Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Pyszczuś słodki:loveu: :loveu: :loveu:
sylwiaskalska napisał(a):
No i Lalek "amator kąpieli":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buhahaaaaaa:diabloti:

Posted

Witam witam cholirka ostatnio wogóle nie mam na nic czasu

W sobotke byłam u znajomych :) przynajmniej dzionek był miły i sobie odpoczełam :) psiaki zreszta też. Zauwazyłam że w Szczecinie pojawiły się kleszcz :( wczoraj wyrwałam jednego u Lalka

Posted

oj bo będę zazdrosna:):):) fajnie że wypoczęłaś pozdrówki a ja wczoraj w lasku arkońskim nadziałam się na dzika z małymi:scared: :shocked!: ale się wystraszyłam a co do plagi kleszczy to nawet w TV słyszałam że w zachodniopomorskim jest ich naprawde bardzo dużo :angryy: :mad:

Posted

u nas w Zabrzu w lesie tez masa dzików jednak dogomaniazka w sobotę straciła 2 jamniki a sama była troszkęposzarpana przez maciorę z warchlakami więc błagam was uważajcie:modla:

A co do potforków to wielkie pozdrowienia dla was w ten weekend była wystawa w bytomiu i mam dla was jedną fajną fotkę
Czyż ten uśmiech nie jest boski?:loveu:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
u nas w Zabrzu w lesie tez masa dzików jednak dogomaniazka w sobotę straciła 2 jamniki a sama była troszkęposzarpana przez maciorę z warchlakami więc błagam was uważajcie:modla:

A co do potforków to wielkie pozdrowienia dla was w ten weekend była wystawa w bytomiu i mam dla was jedną fajną fotkę
Czyż ten uśmiech nie jest boski?:loveu:

Dziękuje za zdjęcie :) Śliczna mordeczka :) jestem ciekawa kogo to piesek

Ela no z tymi kleszczami to szok muszę się zabezpieczyć przed nimi koniecznie.

Posted

Dziękuje za zdjęcie :smile: Śliczna mordeczka :smile: jestem ciekawa kogo to piesek

Zapytam na watku wystawy może ktoś z katalogiem mi powie bo zdaje mi się że był to jedyny gryfonik

Posted

Dziękuje te zdjęcie też mi się podoba nawet sobie ustawiłam jako tapetkę w komórce :)

Szczególnie Teki mi się podoba :)

A dziś - właściwie cały tydzień jest po 30 stopni. W sobote rzucam sie na słońce :) muszę się troche opalić :) Chłopaków zostawiam bo w taką pogodę dwa kroki i są zdyszani szczególnie Tekila. Ale wieczorkiem może się przejadę aby się wykapały chociaż kurka przerażają mnie te kleszcze :shake:. No i niedługo wstawa w Szczecinie żeby pogoda dopisała :) na początku czerwca będą już wiedziała z kim konkuruje.

Wczoraj wracam do domku i co widzę posłanie Tekili leży na środku przedpokoju, kapa na mojej sofie leżała na ziemi. Nawet nie chce wiedzieć co robiły psy jak są same. A w łaściwie to Lalek :mad: bo jak Teki sam zostawał w domu był porządek.