Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madzia i medor'],,Mama puszczaj wkońcu";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No musze wam powiedzieć że Lalek to ma kondyszkę to Teki ledwo dyszy a Lalek dzielnie kroczy kolo niego. :) Ale fakt to mały wiercipięta :)
A Teki jak zwykle dyszał jak parowóz stwierdzam ze na takie wybiegi potrzebuje chyba 3 litry wody :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No musze wam powiedzieć że Lalek to ma kondyszkę to Teki ledwo dyszy a Lalek dzielnie kroczy kolo niego. :) Ale fakt to mały wiercipięta :)
A Teki jak zwykle dyszał jak parowóz stwierdzam ze na takie wybiegi potrzebuje chyba 3 litry wody :evil_lol:

Medziu też na spacerach wodę piłby litrami, gdyby tylko mógł:grins:

Posted

no proszę to Celina będzie pierwsza do LALUSIA:loveu: ja czekam aż do sierpnia:placz: .
Sylwia miałaś mi podać adres-czekam na Twój SMS bądź telefon-pamiętasz o co chodzi:cool1: ...obiecałś już tydzień temu:mad: a ja nie zapominam

Posted

Heyka wszystkim o to staweczki w Opolu :)

Brabantczyk
Klasa Otwarta - Psy

Brown Sugar Kogel Mogel
FOKUS Mutazi
RICKSHAW BLACK RAIN AT ROXMAVEL

Klasa posrednia - Psy

ENRICO Duma Bojarów
TATOSHA IT'S SVERANA

Klasa otwarta - suka
Marsela ot Nevskogo Hobbita

Klasa Champion , pies - July Breeze Shevilian

Stawka gryfoników:
Gryfonik brukselski, suka, pośrednia - Enia Duma Bojarów
Gryfonik Brukselski, pies, pośrednia, - ADIS Ondrvel
Gryfonik brukselski, suka, otwarta - Leo Belgicus Viva Victoria
Gryfonik brukselski, pies, młodzież- TALISMAN Carsairey Casch
Gryfonik brukselski, pies, otwarta - CAPUCINO Braine Le Comte

I troche zdjeć :)

Posted

[quote name='Celina12']

Hahhaa skąd ja to znam. Żeby nie wiem co w miseczce leżało to i tak będą moje sucze żebrać :lol:

[quote name='sylwiaskalska']Sa urocze tym bardziej że w Polsce bardzo mało jest odmiany : belgijska

O jejku jakie puci puci :eviltong: Tlitne :loveu:

[quote name='elapieczus1']

Hihihh ja moim tez z korka daje :eviltong: Co to są za kładki? Macie w Szczecinie jakiś park dla psów????????????

Posted

Olcha w Szczecinie są dwa wybiegi. I tam są własnie kładki, przeszkody dla psiaków. Tam gdzie my chodzimy to spory teren więc my siedzimy sobie na ławeczkach jemy ciasto (ostatnio Ela zrobiła mniam mniam) a psy sobie latają. Teren jest ogrodzony więc psiaki są bezpieczne.

Moje kluchy rano :)

Kto nas budzi ?

KLuseczka :)

No co przecież nic nie zrobiłem

Posted

cześć mi też strasznie muli ,już myślałam że dzieciaki naściągały jakieś bzdury i zawaliły mnimi komp,a co do ciasta na sobotę upiekę i na wyjazd do Opola również a co terzeba jechać z prowiantem lepiej nosić niźli prosić:)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Olcha w Szczecinie są dwa wybiegi. I tam są własnie kładki, przeszkody dla psiaków. Tam gdzie my chodzimy to spory teren więc my siedzimy sobie na ławeczkach jemy ciasto (ostatnio Ela zrobiła mniam mniam) a psy sobie latają. Teren jest ogrodzony więc psiaki są bezpieczne.
Zazdroszecze... u nas nie ma nic :angryy: