Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego Najlepszego również od nas
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:smilecol: :smilecol: STO LAT!!!:new-bday:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuję w imieniu Tekilii mojego 7 latka :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witajcie słodziaki ...no to chłopcy zaliczyli imprezkę urodzinkową:p
o rany ....to już 8 latek ...a nie wygląda;)

Witaj Alu no chłopina się dobrze trzyma :)

Posted

bonita napisał(a):
Witaj Sylwia:multi:,
dobrze że w końcu doszłaś do tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja też się tak czasem mylę:evil_lol:

Dobrze że zaglądnełam w książeczkę szczepień bo mu się kończy wścieklizna i co ja widzę datę urodzenia 1999 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A tak wogóle jezu jak ten szybko czas leci, niby pies jest z tobą 8 lat a tego wogóle się nie odczuwa.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Dobrze że zaglądnełam w książeczkę szczepień bo mu się kończy wścieklizna i co ja widzę datę urodzenia 1999 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A tak wogóle jezu jak ten szybko czas leci, niby pies jest z tobą 8 lat a tego wogóle się nie odczuwa.

Dkładnie, tylko po siwej mordce widać jak czas leci...

Posted

LAZY napisał(a):
Hej chłopaki! Własnie wróciłam z wakacji, ale fajni było. Namawiajcie Pancie na taki wypad:razz:

Aaaaaaaaaaaa Paulinka wróciła :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Paulinka w następnym tygodniu się wpraszam do was :)

Misiak fakt osotanio rzadko wchodzę na dogomanie :( ale już nadrabiam zaraz wkleje fotki sorki za jakość ale to z telefona.

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Aaaaaaaaaaaa Paulinka wróciła :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Paulinka w następnym tygodniu się wpraszam do was :)

Misiak fakt osotanio rzadko wchodzę na dogomanie :( ale już nadrabiam zaraz wkleje fotki sorki za jakość ale to z telefona.

Kochana wpraszaj się do nas bez krempacji!:cool3:

Posted

AgaiTheta-powinnaś napisac jakie schronisko! a nie czy możesz-a co to Hamas czy Alkaida, że strach pisac-jakieś cwoki a nie miłośnicy je prowadzą-pisz - odwaga!!!

Sylwia mam prośbę:modla: -to historia Gryfoników: było to też na
Animal Planet-to wtedy co do Ciebie dzwoniłam byś włączyła TV-pamiętasz? przetłumacz ją na polski proszę a ja to wstawię tez u siebie-bo dałam ludziom po angielsku póki co:

http://www.brusselsgriffonrescue.org/in-the-news/herbie09-2006.html