Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']Nie ogladałam pogody,ale coś mi się o ucho obiło,ze weekend ma być goracy :).
Trzymamy kciuki za Opole

Z tym Opolem nie wiem jak wyjdzie bo z tego co wiem dostałam wymagającego sędziego.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Co ma być to będzie :) obfoce także chinki i buldożki :) bo są w hali tak samo jak ja - ale mi się dzisiaj nie che pracować a jutro caaaały dzionek spotkań - oszaleć można - ale ważne że jest praca i zawsze sobie o tym przypominam :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Co ma być to będzie :) obfoce także chinki i buldożki :) bo są w hali tak samo jak ja [...] :)

A jak spotkasz jakies pomeranianki to tez obfociszz? :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Juszes napisał(a):
A jak spotkasz jakies pomeranianki to tez obfociszz? :eviltong::eviltong::eviltong:

No ba :) pewnie tym bardziej że mam czas bo powrotny pociag mam o godzinie 14:00 :) więc poszwędam się po wystawie :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No ba :) pewnie tym bardziej że mam czas bo powrotny pociag mam o godzinie 14:00 :) więc poszwędam się po wystawie :)

Ooo no to fajowsko!! :D :multi::multi:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Zrobie zrobie chociaż z takimi minami nie wiem czy wogóle jakieś miejsce Lalek zajmie :evil_lol:

oooo ja juz wiem bo lalek jest lwem :) on ryczy i straszy klami :) :lol::-o;)

Posted

Hej Sylwia :).
Ale Laluś grzecznie ćwiczy przed wystawą ;) :lol:.
O ile dobrze pamiętam,od Waszej ostatniej wystawy minęło juz sporo czasu :razz:.No ale dla Lalka wystawianie nie stanowi problemu :lol:.

Posted

[quote name='bonita']
Ale się elegancko przygotowujecie , Opole już za tydzień, będziemy trzymać kcukasy :)
Laluś znalazł kogoś w swoim rozmiarze :D

Bonita ćwiczymy bo mam silnego przeciwnika który zgarnia wszystko w brabantach
A co do koleżanki to fakt jedyna w jego wzroście :lol:

Misiaku teraz z Lalkiem o wiele łatwiej pracować :) jak zakładam ringówke wie co się święci :)