Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Tekila czuje się dobrze :) Jutro ostatnie zastrzyki :) :cool2: ... Quote
LAZY Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Teki przeżyje wszystko! Boksiu nie do zdarcia:) Quote
sylwiaskalska Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='LAZY']Teki przeżyje wszystko! Boksiu nie do zdarcia:) To fakt. Tekila bardzo szybko dochodzi do siebie po operacjach. Czasami go podziwiam że wszystko znosi z cierpliwością aczkolwiek teraz dostaje małej palpitacji na widok weterynarza ;). Dziś były ostatnie zastrzyki, w czwartek ściągnięcie szwów z nogi oraz z tyci tyci jajeczek :evil_lol: Dziś go ważyłam i ma 31 kilo więc ma swoja wagę :) Zobaczymy wage za miesiąc ;) Przedwczoraj kupiłam mate dla psa na tylnie siedzenie samochodu. Musze wam powiedzieć że każdemu to polecam. Łatwe w założeniu i nie ma kłaków w samochodzie :) Quote
misiaczek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Też mam taka matę :). Tylko moje diabły próbują wleźć przez nią do przodu :evil_lol:.Ale fajna sprawa rzeczywiście.Ja zakupiłam jak pojechałam na myjnię i facet lekko był skonsternowany,jak zobaczył ile kłaków ma do odkurzenia :-D. Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']No tylko lekarze mnie oczywiście przestrzegli aby nie dawać mu dużo jedzenia żeby za bardzo nie przytył po kastracji ;) kurcze ...ale chyba może jeść tyle ile jadł :hmmmm: matę też mamy ale w przedziale wycieczkowym ;)czyli w kombiku Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja'] kurcze ...ale chyba może jeść tyle ile jadł :hmmmm: matę też mamy ale w przedziale wycieczkowym ;)czyli w kombiku Jeść może normalnie :) tylko na razie bez tzw dodatkowych przekąsek :) ale jakby za dużo przytył poprostu przejsć na karmę light. Nie wszystkie psy po kastracji tyją więc jestem ciekawa jak to będzie u Tekilii. Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Jeść może normalnie :) tylko na razie bez tzw dodatkowych przekąsek :) ale jakby za dużo przytył poprostu przejsć na karmę light. Nie wszystkie psy po kastracji tyją więc jestem ciekawa jak to będzie u Tekilii. ufffff bo już się wystraszyłam :roll:że go każą głodzić ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']ufffff bo już się wystraszyłam :roll:że go każą głodzić ;) Co ty, dla niego byłaby kara :evil_lol:. Pierwsze co rano po operacji, to poleciał do miski :lol:. Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Co ty, dla niego byłaby kara :evil_lol:. Pierwsze co rano po operacji, to poleciał do miski :lol:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać ...prawdziwy nadal z niego facet ;) Quote
tygra Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Twardziel z niego, Brenda po sterylce dwa dni nie chciała jeść Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Musze wreszcie zrobić zdjecia Tekiemu. Za tydzień ustawie sie na spacer to porobie :) Pogoda sie poprawia wiec trzeba wykrystywać słoneczko :) Quote
piotrek_b Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no to czekamy na foty, czekamy :lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 piotrek_b napisał(a):no to czekamy na foty, czekamy :lol: Piotrek ale sobie strzeliłeś fote :evil_lol: przystojniacha z Ciebie ;) Quote
piotrek_b Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Piotrek ale sobie strzeliłeś fote :evil_lol: przystojniacha z Ciebie ;) sie ma rozumieć mama mówi mi, że najlepsze lata mam dopiero przed sobą :evil_lol: :evil_lol: ale nie zaśmiecam Ci tutaj ( a widziałaś Sajgona ?? ) Quote
sylwiaskalska Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Heyka dzis był pierwszy długi spacer po kastracji Tekilii. Tekla czuje sie świetnie :) i wrcaco do formy . To mnie bardzo cieszy tym bardziej ze w tym roku konczy 9 lat :) A mały jak zwykle szaleje :) Jedziemy teraz w kwietniu do Opola i szarpne sie na reklame w katalogu :) Mam nadzieje ze zachęca was ta reklama ;) Quote
Alicja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Heyka dzis był pierwszy długi spacer po kastracji Tekilii. Tekla czuje sie świetnie :) i wrcaco do formy . To mnie bardzo cieszy tym bardziej ze w tym roku konczy 9 lat :) A mały jak zwykle szaleje :) Jedziemy teraz w kwietniu do Opola i szarpne sie na reklame w katalogu :) Mam nadzieje ze zachęca was ta reklama ;) no super że Teki już w dobrej kondycji po zabiegu a Lalusiowi życzę udanych podbojów na wystawie i w sprawach sercowych ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dziś piękny dzień wiec wybrałysmy sie na spacerek. Aparatu brak na szczęście są jeszcze telefony z aparatami ;) Quote
Alicja Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :multi::multi::multi:jak miło Was zobaczyć i cieszę się ze Teki super się czuje:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:jak miło Was zobaczyć i cieszę się ze Teki super się czuje:loveu: Alu czuje sie doskonale naprawde jest w dobrej formie :) dziś szalały, wybiegały się, za tydzien powtórka :) Dziękuje za odwiedziny :) Quote
misiaczek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Dziś piękny dzień wiec wybrałysmy sie na spacerek. Aparatu brak na szczęście są jeszcze telefony z aparatami ;) Całkiem przyzwoite fotki robi Twój telefon ;). Super,że Teki odzyskał formę. Buziaki dla obu chłopaków :loveu:. Quote
Recommended Posts