sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='misiaczek']Nie ogladałam pogody,ale coś mi się o ucho obiło,ze weekend ma być goracy :). Trzymamy kciuki za Opole Z tym Opolem nie wiem jak wyjdzie bo z tego co wiem dostałam wymagającego sędziego. Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Laluś sobie poradzi ;) :loveu:.Zobaczysz :). Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Co ma być to będzie :) obfoce także chinki i buldożki :) bo są w hali tak samo jak ja - ale mi się dzisiaj nie che pracować a jutro caaaały dzionek spotkań - oszaleć można - ale ważne że jest praca i zawsze sobie o tym przypominam :) Quote
Juszes Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Co ma być to będzie :) obfoce także chinki i buldożki :) bo są w hali tak samo jak ja [...] :) A jak spotkasz jakies pomeranianki to tez obfociszz? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Juszes napisał(a):A jak spotkasz jakies pomeranianki to tez obfociszz? :eviltong::eviltong::eviltong: No ba :) pewnie tym bardziej że mam czas bo powrotny pociag mam o godzinie 14:00 :) więc poszwędam się po wystawie :) Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Oto maluszki które urodziły się w Hodowli Bargest. Sa to gryfoniki belgijskie i jeden brukselski :) :loveu: :loveu: :loveu:Ta brukselka :loveu: Quote
Juszes Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 sylwiaskalska napisał(a):No ba :) pewnie tym bardziej że mam czas bo powrotny pociag mam o godzinie 14:00 :) więc poszwędam się po wystawie :) Ooo no to fajowsko!! :D :multi::multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Wykaz wystawców http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/CACIB_wykaz.pdf U mnie w klasie otwartej razem ze mna 3 pieski I tak Ja Czyli Brown Suger Kogel Mogel Drugi - Fokus Mutazi właściciel Stachowiak Katarzyna Trzeci - Rickshaw Black Rain At RoxMavel - właściciel Fris Vendy Cieńko Siebie widze Klasie posredniej dwa brabanty jedna suka w klasie otwartej i jeden Champion Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Powodzenia:kciuki::kciuki::kciuki: I fotki boxsiów, pliissss;) Quote
sylwiaskalska Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Zrobie zrobie chociaż z takimi minami nie wiem czy wogóle jakieś miejsce Lalek zajmie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Buhaha:evil_lol:Co za minki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
XXL Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Zrobie zrobie chociaż z takimi minami nie wiem czy wogóle jakieś miejsce Lalek zajmie :evil_lol: oooo ja juz wiem bo lalek jest lwem :) on ryczy i straszy klami :) :lol::-o;) Quote
Celina12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No Boskie minki :loveu::loveu:. Lalek mówi,że nie da się na wystawie.....i ,że chce już do Cioci przyjechać :diabloti: Quote
elapieczus1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pozwalam sobie na wklejanie zdjęć z sobotniego i niedzielnego spaceru:) Quote
elapieczus1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 na razie tyle bo fotosik odmawia mi posłuszeństwa nic tylko złośliwość rzeczy martwych:( Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzień dobry! To trzymamy kciuki za Lalusia! :thumbs: Quote
sylwiaskalska Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witam wszystkich i troche innych zdjęć więcej w tym linku :) http://outkast.w8w.pl/Galeria_Fridy/Spacerek_21.04.2007/slides/01_resize.html I troche zdjeć z linka :) Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ale się elegancko przygotowujecie , Opole już za tydzień, będziemy trzymać kcukasy :) Laluś znalazł kogoś w swoim rozmiarze :D Quote
misiaczek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hej Sylwia :). Ale Laluś grzecznie ćwiczy przed wystawą ;) :lol:. O ile dobrze pamiętam,od Waszej ostatniej wystawy minęło juz sporo czasu :razz:.No ale dla Lalka wystawianie nie stanowi problemu :lol:. Quote
sylwiaskalska Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='bonita'] Ale się elegancko przygotowujecie , Opole już za tydzień, będziemy trzymać kcukasy :) Laluś znalazł kogoś w swoim rozmiarze :D Bonita ćwiczymy bo mam silnego przeciwnika który zgarnia wszystko w brabantach A co do koleżanki to fakt jedyna w jego wzroście :lol: Misiaku teraz z Lalkiem o wiele łatwiej pracować :) jak zakładam ringówke wie co się święci :) Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='elapieczus1'] Jaki uśmiechnięty :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts