Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

Całuski dla wszystkich :)

ale słodziak !:loveu::loveu::loveu:

Super foteczki !:multi: Fajny teren macie na zabawę z psiakami.Pewnie takie spotkanka mnóstwo frajdy przynoszą i Wam i psiakom.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Aluś u nas okropnie dzisiaj, plucha sama zobacz :(
Chlapa i kałuże - normalnie potop

u Was plucha i kałuze, a nas znowu zima zasypuje :shake: :shake: i tak źle i tak nie dobrze :shake:

a Tekilek słodziachny :loveu:

Posted

a u nas coraz więcej śniegu przybywa, nic tylko pada i pada...a przez to wstrętne wiatrzycho jest baaardzo nieprzyjemnie na dworku :cool3:

pozdrawiamy Was cieplutko !

Posted

Ale sliczne :multi: a to malenstwo to bardzo male :hmmmm: :evil_lol: Sylwiu sliczny masz plaszczyk :cool3:

hahaha :shock: nie niezle.. ahaha Tekilka Ty wariacie kochany!! :lol: :loveu:

Moj pycholek slodziutki, fafulki kochaniutkie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']
Ale sliczne :multi: a to malenstwo to bardzo male :hmmmm: :evil_lol: Sylwiu sliczny masz plaszczyk :cool3:

hahaha :shock: nie niezle.. ahaha Tekilka Ty wariacie kochany!! :lol: :loveu:

Moj pycholek slodziutki, fafulki kochaniutkie :loveu: :loveu:

Dziękuje co do płaszczyka- też mi się podoba :cool3: :lol: Te maleństwo to okazła się ze to mojego kolegi ma dopiero 11 miesięcy a już wielkolud :)
a to są jego zdjęcia inne

A to Paulinka czyli Lazy z maluchem :)

XXL

Posted

Alicjo bo my się od razy dorwałyśmy się za zdjęcia z mastifkiem :) :oops: wogóle to ma się respekt przed takim, wiesz że łagodny ale jednak masz taką niepewność.
A "kociaka" mam a co :cool3: :cool3: :lol: on uwielbia patrzeć tak, a że mam strasznie szeroki parapet to cawniak wskakuje na krzesło i na parapet. :)

Posted

Ozzy ostatnio wpadł na pomysł :angryy:żeby wejść na ławeczkę na balkonie / na 4 piętrze :angryy:/ o wchodzeniu na parapet jeszcze jakoś nie pomyślał :evil_lol:

Posted

haha pierwsza mysl, ale musi byc wielgachny... bo Tekilka taki malutki :evil_lol: :evil_lol: Dopiero pozniej zobaczylam ze Tekilce tylko nozki widac :lol:

Posted

[quote name='mrowka']
haha pierwsza mysl, ale musi byc wielgachny... bo Tekilka taki malutki :evil_lol: :evil_lol: Dopiero pozniej zobaczylam ze Tekilce tylko nozki widac :lol:

:lol: :lol: :lol: Ten mały szkrab koło mastifka to nie Tekilka tylko amstafka 4 miesięczna :lol: mojemu własnie widac tylko nóżki