Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak przyjdziesz za tydzień w niedzielkę na wystawe to można samemu zobaczyć :cool3:
Zobaczymy jak to będzie .
Jak dostanę ocenę doskonałą Laluś dostanie miano reproduktora. Wybrałam się do weterynarza jak na razie kości są w porządku.

A tu ze swoim kolegą :) Wremutem :)

Posted

Heyka no fajnie jakby dostał ocenę doskonałą bo wtedy Laluś by miał status reproduktora. A za championat zabieram się w następnym roku.

Ostatnia nasza wystawa w tym roku to Poznań ale jadę bo jadę. Ważniejsze jest to że rodzinkę zobaczę z Pyrlandii :)

W niedzielkę byliśmy z Lalkiem i Tekilą nad jeziorkiem psy szalały ale Lalek chyba przesadził bo ma lekki katar.

Acha fajny skepik szkoda ze u mnie takiego nie ma
http://www.galeriapodpsemikotem.pl/index.php

Pozdrawiam wszyyytskich :)

Acha biorę aparatos lepszy więc w niedzielę postaram się obcykać jak najwięcej we Wrocławiu.

Posted

No i wrócilismy :smile: z Wrocławia :)
I lokata ocena doskonała , CWC, CACIB, NDPwR i BOB :smile: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Sędzia Niemiecki
Laluś zdobył uprawnienia reproduktora :smile:
Później wstawie link do albumu ze zdjęciami :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No i wrócilismy :smile: z Wrocławia :)
I lokata ocena doskonała , CWC, CACIB, NDPwR i BOB :smile: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Sędzia Niemiecki
Laluś zdobył uprawnienia reproduktora :smile:
Później wstawie link do albumu ze zdjęciami :)

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi:SUPER:multi::multi::multi::multi:

gratulki dla WAS obojga :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Dziękuje juz mam niezłą kolekcje hi hi :) w tym tygodniu go zarejestruje jako reproduktora w nast miesiąca jeszcze pójde do weta aby napisał mi że pies zdrowy aby nikt nie miał wątpliwości :)
A o to moja kolekcja :) kurcze musze jakaś gablotkę stworzyć dla Lalusia ;)

Co do Wrocławia to miałam farta bo było baaardzo ciepło 23 stopni , słoneczko świeciło aż Lalek juz miał dosć tego słońca i padł mi w pociągu i przez całe 5 godzin spał. No emocje też wykańczają ;)
Podróżnik PKP

• 5 weeks later...
Posted

sobotni spacer jesienny zaliczony:)Spajder szalał jakbyśmy z nim na spacery nie wychodzili cieszył się z towarzystwa Lalka i Tekili ,kilkakrotnie wykąpał się w jeziorze z czego pani nie była zadowolona a mordka Spajdusia i owszem szczęśliwa że taki numer pani odwalił:)