Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
zapewne ciekawie ale myśle, że pozytywnie fajnie ze sie tekila moze na małym sąsiedzie wprawiać w rolę :evil_lol:

Oj tak :) nade mną jest mała shih tzu mała też się do niego wyrywa ale oczywiście Pani sunie na rączki i krzyk :angryy: ach szkoda gadać ale to taki typ "blondyny" jej mąż oczywiście jak idzie to nic Tekila wacha małą a ta żona mówi o matko zje psine.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mamusia Twojego przyszłego dzieciątka jest przepiękna :loveu:.Dzidziuś też napewno taki bedzie :iloveyou:.
Sylwia nie pamietam, czy juz pisałaś kto bedzie tatusiem Twojego dzieciaczka???

Tylko całować tą śliczną,siwą mordkę :calus:.

Posted

Witajcie !:multi:

Tekilka superową minkę zrobił :loveu:...oczęta zaspane, jakby chciał powiedzieć "jestem taki niewyspany "

Sylwia, sama jestem ciekawa jak ułożą się relacje między psiakami. Widziałam fotkę przyszłej mamusi, śliczna ...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Patka napisał(a):
Sylwia ale Twój maluch będzie miał sierśc jak mausia bo te sa chyba gładkie patrzę na mamcie?? jakie sa ich odmianiy?? fachowo nazwane :oops:

Patuś juz wszystko pisze ja najprawdopodobnie będe miałą Gryfonika belgijskiego czyli czarna szata albo podpalana
a wyglada on tak - klikaj w mianiaturki

Są też o szacie brązowej , rudej - taki nazywa się brukselski

No i Brabanty - czyli gładkowłose

Ciekawą rzecza jest ze te wszystkie trzy odmiany mogą się mieszac czyli może być taka kombinacja : ojciec brabannt a mama brukselką

Ale jeszcze ciekawiej że tak naprawde to loteria co wyjdzie. Bo w takich kombinacjach moga wyjsć wszystkie trzy odmiany.Dopiero po 3 lub 4 tygodniach od urodzin wiadomo jakie pieski mają sierść czy gładką czy szorstką.

Najlepiej wiadomo jak jest krycie Brabant+Brabant= wtedy własnie wychodzą same gladkie ale zdarzają się wyjątki. Wieć to wielka loteria :)

Posted

Patka napisał(a):
Lizuzs ze mnie ale faktycznie takze mi sie najbardziej podba brukselski :) niesamowite fajne jajeczka z niespodzianka :)

E tam lizus :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale fajnie tak poznawac nową rasę :) wiesz ja kiedyś wogóle nie miałam o nich pojęcia ale moge ci powiedziec że są takie też hodowle które nie maja pojęcia o hodowli Gryfoników a je mają. Prześle ci na privat póxniej najgorsze wg mnie hodowle i najlepsze

Posted

Patka napisał(a):
Sylwia dzięki ale będziesz miała fajnie na spaceach sto pytań do i wymyslanie niestowrzonych ras przez przychylnych przechodniów :evil_lol:

Jak dobrze ze będe miała okazje usłyszec kilka takich komentarzy:lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Cześć Paulinka :) pewnie ty to masz wogóle pierwszeństwo w mizianiu bąbla i wogóle :)

a ja to co ??:mad: ja tez bede chcial przytulic takiego bobaska :D:p

Posted

XXL napisał(a):
a ja to co ??:mad: ja tez bede chcial przytulic takiego bobaska :D:p

Tu potrzeba delikatnych kobiecych dłoni a nie męskich łap!:angryy:

Posted

:lol: :lol: :lol: No własnei Tomek tu trzeba delikatności :evil_lol: :evil_lol:

To ja wstawiam swojego łobuza :)
Przygotowanie do spaceru :)

Najważniejsze to wtopić się w otoczenie :p

Ocho chyba ktos idzie ?

ale ja tak prosze zostańmy jeszcze

Po powrocie cosik zgłodniałem

No i czas zabawy :)

Ostatnio najlepsza zabawka

Oraz czas odpoczynku :)

Później wgram filmiki :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: No własnei Tomek tu trzeba delikatności :evil_lol: :evil_lol:

To ja wstawiam swojego łobuza :)
Przygotowanie do spaceru :)

Najważniejsze to wtopić się w otoczenie :p

Ocho chyba ktos idzie ?

ale ja tak prosze zostańmy jeszcze

Po powrocie cosik zgłodniałem

No i czas zabawy :)

Ostatnio najlepsza zabawka

Oraz czas odpoczynku :)

Później wgram filmiki :)

hahaha ok sylwia bede go tulic i glaskac delikatnie to moge moge moge hahahah :D