Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Śnieżny Tekila superancki!:loveu:

Sylwia, bardzo dziękujemy za nalepkę.Miałam wysłać fotę na priwa , ale uprzedziłas mnie.:oops:

dziekujemy !

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
W ramach rekonpensaty powklejkam mojego przyszłego sierpniowego :) to przykładowe foteczki :)

Gryfonik :lol: ...
Ja też koło sierpnia drugiego łobuza będę miał, Cane Corso Italiano :lol: ...

Posted

No ja drugiego dużego nie chce, za dużo jak dla mnie kłopotów, wiem co oznacza jak mi pies 30 kilowy zachoruje- masakra a jakby dwa takie to już wogóle dlatego wybrałam Gryfonika- rasa jest dla mnie od dawna lubiana co ja mówie ja kocham tą rasę charakter mają podoby do bokserów :)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
śliczne fotki Tekili :loveu: :loveu:

a Gryfonik uroczy, przesłodziutkie mordecki maja - już Ci zazdroszcze :lol: :lol:

No ja już w listopadzie zamówiłam szczeniaka więc ucze się teraz cierpliwości :)
Pomalutku kupuje gadżety dla szczeniaka aby później nie wywalać od razu całej kasy. Jak dowiem się że mama jest w ciąży a ma to nastąpić w marcu :loveu: to zaczynam przygotowania :)

Posted

No ja już w listopadzie zamówiłam szczeniaka więc ucze się teraz cierpliwości :)
Pomalutku kupuje gadżety dla szczeniaka aby później nie wywalać od razu całej kasy. Jak dowiem się że mama jest w ciąży a ma to nastąpić w marcu :loveu: to zaczynam przygotowania :)

hihi te oczekiwania potrafią być czasem męczące. Ja to już się nie mogłam doczekac dnia odbioru Oskarka,a był to 23 sierpnia 2003 roku :loveu: :loveu: :loveu:
Przez te 7 tyg jak na niego oczekiwałam to wszyscy mieli mnie juz dosyc bo ja non stop na jeden temat paplalam i to mi zostało do teraz :oops: :oops:

Posted

No a co jaj mam powiedzieć że czekam już od listopada :) Normalnie zwariuje :) :lol: :lol:
Ale wiesz z jednej strony to i lepiej bo dokładnie poznaje tą rasę.

Jestem tylko ciekawa jak mój zareaguje? W końcu to będzie troche różnica w wielkości ;)

Posted

No a co jaj mam powiedzieć że czekam już od listopada :) Normalnie zwariuje :) :lol: :lol:
Ale wiesz z jednej strony to i lepiej bo dokładnie poznaje tą rasę.

Jestem tylko ciekawa jak mój zareaguje? W końcu to będzie troche różnica w wielkości ;)

nie tylko Ty czekasz

my czekamy na FOOOOOOOOOOOOTY :multi:

Posted

No w sierpniu to was tak zarzuce fotkami ze będziesz mnie miała dość :)
Mój szef już wie że będę miała drugiego psa i bez problemu małego szkraba moge brać na jakiś czas do pracy :)

ale masz extra szefa ja tez kce brac psa do pracy :placz:

teraz Ci zazdroszcze ;)

a co do fot ja mam twarda psyche nie pojdzie Ci ze mna tak latwo ;)

Posted

No własnie później się zastanawiam czy takie cosik nie kupić bo ja mieszkanie wynajmuje a nie chce aby brzdąc mi coś narozrabiał

Propozycja 1

Propozycja 2 By nie miał dostępu do stołowego no ale wtedy mój pies by też nie miał dostępu- więc chyba odpada

Klatki Kennel nie chce