Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak jeszcze gdzies 6 , 7 dni do rozwiązania , jestem ciekawa ile bedzie klusek. Niestety gryfoniki mają problemy przy porodach ponieważ szczeniaki są o wiele za duże niż sama mamusia dlatego tak często są u nich cesarki albo mioty tzw martwe. Więc trzymam kciuki z całej siły. Dziś byłam też na spacerku i jedna z pań zapytała mnie czy to gryfoniki , więc fajnie że rozpoznają tą rasę, chodź oczywiście jedna z pań tez powiedziała że to krzyzówka z mopsem patrząc na Lalka :)

Na Czorta nic nie mówią bo on niższy od Lalka i chyba go nie zauważają hahahah. A jak już to mówią ze to na pewno staruszek z powodu brody ;)

Lalka uchwycić aparatem jest trudno lata jak rakieta po lesie :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Uprzejmię informuję iż urodziło się 5 suczek oraz 1 piesek :) Mama czuje się dobrze :)

super , gratulacje dla rodziców :multi::multi::multi:

Posted

Uprzejmię informuję iż urodziło się 5 suczek oraz 1 piesek :) Mama czuje się dobrze :)

GRATULUJE !!!!!

jakie malusie klusie :) będzie trzeci ? ;)

Posted

no niestey jedna suczka dzis zasneła i sie nie obudziła była bardzo malutka wiec zostało 5 szkrabów reszta dobrze się czuje . Miot jest na D więc imiona będą na literkę D

przykre to :( ale dobrze że pozostałe czują się dobrze