sota36 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Szczesliwego i wspanialego Roku!!!!!!:BIG: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
sylwiaskalska Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Dziękuje baaardzo za Życzenia :) Mam nadziweje że wszyscy bawilii się szampańsko. Tekila jak to Tekila nie przejał się fajerwerkami i spał - nie wzrusza go to ani odrobine :lol: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 dzielny chłopak podobnie było z Lilith zasneła na kolankach :lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Acha co do ubranka nawet po próbie przedłużenia rzepów ciuch wygląda za jak za mały- więc postanowiłam oddać ubranko na schroniko :) gdzie są dwa boksie - i marzną . Watek tu :) kliknij Acha szukam także domku dla tego boksia :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19904 popytajcie u znajomych :) Quote
Alka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Śnieżny Tekila superancki!:loveu: Sylwia, bardzo dziękujemy za nalepkę.Miałam wysłać fotę na priwa , ale uprzedziłas mnie.:oops: dziekujemy ! Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Nie ma sprawy :) Cieszę się że się podobały :) Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja przepraszam, a gdzie są aktualne zdjęcia Tekili? :mad: :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No wiem wiem troche się opuszczam ale pożyczyłam aparatos na dwa tygodnie :oops: :oops: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No wiem wiem troche się opuszczam ale pożyczyłam aparatos na dwa tygodnie :oops: :oops: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] :loveu: Grzechy odpuszczone :evil_lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 W ramach rekonpensaty powklejkam mojego przyszłego sierpniowego :) to przykładowe foteczki :) Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):W ramach rekonpensaty powklejkam mojego przyszłego sierpniowego :) to przykładowe foteczki :) Gryfonik :lol: ... Ja też koło sierpnia drugiego łobuza będę miał, Cane Corso Italiano :lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 śliczne fotki Tekili :loveu: :loveu: a Gryfonik uroczy, przesłodziutkie mordecki maja - już Ci zazdroszcze :lol: :lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No ja drugiego dużego nie chce, za dużo jak dla mnie kłopotów, wiem co oznacza jak mi pies 30 kilowy zachoruje- masakra a jakby dwa takie to już wogóle dlatego wybrałam Gryfonika- rasa jest dla mnie od dawna lubiana co ja mówie ja kocham tą rasę charakter mają podoby do bokserów :) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):śliczne fotki Tekili :loveu: :loveu: a Gryfonik uroczy, przesłodziutkie mordecki maja - już Ci zazdroszcze :lol: :lol: No ja już w listopadzie zamówiłam szczeniaka więc ucze się teraz cierpliwości :) Pomalutku kupuje gadżety dla szczeniaka aby później nie wywalać od razu całej kasy. Jak dowiem się że mama jest w ciąży a ma to nastąpić w marcu :loveu: to zaczynam przygotowania :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No ja już w listopadzie zamówiłam szczeniaka więc ucze się teraz cierpliwości :) Pomalutku kupuje gadżety dla szczeniaka aby później nie wywalać od razu całej kasy. Jak dowiem się że mama jest w ciąży a ma to nastąpić w marcu :loveu: to zaczynam przygotowania :) hihi te oczekiwania potrafią być czasem męczące. Ja to już się nie mogłam doczekac dnia odbioru Oskarka,a był to 23 sierpnia 2003 roku :loveu: :loveu: :loveu: Przez te 7 tyg jak na niego oczekiwałam to wszyscy mieli mnie juz dosyc bo ja non stop na jeden temat paplalam i to mi zostało do teraz :oops: :oops: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No a co jaj mam powiedzieć że czekam już od listopada :) Normalnie zwariuje :) :lol: :lol: Ale wiesz z jednej strony to i lepiej bo dokładnie poznaje tą rasę. Jestem tylko ciekawa jak mój zareaguje? W końcu to będzie troche różnica w wielkości ;) Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No a co jaj mam powiedzieć że czekam już od listopada :) Normalnie zwariuje :) :lol: :lol: Ale wiesz z jednej strony to i lepiej bo dokładnie poznaje tą rasę. Jestem tylko ciekawa jak mój zareaguje? W końcu to będzie troche różnica w wielkości ;) nie tylko Ty czekasz my czekamy na FOOOOOOOOOOOOTY :multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No w sierpniu to was tak zarzuce fotkami ze będziesz mnie miała dość :) Mój szef już wie że będę miała drugiego psa i bez problemu małego szkraba moge brać na jakiś czas do pracy :) Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No w sierpniu to was tak zarzuce fotkami ze będziesz mnie miała dość :) Mój szef już wie że będę miała drugiego psa i bez problemu małego szkraba moge brać na jakiś czas do pracy :) ale masz extra szefa ja tez kce brac psa do pracy :placz: teraz Ci zazdroszcze ;) a co do fot ja mam twarda psyche nie pojdzie Ci ze mna tak latwo ;) Quote
sylwiaskalska Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 No własnie później się zastanawiam czy takie cosik nie kupić bo ja mieszkanie wynajmuje a nie chce aby brzdąc mi coś narozrabiał Propozycja 1 Propozycja 2 By nie miał dostępu do stołowego no ale wtedy mój pies by też nie miał dostępu- więc chyba odpada Klatki Kennel nie chce Quote
Recommended Posts