sylwiaskalska Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 to sama wiem estety po Czorcie który przywiozłam ze schroniska. Osobiście brabantczyki nie są aż tak popularne jak belgisjkie i brukselskie ale też nie chce aby ludzie kupowali dla kaprysu. Osttanio jak poszłam na strone boksery to załamka ile ludzi je wyrzuca, była fala na asty a teraz co schroniska bo rasa ich przerosła. Masakra jakaś Quote
Alicja Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Sylwuś dzięki za pomoc przy boksiach na FB. Dziś rozmawiałam z Germaine i ogłosi mi dzieciaczki na stronce SOS . Quote
FredziaFredzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 No jednak co się dzieje kiedy rasa staje się popularna to masakra jakaś... Goldeny, asty, chow-chowy... Już nie mówiąc o yorkach i shih tzu! Tych ras pełno jest chyba w każdym mieście. I to często zaniedbanych. :mad: A tak BTW - sylwiaskalska, może pora zmienić nazwę galerii - nie widzę w niej Czorta! :shake::cool3: Quote
sylwiaskalska Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 dziękuje jedna dziewczyna już sprzedana pojechala do Sopotu :) Jestem dumna z Lalusia że ma takie dzieci :) Quote
FredziaFredzia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mi najbardziej podoba się Daisy... Jest taka delikatna :) Quote
Agucha Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_eWiwsBZIhOI/TcOWXFlVEkI/AAAAAAAAB-o/Wh9gaODEF_Y/s512/DSC01179.JPG Moja faworytka :loveu::loveu::loveu: Strasznie szybko glutki wyrosły! Trzeba wyłapywać te szczenięce chwile, bo nie wiadomo kiedy i już mamy dorosłe psisko. Quote
sylwiaskalska Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Agucha Daisy to tez moja ulubienica strasznie kontaktowa taki łobuz :) Quote
Vectra Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 rany jakie one są słodkie :) a gdzie pieski mają kufy ? :evil_lol: ;) Quote
Korenia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Vectra']rany jakie one są słodkie :) a gdzie pieski mają kufy ? :evil_lol: ;)[/QUOTE] Jak rozdawali kufy, to one stały po rozumek :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Korenia']Jak rozdawali kufy, to one stały po rozumek :evil_lol:[/QUOTE] hahahahah dobre to mój Lalek nie stał w żadnej kolejce - mały mój matołek . Musze wam powiedzieć że to jedyne małe psy do których się przekonałam bo przecież ja zawsze preferowałam duże psy. Ale one chodzą w weekendy po 6 kilometrów, biegają przy rowerze taki małe opakowanie , duchem ogromny pies. No gorzej z obroną ;) Quote
Korenia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='sylwiaskalska']hahahahah dobre to mój Lalek nie stał w żadnej kolejce - mały mój matołek . Musze wam powiedzieć że to jedyne małe psy do których się przekonałam bo przecież ja zawsze preferowałam duże psy. Ale one chodzą w weekendy po 6 kilometrów, biegają przy rowerze taki małe opakowanie , duchem ogromny pies. No gorzej z obroną ;)[/QUOTE] To Lalek stanął po coś innego, może serduszko czy dobre nogi o biegania :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 do obrony , to Ty jesteś , moja miła :diabloti: ja lubię rasy krótko-kufe .... bo śmieszną mają mimikę .... nie miałam do czynienia z gryfonikami .. ale moje love , to też bulwy francuskie ... dobrze że na razie mieć nie mogę , bo byłam bliska w nabyciu :evil_lol: czasem doceniam , brak wielkości u staffika :) mogą spokojnie spać rozwalone , na przednim siedzeniu w samochodzie :cooldevi: Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ale maluszki wyrosły , cudowne są . Kurcze ...powiedziałam kiedyś TZtowi że za kilkanaście lat jak zostaniemy sami ....bo za kilkanaście lat Ozzulka nie będzie z Nami już :( to kupię buldożka francuskiego , mopsa , albo boston terier ...ale teraz pomału do głowy jeszcze gryfoniki mi przychodzą ...tylko czy one się nadają dla osoby starsiejszej ...za kilkanaście lat będę mieć pod 60tkę :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Alicja jak najbardziej pasują :) A te zdjęcia pokazują charakter małych szkrabów :) gryfonik brabancki to taka lżejsza forma mopsa ;) U mnie jak dobrze pójdzie przybędzie trzeci i to z daaleka ;) tylko zostane później bankrutem no ale zachcianki doobre kosztują ;) Quote
sylwiaskalska Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Vectra']do obrony , to Ty jesteś , moja miła :diabloti: ja lubię rasy krótko-kufe .... bo śmieszną mają mimikę .... nie miałam do czynienia z gryfonikami .. ale moje love , to też bulwy francuskie ... dobrze że na razie mieć nie mogę , bo byłam bliska w nabyciu :evil_lol: czasem doceniam , brak wielkości u staffika :) mogą spokojnie spać rozwalone , na przednim siedzeniu w samochodzie :cooldevi: No bulwy są niesamowita to bulwa od znajomej hodowli cudeńko Quote
Alicja Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No to za kilkanaście lat zgłoszę się do Ciebie do hodowli po gryfonika ;) Quote
Vectra Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bulwa , to ja chcę czarnego i ma być samiec .... koniec z sukami !!!! :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Alicja']No to za kilkanaście lat zgłoszę się do Ciebie do hodowli po gryfonika ;)[/QUOTE] Nie ma sprawy masz to jak w banku :) Vectra :) ja dlatego na razie zostane przy psach bo znając mnie to co nowy szczeniak to by zostawal u mnie hahahah Quote
Alicja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='sylwiaskalska']Nie ma sprawy masz to jak w banku :) Vectra :) ja dlatego na razie zostane przy psach bo znając mnie to co nowy szczeniak to by zostawal u mnie hahahah[/QUOTE] ja też zawsze psy :) suczka była jedna , wprawdzie nierozmnażalna , zresztą chłopaki tysz , ale wolę płeć samczą :lol: Quote
Recommended Posts