Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Całuski dla wszystkich :) ale słodziak !:loveu::loveu::loveu: Super foteczki !:multi: Fajny teren macie na zabawę z psiakami.Pewnie takie spotkanka mnóstwo frajdy przynoszą i Wam i psiakom. Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Oj tak tałe sprawozdanie ze spotkania jest tutaj w temacie Lazy :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10801&page=340 Na takich spotkaniach jest extra :) a na wybiegu są zawsze z 20 psów i jakoś nikt się nie gryzie - Czary mary :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak serio to właściciele pilnuje swoje pociechy :) Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dzień doberek ! :multi: Miło widzieć Tekilkę z rana.:loveu::loveu::loveu: U Was dalej taka ładna , słoneczna pogoda ? :roll: Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Aluś u nas okropnie dzisiaj, plucha sama zobacz :( Chlapa i kałuże - normalnie potop Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Aluś u nas okropnie dzisiaj, plucha sama zobacz :( Chlapa i kałuże - normalnie potop u Was plucha i kałuze, a nas znowu zima zasypuje :shake: :shake: i tak źle i tak nie dobrze :shake: a Tekilek słodziachny :loveu: Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a u nas coraz więcej śniegu przybywa, nic tylko pada i pada...a przez to wstrętne wiatrzycho jest baaardzo nieprzyjemnie na dworku :cool3: pozdrawiamy Was cieplutko ! Quote
Patka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 U nas +2 sniegu cosik napdałao kaczki pasa sie przed blokiem a ja musze z psem iśc na dłuższy spacer.... jest słabo ze tak sie wyraże... Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Poprostu dziewczyny tęsknimy za latem :) Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ale sliczne :multi: a to malenstwo to bardzo male :hmmmm: :evil_lol: Sylwiu sliczny masz plaszczyk :cool3: hahaha :shock: nie niezle.. ahaha Tekilka Ty wariacie kochany!! :lol: :loveu: Moj pycholek slodziutki, fafulki kochaniutkie :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mrowka'] Ale sliczne :multi: a to malenstwo to bardzo male :hmmmm: :evil_lol: Sylwiu sliczny masz plaszczyk :cool3: hahaha :shock: nie niezle.. ahaha Tekilka Ty wariacie kochany!! :lol: :loveu: Moj pycholek slodziutki, fafulki kochaniutkie :loveu: :loveu: Dziękuje co do płaszczyka- też mi się podoba :cool3: :lol: Te maleństwo to okazła się ze to mojego kolegi ma dopiero 11 miesięcy a już wielkolud :) a to są jego zdjęcia inne A to Paulinka czyli Lazy z maluchem :) XXL Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :loveu:ale kociak ;) ale miał wzięcie ten mały mastiff :razz: Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Alicjo bo my się od razy dorwałyśmy się za zdjęcia z mastifkiem :) :oops: wogóle to ma się respekt przed takim, wiesz że łagodny ale jednak masz taką niepewność. A "kociaka" mam a co :cool3: :cool3: :lol: on uwielbia patrzeć tak, a że mam strasznie szeroki parapet to cawniak wskakuje na krzesło i na parapet. :) Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ozzy ostatnio wpadł na pomysł :angryy:żeby wejść na ławeczkę na balkonie / na 4 piętrze :angryy:/ o wchodzeniu na parapet jeszcze jakoś nie pomyślał :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 haha pierwsza mysl, ale musi byc wielgachny... bo Tekilka taki malutki :evil_lol: :evil_lol: Dopiero pozniej zobaczylam ze Tekilce tylko nozki widac :lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Jaki pomysłowy Ozzy :lol: :lol: . Parapecik jednak bezpieczniejszy :) no i pod kaloryferkiem więc w tyłeczek grzeje ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mrowka'] haha pierwsza mysl, ale musi byc wielgachny... bo Tekilka taki malutki :evil_lol: :evil_lol: Dopiero pozniej zobaczylam ze Tekilce tylko nozki widac :lol: :lol: :lol: :lol: Ten mały szkrab koło mastifka to nie Tekilka tylko amstafka 4 miesięczna :lol: mojemu własnie widac tylko nóżki Quote
Agga Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Sylwia co ty na oknie trzymasz?:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Agga']Sylwia co ty na oknie trzymasz?:eviltong: Jak to co?- kotka :cool3: :evil_lol::cool1: [quote name='Alicjarydzewska']Hej Teki Alicja od Tekiego :) Quote
misiaczek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Sylwia, fajnie że odwiedziłaś galerię Misi i Sotka i że Ci się podoba :loveu:. Twoja tez jest extra :angel:.Nie mogę doczekać się, aż zawiata w niej gryfonik :lol:. Quote
sylwiaskalska Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Ja tez nie mogę się doczekać nawet postanowiłam że nauczę się trymowania a co raz się żyje Acha a tu mozesz zobaczyć filmik o Gryfonikach i o swoich bąblach też :) http://www.westminsterkennelclub.org...eed/index.html pozdrowienia od pieszczocha :) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Sylwia , :razz:, ale cię wzięło , jak ty doczekasz lata :p Quote
Recommended Posts