PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Mi banerek robiła :) ewelinabuck :) Fajniutki cio ? :) Aha ;) ... Ja właśnie szukam chętnej osoby, ktora mi zrobi :roll: ... Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 No ja ci moge tylko takie coś zrobić bo Banerów nie umiem :( Formułke moge przesłać przez gg Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No ja ci moge tylko takie coś zrobić bo Banerów nie umiem :( Formułke moge przesłać przez gg Dziekuję :multi: ... To ja bardzo proszę o tą formułkę :lol: ... Quote
asiunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Hej!! Gapa ze mnie:oops:Sylwus bardzo dziekuje za "rottka"-i przepraszam ze tak pozno:-(:calus: Quote
sylwiaskalska Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 No co ty nie ma sprawy mam nadzieje że się rozczytałaś :) Quote
asiunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Hej!! Pewnie ze tak-nawet juz wydrukowalam;)jeszcze raz bardzo dziekuje:p Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A to zdjęcie śpiocha oczywiście fatalne zdjęcie bo z telefonu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:o słodyczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Sylwia ja nie wiem jak sie wrzuca metryczkę :oops:i nawet nie wiem jak zmienić awatarek:oops:i chyba narazie zostawię banerek ewelinkowy , :evil_lol: do czasu aż zmadrzeję Quote
sylwiaskalska Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Alicja ja ci moge zrobić taką metryczkę i napisać krok po kroku jak to się tu wkleja :) a to nowe zdjątka - oczywiście z telefona No daj piłeczkę :) Moja piłeczka :) Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Alicja ja ci moge zrobić taką metryczkę i napisać krok po kroku jak to się tu wkleja :) a to nowe zdjątka - oczywiście z telefona No daj piłeczkę :) Moja piłeczka :) ja mogę do Alicji wpaść i jej pokazać jak się wkleja metryczke :evil_lol: jaka słodka wyczekująca mordeczka na 1 focie :loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Alka jeszcze lepiej . Alicja na pewno będzie wdzięczna :) :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Odświerzam troche galerie bo wrescie odzyskałam aparacik :) Choć zimno wyszlismy sobie na spacerek :) moja okolica Hmm cos słyszę a może mi się zadwało Po spacerze byłem strasznie głodny Oczywiście czasami tez pilnuje domku :) Ale najbardziej lubie być z Pańcią - zaproszenie do zabawy Ale ja tak bardzo proszeeeeee Oki jestem gotowy :) Jak nie Pani to Panek się bawi :) Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Cześć II Po zabawach jestem zmeczony :) - padłem ;) No i uwielbiam leżeć na łóżeczku Moja kochana mordeczka :) Quote
Alka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Ale ja tak bardzo proszeeeeee No nareszcie mamy nowe foteczki i to całkiem sporo.:multi::multi: Tekilka bardzo smutny widać, bo długo musi Pańcię namawiać na zabawę, aż chciałoby się go cmokąć w nochalek...:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 No miny to on umie strzelać :) Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Nie wiem jak u was ale ja mam dosc juz tej zimy - ładna zima ale dlaczego tak zimno :( Więc Tekila moja siwa mordka woli być w domku :) Quote
e.v.a Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] śliczne łoczko:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dziękuje :) - szczególnie że z oczami to prowadze prawdziwą bitwe- bo mój to uczuleniowiec Quote
e.v.a Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dziękuje :) - szczególnie że z oczami to prowadze prawdziwą bitwe- bo mój to uczuleniowiec biedne oczka .... ja uwielbiam brazowiutkie oczka:cool1: dobrze ze psy wlasnie takie maja :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] ciepłe nóżki RAZ;) koffane oczęta :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Oj tak ciepłe nózki :) Tekila to wogóle uwielbia spać pod kołdrą. Zawsze się dziwie że tak mu wygodnie. Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 O jeju jaki Pycholek, taki malutki,slodziutki :oops: :loveu: Sylwia z oczami jest jakaś poprawa? Buźki dla Teliki Quote
sylwiaskalska Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Tak tak poprawa - od kiedy od czsu do czasu przemywam oczy solą f. to jest oki. Acha codziennie tez przemywam oczka zwykłą wodą i czyszcze aby nie były brudne. Na razie jest git. No i tez ta karma dobrze na niego wpływa ROYAL CANIN MAXI SENSIBLE 15KG. Wcina ją juz miesiąc i jest widoczna poprawa :) Quote
Recommended Posts