Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='LAZY']Gratulujemy! Oczywiscie i tak nie wiem co oznaczaja te skróty, ale to nie ważne, grunt ze jest ich duzo:diabloti:[/quote]

JUz mówie :)

CWC - wniosek na Championa Polski
CACIB - dostaje się na międzynarodówce zależy też od sędziego czyli wniosek na międzynarodowego Championa (mam już ich trzy )
NDPwR - Najlepszy Dorosły pies w Rasie
BOB- Best of the Breed - czyli Zwyciezca rasy

Posted

A co potem z tym wnioskiem sie robi na te championy?
Przyznam, ze BOBa jedynie znałam:)
Jutro jak nie bedzie padac i dam rade to wpadne na wystawe!

Posted

Sylwia-zdjęcia fantastyczne! Lalek bez zmian mój faworyt.:loveu:
a nie zrobiłaś przypadkiem zdjęc Pekińczyków?

czy 13 lipca jest wystawa w Warszawie? tak Vectra pisała.

Posted

[quote name='oktawia6']Sylwia-zdjęcia fantastyczne! Lalek bez zmian mój faworyt.:loveu:
a nie zrobiłaś przypadkiem zdjęc Pekińczyków?

czy 13 lipca jest wystawa w Warszawie? tak Vectra pisała.[/quote]

Okta przykro mi ale to wszystkie moje fotaśki na drugi raz podejdę do pekinczyków a taaak teraz jest w Warszawie wystawa międzynarodowa ale ja nie jadę już nie chce wystawiać w klasie otwartej i czekam na dyplom aby móc wystawiać w klasie championów. Więc chyba dopiero we wrześniu pojadę na wystawę albo pod koniec sierpnia.

Posted

[quote name='Korenia']We Wrocławiu będziesz, prawda ?[/quote]

Korenia we Wrocku to jestem obowiązkowo :) i wtedy wystawiam własnie w klasie championów :) We wrocku spędzę na pewno cały weekend :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']
Okta przykro mi ale to wszystkie moje fotaśki na drugi raz podejdę do pekinczyków a taaak teraz jest w Warszawie wystawa międzynarodowa ale ja nie jadę już nie chce wystawiać w klasie otwartej i czekam na dyplom aby móc wystawiać w klasie championów. Więc chyba dopiero we wrześniu pojadę na wystawę albo pod koniec sierpnia.
[/quote]
to pamiętaj o Pekinach:eviltong:

a w Warszawie w jakim miejscu będzie ta wystawa? interesuje mnie też dokładny dzień kiedy są pieski ozdobne pokazywane

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Korenia we Wrocku to jestem obowiązkowo :) i wtedy wystawiam własnie w klasie championów :) We wrocku spędzę na pewno cały weekend :)[/QUOTE]
To świetnie! W tym roku musimy się koniczenie spotkać!! W tamtym to przez Ulv tak wyszło.. wrrr! W tym jade sama, najwyżej ona dojedzie i stawiam się o 9 ^^ :P

Posted

[quote name='Korenia']To świetnie! W tym roku musimy się koniczenie spotkać!! W tamtym to przez Ulv tak wyszło.. wrrr! W tym jade sama, najwyżej ona dojedzie i stawiam się o 9 ^^ :P[/quote]

No kochana to trzymam teraz Ciebie za słowo :)