest "Lepiej być nie może" o godzinie 20:00 tam wystepuje właśnie Gryfonik :);) juz zaznaczyłam na kartce na TV:evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Oraz czekanie na Wiosne Ojjj....aby parapet się nie zarwał od tego czekania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Synoptycy mówią,że w tym roku ma być długa zima ;). Quote
XXL Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 misiaczek napisał(a):Ojjj....aby parapet się nie zarwał od tego czekania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Synoptycy mówią,że w tym roku ma być długa zima ;). hahah e tam pokasz ktorzy to , to tekila sie z nimi rosprawi :D Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 A teraz pokazuje moją magiczną fasolkę I fasolka po weekendzie :) bo zdjęcia te pierwsze robione w piatek więc rośnie jak szalona :) Fasolkę kupiłam z tej strony http://www.kopalniaprezentow.pl/szczegoly.php?/0/27/327/ ,są extra tam prezenty i moge zapewnić że na fasolce jak widac naprawdę są napisy :) a jak to się robi nie wiem wyrasta razem z napisem :) Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 bardzo oryginalna fasolka :loveu: stronkę dodałam sobie do zakładek ,może sie przydac, dzięki !:buzi: gryfoniki też zobaczyłam, super!:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Alka napisał(a):bardzo oryginalna fasolka :loveu: stronkę dodałam sobie do zakładek ,może sie przydac, dzięki !:buzi: gryfoniki też zobaczyłam, super!:loveu: No fasolka też mi się podoba a filmiki są naprawdę fajne szczególnie ostateczny występ na najlepszego psa wystawy - codo :) Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ale extra fasolka :multi::multi::multi: Quote
LAZY Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Fasolka extra! A co do dóch miłosci to przyznasz chyba ze ta bardziej włochata to pierwsza milosc co?:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: Quote
sylwiaskalska Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='LAZY']Fasolka extra! A co do dóch miłosci to przyznasz chyba ze ta bardziej włochata to pierwsza milosc co?:cool3: No ba pewnie ze ierwsza miłość to Tekila. Acha ogladaliście wczoraj film na TVP1 Jeszcze bardziej się utwierdziłam że moją trzecią miłością to Gryfonik :) Madzia jaka gustowna spineczka :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts