sylwiaskalska Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Patka napisał(a):zapewne ciekawie ale myśle, że pozytywnie fajnie ze sie tekila moze na małym sąsiedzie wprawiać w rolę :evil_lol: Oj tak :) nade mną jest mała shih tzu mała też się do niego wyrywa ale oczywiście Pani sunie na rączki i krzyk :angryy: ach szkoda gadać ale to taki typ "blondyny" jej mąż oczywiście jak idzie to nic Tekila wacha małą a ta żona mówi o matko zje psine. Quote
misiaczek Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Mamusia Twojego przyszłego dzieciątka jest przepiękna :loveu:.Dzidziuś też napewno taki bedzie :iloveyou:. Sylwia nie pamietam, czy juz pisałaś kto bedzie tatusiem Twojego dzieciaczka??? Tylko całować tą śliczną,siwą mordkę :calus:. Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witajcie !:multi: Tekilka superową minkę zrobił :loveu:...oczęta zaspane, jakby chciał powiedzieć "jestem taki niewyspany " Sylwia, sama jestem ciekawa jak ułożą się relacje między psiakami. Widziałam fotkę przyszłej mamusi, śliczna ...:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Hey Aluniu :) No to wielka dla mnie tez zagadka :) ale co tam :) jestem dobrej myśli. Jeszcze gdzieś 4 tygodnie i randka będzie :) a tu wstawiam maluszki z innej hodowlii :) czyli tej :) :multi: http://nibylandia.republika.pl/szczenieta.html Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Sylwia ale Twój maluch będzie miał sierśc jak mausia bo te sa chyba gładkie patrzę na mamcie?? jakie sa ich odmianiy?? fachowo nazwane :oops: Quote
sylwiaskalska Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Patka napisał(a):Sylwia ale Twój maluch będzie miał sierśc jak mausia bo te sa chyba gładkie patrzę na mamcie?? jakie sa ich odmianiy?? fachowo nazwane :oops: Patuś juz wszystko pisze ja najprawdopodobnie będe miałą Gryfonika belgijskiego czyli czarna szata albo podpalana a wyglada on tak - klikaj w mianiaturki Są też o szacie brązowej , rudej - taki nazywa się brukselski No i Brabanty - czyli gładkowłose Ciekawą rzecza jest ze te wszystkie trzy odmiany mogą się mieszac czyli może być taka kombinacja : ojciec brabannt a mama brukselką Ale jeszcze ciekawiej że tak naprawde to loteria co wyjdzie. Bo w takich kombinacjach moga wyjsć wszystkie trzy odmiany.Dopiero po 3 lub 4 tygodniach od urodzin wiadomo jakie pieski mają sierść czy gładką czy szorstką. Najlepiej wiadomo jak jest krycie Brabant+Brabant= wtedy własnie wychodzą same gladkie ale zdarzają się wyjątki. Wieć to wielka loteria :) Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Lizuzs ze mnie ale faktycznie takze mi sie najbardziej podba brukselski :) niesamowite fajne jajeczka z niespodzianka :) Quote
sylwiaskalska Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Patka napisał(a):Lizuzs ze mnie ale faktycznie takze mi sie najbardziej podba brukselski :) niesamowite fajne jajeczka z niespodzianka :) E tam lizus :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajnie tak poznawac nową rasę :) wiesz ja kiedyś wogóle nie miałam o nich pojęcia ale moge ci powiedziec że są takie też hodowle które nie maja pojęcia o hodowli Gryfoników a je mają. Prześle ci na privat póxniej najgorsze wg mnie hodowle i najlepsze Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Sylwia dzięki ale będziesz miała fajnie na spaceach sto pytań do i wymyslanie niestowrzonych ras przez przychylnych przechodniów :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Patka napisał(a):Sylwia dzięki ale będziesz miała fajnie na spaceach sto pytań do i wymyslanie niestowrzonych ras przez przychylnych przechodniów :evil_lol: Jak dobrze ze będe miała okazje usłyszec kilka takich komentarzy:lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 LAZY napisał(a):Jak dobrze ze będe miała okazje usłyszec kilka takich komentarzy:lol: Cześć Paulinka :) pewnie ty to masz wogóle pierwszeństwo w mizianiu bąbla i wogóle :) Quote
XXL Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Cześć Paulinka :) pewnie ty to masz wogóle pierwszeństwo w mizianiu bąbla i wogóle :) a ja to co ??:mad: ja tez bede chcial przytulic takiego bobaska :D:p Quote
LAZY Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 XXL napisał(a):a ja to co ??:mad: ja tez bede chcial przytulic takiego bobaska :D:p Tu potrzeba delikatnych kobiecych dłoni a nie męskich łap!:angryy: Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 LAZY napisał(a):Tu potrzeba delikatnych kobiecych dłoni a nie męskich łap!:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:subtelna kobieca odpowiedź Quote
XXL Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 LAZY napisał(a):Tu potrzeba delikatnych kobiecych dłoni a nie męskich łap!:angryy: hahaha a co ja go polamiem :) nie nie :) :p Quote
Patka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ale mozeszmu sierśc wysrupać a tego Syliwa by nie chciała :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 LAZY napisał(a):Jak dobrze ze będe miała okazje usłyszec kilka takich komentarzy:lol::roll:i będziesz sobie mogła pomiziać maleństwo Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 :lol: :lol: :lol: No własnei Tomek tu trzeba delikatności :evil_lol: :evil_lol: To ja wstawiam swojego łobuza :) Przygotowanie do spaceru :) Najważniejsze to wtopić się w otoczenie :p Ocho chyba ktos idzie ? ale ja tak prosze zostańmy jeszcze Po powrocie cosik zgłodniałem No i czas zabawy :) Ostatnio najlepsza zabawka Oraz czas odpoczynku :) Później wgram filmiki :) Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Cz II No i filmiki jak Tekila lubi biegać :) czyli normalne zachowanie każdego boksera :) Quote
Patka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Śpiącze nózki sarenki bambi mnie rozbroiły :lol: on jest uroczy :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Patka napisał(a):Śpiącze nózki sarenki bambi mnie rozbroiły :lol: on jest uroczy :loveu: No to takie duże dziecko :) :loveu: Tylko by się przytulał i przytulał :) Quote
misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Sylwia świetne fotki i filmiki, świetnego psa :loveu:. Dzięki za pączuszki w mojej galerii :kiss_2:. Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dziękuje Misiu :loveu: teraz szykuje nam się spacerek w sobotkę to popstrykam troche fajnych fotek :) Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: No własnei Tomek tu trzeba delikatności :evil_lol: :evil_lol: To ja wstawiam swojego łobuza :) Przygotowanie do spaceru :) Najważniejsze to wtopić się w otoczenie :p Ocho chyba ktos idzie ? ale ja tak prosze zostańmy jeszcze Po powrocie cosik zgłodniałem No i czas zabawy :) Ostatnio najlepsza zabawka Oraz czas odpoczynku :) Później wgram filmiki :) hahaha ok sylwia bede go tulic i glaskac delikatnie to moge moge moge hahahah :D Quote
Recommended Posts