Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witamy !!! :multi::multi::multi: w końcu Was znalazłem ;) Miło Cię było poznać w Szczecinie na wystawie Sylwio ;) a i Lalka też miło było poznać, kochanego psiaka:loveu::loveu::loveu: proszę wycałować go ode mnie :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='matusz5']Witamy !!! :multi::multi::multi: w końcu Was znalazłem ;) Miło Cię było poznać w Szczecinie na wystawie Sylwio ;) a i Lalka też miło było poznać, kochanego psiaka:loveu::loveu::loveu: proszę wycałować go ode mnie :loveu: Witam witam mam nadzieje że jeszcze na jakieś wystawie się spotkamy :) juz jest lista zgłoszonych ras na wystawkę w Zielonej jak zwykle są tylko dwa brabantczyki i to ze mną. Konkurencja jak rok temu no ale w tym roku zobaczymy jak to będzie w końcu troche psy się zmieniły w budowie. Oby deszcz nie padał. Dziś mnie Lalek wnerwił po spacerze chciał oblac moje czyste pranie :mad: no ale tylko podniósł noge i wtedy ukazała się moja złość :evil_lol: . Osz to szelma :mad: Zgłoszenia 659 BrabantczykBROWN SUGAR Kogel Mogel Pies otwarta 660 BrabantczykTATOSHA It's Sverana Pies otwarta Gryfoniki 746Gryfonik belgijskiGWENDOLINA Tamaguci Suka pośrednia 747Gryfonik brukselskiJUNIOR Duma Bojarów Pies młodzieży 748Gryfonik brukselskiWERMUT Bargest Pies otwarta 749Gryfonik brukselskiHAYDELAND Tamaguci Suka pośrednia Quote
elapieczus1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 hejka ,więc nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki co też będziemy czynić:) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ;)[FONT=Arial]podgląduję i czekam na wyniki [/FONT] Quote
Kincia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hej :) Sliczne masz psiaki :loveu::loveu: Quote
elapieczus1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 szkoda ze nie wypaliło nasze wczorajsze spotkanie a tak chciałam przekazać wam pozytywne fluidki Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sylwia tutaj w Nibylandii są trzymane kciukasy, :happy1: biegaj w Zielonej i Wrocku pokazowo i bierz wszystko :p całusy :buzi: dla twoich dzieciaków i foty pamiętaj o fotach Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:hand: co nowego u Moich Słodziaczków :p [/FONT] Quote
elapieczus1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dziś są na wystawie a my trzymamy kciuki:eviltong: Quote
misiaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 elapieczus1 napisał(a):dziś są na wystawie a my trzymamy kciuki:eviltong: Jutro na wystawie...a dziś u mnie ;) Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Na początku podziękowania dla Misiaczka że mnie ugościła A teraz Lauluś wygrał złoto :multi::multi: Ocena doskonała lokata I :) Bez CWC ale co tam jest medal :) Zdjęcia z wystawy później wkleje :) Quote
piotrek_b Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 gratulacje, świetnie - kto oceniał? pozdrawiam i czekamy na foty :p Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='piotrek_b']gratulacje, świetnie - kto oceniał? pozdrawiam i czekamy na foty :p Pan Adam Chabik bardzo dokładny sędzia. Bardzo dokładnie sprawdzał zęby wszystkie, macał dokładnie psa, nawet wyciagał Lalusia nogę do tyłu zobaczyć czy wszystko jest OK, pies w pozie wystawowej musiał przynajmniej stać 5 minut, było cięzko ale dostałam bardzo dobry opis. CWC nie dostałam bo Lalek jakoś nie miał ochoty chodzić ładnie na ringówce. Mam zdęcia gryfoników Pana Grzegorza i Wermuta który wziął w Gryfoników wszystko. Sędzia powiedział że wygrałaby suczka Pana Grzegorza tylko nie uniosła ogona - więc jak widać na wszystko patrzał. Z tego co wiem od Pana Grzegorza Pan Chabik zna się Gryfonikach dlatego tak cieszy mnie wygrana :) Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]:klacz::klacz::klacz: brawo Sylwia i Laluś [/FONT] Quote
elapieczus1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 super Sylwia cieszę sie bardzo Wielkie mizinanko dla Lalusia zresztą sama go wymiziam w niedzielę na spotkaniu dogomaniackim oczywiście jeśli pogoda dopisze:)pozdrówki ogromniaste i buziaczki Quote
sylwiaskalska Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Prosze link do Albumu Zielona Góra - za duzo wklejania ;) tutaj :) http://sylwcia.fotosik.pl/albumy/271575.html Quote
Celina12 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Wielkie gratulacje i buziaki dla Lalusia i Sylwii :loveu::loveu: Malutki Bohater..Słodziak Kochany Quote
elapieczus1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ach ty leniu przebrzydły:loveu: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Z tego co wiem od Pana Grzegorza Pan Chabik zna się Gryfonikach dlatego tak cieszy mnie wygrana :) no zna się bo jest z Wrocławia, gdzie P. Grzesiek jest kierownikiem sekcji, o ile sie nic nie zmieniło. :evil_lol: jeszcze raz gratuluję i czekam na obiecane fotki, :eviltong: Quote
Recommended Posts